Kad Venera krene u svoj retrogradni hod, ljubavno ogledalo može nam pokazati iskrivljenu sliku! Evo na što treba pripaziti …

atma.hr – 52
Planet ljubavi, ljepote, harmoničnih veza i novca – Venera – može izazvati pravu oluju u raju ako ne pripazimo na želje i snove koje u nama može probuditi.

Jeste li očarani novim poznanstvom, trepere vam leptiri u trbuhu, a izdaleka kao da čujete svadbena zvona?

Ili ste nezadovoljni svojim ljubavnim životom, dosta vam je svega i spremate se podnijeti zahtjev za razvod braka? Pričekajte i prvo “preživite” retrogradnu Veneru.

1. Dajte si više prostora (i ne pomišljajte da vam nije potreban).

Ako priželjkujete novu ljubav: provjerite – trebate li se, prije svega (ili poslije svega) “zaljubiti” u sebe?

Ukoliko vas počinje mučiti teška, skoro nepodnošljiva čežnja za srodnom dušom, pogledajte jesu li vam se čarobna krila možda malo umorila, je li vam ponestalo vilinskog praha, je li davno bio onaj “sebi poklonjen dan” koji morate hitno ponoviti.

atma.hr – 52
2. Prisjetite se starih ljubavi.

Bez glorifikacije, ali i bez potcjenjivanja! Retrogradne planete uzburkaju prošlost na neočekivane načine, pa se nemojte začuditi ako zazvoni telefon ili stigne poruka od osobe s kojom ste se već sreli, ali “nije bilo pravo vrijeme za vas”.

Venera vam može došapnuti i mnoge riječi divljenja i uzdaha, ali ipak ostanite pribrani – ako i vaša srodna duša nije prešla dobar dio puta ka “boljem ja”, možda to pravo vrijeme zaista još nije stiglo.

3. Očekujte konflikte i “presretnite” ih.

Podsjetite se: Venera je planet harmonije. To ne znači da se trebate pretvoriti u amorfnu masu kako bi se vibracijama ljubavi otklonile sve nesuglasice.

Ali introvert će morati malo otvori oči ako se želi smijati ekstrovertu, a ekstrovert će se morati utišati ako želi taj smijeh čuti.

Zajednički uredite svoj kutak za preživljavanje retrogradne Venere, dogovorite tajne kodove za ljubavni time-out, a četrdeset dana kasnije bit ćete spremni da osnaženi krenete u novo razdoblje.

lovesensa.rs