pexels.com

atma.hr – 52
Znajući kako djeluje zakon privlačenja, važno je da na vrijeme primijetite loše vibracije i da ih promijenite.

Ono što je u našem fokusu, zakon privlačenja samo pojačava dodajući još takvih vibracija. Ovo je bitno jer ako primijetite ono što ne želite dok je još u povojima, lako ćete zamijeniti negativnu vibraciju pozitivnom i stvari će krenuti smijerom kojim želite. Ako pak dozvolite da se negativna vibracija zakotrlja, ishod vam se neće svidjeti. Lakše je napraviti preokret prije nego što se stvori momentum.

Baš tako djeluje i Murphyjev zakon. Da biste neželjene situacije otkrili i spriječili na vrijeme prakticirajte samopromatranje, trebate biti svjesni svojih misli i osjećaja. Pratite sami sebe. U trenutku kada se uhvatite kako mislite ono što ne želite ili kako se osjećate loše, pronađite neku pozitivnu misao ili se prisjetite dobrog osjećaja koji vam je poznat.To može biti neko vaše drago sjećanje.

Zapamtite da je život sastavljen od milijardu sitnica i da sigurno možete svoj fokus usmjeriti na ono što vas raduje.

Svakodnevica je puna stvari i događaja poput sunca, neba, mora, mirisa jutarnje kave, čaja, razgovora s dragim ljudima i slično. Samo se treba sjetiti i uživati u sitnicama dajući im pozornost.

Pa uživajte!

Anita Žugec, Wellness duha

atma.hr – 52
atma.hr – 52
Prethodna objavaAko misliš da nemaš vremena za meditaciju, učini ovo!
Slijedeća objava20 znakova da imate posla s muškarcem zatvorenog srca
Anita Žugec
Rođena sam 12.02.1980. godine u Karlovcu, završila Ekonomski fakultet i osamnaest godina radila uglavnom uredske poslove. U međuvremenu životne prilike su me dovele do alternativnih pristupa zdravlju, mentalnom i fizičkom. Upoznavala sam razne religije, učila od cijenjenih autora s područja fizike, biologije, psihologije, metafizike, duhovnosti i drugih. Završila razne tečajeve i škole od kojih bi istaknula Školu za bioterapeute u Ljubljani u trajanju od dvije godine te Školu karmičke dijagnostike u trajanju od 1 godine. Ipak, najviše sam naučila i još uvijek učim iz svakodnevice, odnosa sa sobom, s djecom, obitelji i dragim ljudima koji dolaze tražeći znanje, savjete i pomoć. Iskustvo je jedini pravi učitelj. Terapeutski rad, životni trening, energetski rad u smislu rada s ljudima je počeo spontano tako što su me ljudi instinktivno tražili za pomoć i savjete te je s vremenom to postalo moje zanimanje. Prvih godinu dana radila sam besplatno. Danas snimam video zapise i objavljujem ih na YouTube kanalu Wellness duha iz kojih također možete puno naučiti.