Foto: pixabay.com

Kad smo ispravno vođeni, donosimo prave odluke, znamo točno gdje otići, što učiniti, s kim se susresti… Jer, naša duša ima sve znanje i moć s kojima ostvarujemo svoje željene namjere, ili bolje rečeno namjere duše, a ne našeg ega.

atma.hr – 52
Povezivanje s dušom, inače, dolazi tek kad smo očistili više slojeva energetskih i drugih vrsta blokada koje su nam to dotada priječile. Prema onom što najčešće viđam kod svojih klijenata, blokade se obično nalaze u našem mentalnom i emocionalnom, a ponekad i u astralnom i karmičkom tijelu.

Kada se one energetski otklone, barem dobar dio njih, tada se otvara i put ka svjesnom povezivanju s dušom. Kad kažem svjesnom, tada mislim na to da više ne moramo ulaziti u meditaciju i biti u posebnim stanjima svijesti da bismo doprli do nje.

Poslije čišćenja energetskih blokada, put ka svakodnevnoj povezanosti s dušom je otvoren na svjesnoj razini, te njene “znakove” kojima nas vodi kroz život, čitamo bez problema. Onima koji su to uspjeli, život se počinje iz temelja mijenjati, na bolje, naravno.

Kad smo ispravno vođeni, donosimo prave odluke, znamo točno gdje otići, što učiniti, s kim se susresti… Jer, naša duša ima sve znanje i moć s kojima ostvarujemo svoje željene namjere, ili bolje rečeno namjere duše, a ne našeg ega.

atma.hr – 52
Dakle, vodstvo duše dolazi u obliku misli i osjećaja kao i blagog “gurkanja”. Naime, kad krenemo u dan, ako nismo sigurni što odabrati od dvije opcije, zastanimo i osjetimo kakav osjećaj nam dolazi iznutra, kad pomislimo na prvu opciju. Onda pomislimo na drugu opciju i pitajmo dušu što je ispravno za naš životni put.

Kad dobijemo iznenadan osjećaj radosti ili ispunjenosti u predjelu srca, to je odgovor duše.

Duhovno naprednije osobe ne moraju osluškivati, one su većinu dana vođene i uopće se ne pitaju treba li učiniti ovo ili ono. One se potpuno prepuštaju vođenju duše.

To je inače, malo teže riječima opisati, jer je to zaista jedinstven doživljaj koji srećom ne nestaje nego se kontinuirano nastavlja, iz dana u dan. Zato je i ovaj pokušaj da se riječima iskaže ono što se zaista događa kad ostvarimo svjestan kontakt s dušom, vrlo slab i neadekvatan za ono što se istinski proživljava.

Zato, ako dosad niste probali, toplo vam preporučujem da počnete povezivanje sa svojom dušom.

atma.hr – 52
Budite uporni i kad to uspijete, vaš život će uskoro otići sasvim drugim tokovima, otvarajući vam na desetine novih prilika.

Što je najvažnije, bit ćete vođeni čvrstom rukom i nikad više nećete zalutati.

Iz vaših usta izlazit će prave riječi, vaše noge odvest će vas točno tamo gdje trebate biti i u svakom trenutku bit će vam jasno što trebate učiniti.

Za to se vrijedi potruditi, zar ne?

kako mislis tako stvaras