Bezuvjetnu Ljubav prakticiramo u izmijenjenim stanjima svijesti, a živimo je u svakodnevnim.

Izmijenjeno stanje svijesti je ono u kojem nema unutarnjeg dijaloga, u kojem nema onog koji vam objašnjava tko ste vi, što ste vi, kako svijet izgleda i što je to Ljubav. To su kratki trenuci, ali dovoljni da zaronite u njih, da izvučete iskustvo tišine i iz nje gradite bezuvjetno voljenje. Normalno, buka će se vratiti, ali vi sada imate jedno iskustvo. Možete usporediti, promotriti i primijeniti.

Izmijenjena stanja svijesti možete inducirati na stotine načina, bilo meditacijom, dubokim disanjem, sjedenjem u tišini u parku ili svjesnim hodanjem. Pronađite sebi najbolji i uživajte u prisutnosti Ljubavi u vama. Potom, u svakodnevnoj pozornosti izražavajte Ljubav životu i stvarima koji vam nailaze na putu. U jednom trenutku će se sve to izbalansirati i sfera koju sanjate će polako mijenjati svoj oblik. Bit će to tada vaš osobni san, radije nego kolektivni. Bit će to san kojeg Božanstvo u vama sanja i moći ćete odabrati buđenje u Njegovu svijest.

Nenad Ljubić, nenadljubic.com

Prethodna objavaBruce H. Lipton: Biologija ljubavi – kako stanice čuvaju tajne naših srca
Slijedeća objavaPočetak Retrogradnog Saturna – “Najžešći” je baš sada jer djeluje na Škorpiona, koji ide u najdublju tamu!
Nenad Ljubić
Nenad Ljubić rođen je u Splitu, gdje i danas živi. Njegova zaintrigiranost misterijama života i stvarnosti godinama ga je vukla da im posveti svoju pažnju i predanost. Nenad često kaže da je njegov pogon znatiželja i da je ona ta koja hrani njegovu ustrajnost. O svojim iskustvima piše na svom Facebook profilu “Neno Ljubić”, na Facebook stranici “Nenad Ljubić”, te na WEB stranici “www.nenadljubic.com” Prevodi i video isječke na YouTube stranici, koji se mogu pronaći na njegovom YouTube profilu “Neno.L”.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.