Jeste li se ikada našli u situaciji s nekom osobom koja vas samo crpi i uzima? Dakle, tu je za vas samo kad ona to želi. Vi ste joj drugi ili treći plan. Uvijek rezerva ako se ne nađe ništa bolje u tom trenutku. I onda očekuju da ste tu za njih kad oni to požele.

atma.hr – 52
I možete nasjesti jednom, realno,  ja sam nasjedala 100 puta. Uvijek iznova isto. Ako nešto kažete, naravno da nećete biti u pravu. Okrenuti će uvijek to protiv vas. Vi ne razumijete. Vi jednostavno ne razmišljate isto.

Jedna stvar ostaje ista, uvijek ste VI VI VI. Nikada ONI.

I tako vi dajete… i svoje vrijeme i energiju, bedasto vjerujući u njihove riječi da ste im važni. Žao mi je, ali niste. Barem ne toliko da bi odvojili vremena za vas. Osim naravno kada njima to paše.

Nemojte krivo shvatiti. Imaju onih i dobrih trenutaka. Trenutaka koji vam se čine predivni. Uživate razgovarajući s njima, osjećate se čak i toplo i voljeno. No, opet, samo kad oni to požele. Kad osjete potrebu za ljubavi i pažnjom.

Pa tko ne voli ljubav i pažnju? I onda vi uvijek iznova dajete i dajete i dajete, a s vremenom se osjećate sve gore i gore. Dok jednom možda ne puknete, ili birate to držati u sebi, pa pucate samim sa sobom.

banner za knjige nulta frekvencija

Kako god, niti jedna od ovih opcija nije povoljna za vas. Razmislite.

Uvijek ste neka tamo opcija, nikada prioritet. Ne vjerujte u riječi. DJELA DJELA DJELA.

I sljedeći puta kada se nađete u ovakvoj situaciji mogli biste jednostavno reći „ne“ njima, a „da“ sebi i radije uživati u društvu vlastitom i samoći, znajući da ste u miru barem.

Nema apsolutno ničega lošeg u tome. Dapače.

Napisala: Marina Knüsel

Prethodna objavaRaštika – dalmatinsko blago: Jedna od najzdravijih namirnica na svijetu!
Slijedeća objavaZašto nas drugi povrjeđuju i što bi na to rekla vaša duša
Avatar photo
Poštovanje, moje ime je Marina. Oduvijek mi je bila želja unijeti više ljubavi, mira i razumijevanja u sve nas jer smatram da je to ono čega na ovom svijetu fali. Voljela bih to učiniti vlastitim primjerom i samim postojanjem svojim. I eto tako, ja volim i postojim. Inače već dugi niz godina radim na sebi i ulažem u sebe, u duhovnosti se osjećam doma. Čitanje i pisanje su mi uz rad na sebi najdraže aktivnosti. Certificirani sam Thetahealing® praktičar. Bavim se energetskim iscjeljivanjima i radom s ljudima kroz tretmane. Rad na sebi mi je puno pomogao, kako u osobnom tako i u duhovnom razvoju. Smatram da smo svi ovdje kako bismo se vratili u prvobitno, ljubav. Upravo iz razloga jer jako malo ljudi voli sebe, voljela bih im prenijeti ono što je mene iskustvo naučilo kako bi živjeli svoj život najbolje što mogu i bili bolji prema sebi, a samim tim i prema drugima. Ako netko u sebi osjeti poziv i želi radi na sebi i sa mnom, neka se slobodno javi za individualni tretman.