Designed by Freepik

Savršenstvo naše životne energije je u našoj mudrosti, to je najveći unutrašnji iscjelitelj i glavna snaga našeg imuniteta. Ako nju ojačamo, ništa nas ne može pobijediti. Ovo je i suština snage energetskog iscjeljenja – povratiti frekvenciju bolesti na frekvenciju zdravlja.

atma.hr – 78
Energetsko vibratorna medicina je vrlo blagotvorna za liječenje većine zdravstvenih problema, zato što je sve manifestirano i nastalo od savršenih energija i vibracija Univerzalnog kvantnog polja.

Cijeli manifestirani svemir je stvorilo Univerzalno Kvantno Polje ili polje Jednog, tvrdi kvantna fizika.

Stabilna sinhronizacija elektromagentnog polja desnog i lijevog mozga leži u osnovi sposobnosti razmišljanja, učenja, emocija i inteligencije, ali i održavnja ravnoteže našeg zdravlja.

Mi u svojim moždanim stanicama (neuronima) imamo prijemnike ovih stabilnih signala i oni čine da smo u sinhronizaciji s prirodnim bioritmom života na Zemlji. Stanice reagiraju na frekvencije u opsegu Schumanove rezonance (7,83 Hz).

Ovaj ritam povremeno remete erupcije na Suncu, ali je mnogo opasniji utjecaj elektrosmoga kojeg danas stvaraju bežične mreže, razni valovi i nevidljiva zračenja, radioaktivnost i mnogi drugi unutrašnji i vanjski stresogeni faktori.

Naš organizam se isto tako ponaša kao rezonator koji u odgovoru na valove određenih frekvencija reagira promjenama u svom stabilnom funkcioniranju.

atma.hr – 39

Recimo, frekvencija malignih stanica je 42 Hz, a remeti se i tijekom prehlade ili drugih bolesti.

Kod virusnih infekcija je isto važno podići snagu imuniteta, a tu mnogo pomaže akupunktura sa samo 5 do 7 točaka na glavi, koja popravlja i harmonizira moždane valove, koji se remete zbog gubitka stabilne ŠR.

Ravnoteža živčanog sistema je neophodna za funkciju svih drugih sistema u organizmu, a naročito je bitno za adekvatan imuni odgovor kod svih bolesti pa i virusnih.

Novi virusi će se pojaviti i lijek će se tražiti izvana, ne shvaćajući da je savršenstvo naše životne energije u našoj mudrosti, to je najveći unutrašnji iscjelitelj i glavna snaga našeg imuniteta.

Ako nju ojačamo, ništa nas ne može pobijediti.

Ovo je i suština snage energetskog iscjeljenja – povratiti frekvenciju bolesti na frekvenciju zdravlja.

Dr Slađana Velkov – Određena vibracija može mijenjati sve!

“Sva hrana ima svoju vibraciju. Tako znamo da je prosječna frekvencija ljudskog tijela između 60 i 70 Hz i kada frekvencija opada i imunološki sustav slabi. Kada frekvencija padne ispod 58 Hz pojavljuju se simptomi prehlade, na 55 Hz kandida, na 42 Hz rak. Svaka bolest ima frekvenciju, stupanj kiselosti na kojoj će doći do razvoja određenog mikroba- što znači da svaki mikrob ima svoju frekvenciju. Supstance s većom vibracijom će uništiti bolest s nižom vibracijom.

atma.hr – 75
Tako je vrlo važno s kakvom vibracijom hranu jedemo, udišemo i apsorbiramo. Otrovne tvari snižavaju našu tjelesnu vibraciju: industrijska hrana ima 0 Hz, svježe voće i povrće oko 15 Hz, sušeno bilje do 27 Hz, dok eterična ulja imaju između 52 i 320 Hz što je npr. frekvencija ružinog ulja. Naše misli također imaju svoju vibraciju tako da će negativne misli snižavati tjelesnu frekvenciju i dovoditi do bolesti – dok nas dobre misli liječe.”

dr Boško Hristić  / kvantnitalas.wixsite.com

atma.hr – 78