Foto: adme.ru

Percepcija svake osobe neraskidivo je povezana s njenim karakterom. Ono što primijetimo na prvi pogled, mnogo govori o našim navikama, željama pa čak i o skrivenim strahovima.

Uvijek govori dobro o drugima…
Riješite test i saznajte čega se bojite u dubini duše. Kao inspiracija za njegov nastanak poslužile su asocijacije, koje još uvijek nisu dovoljno proučene.

Jednostavno pogledajte ovu sliku.

Na koju stvar ste odmah obratili pažnju?

Upravo ona će vam otkriti što vas zaista muči.

Ne vjeruj svemu što misliš…

1. Jabuka

adme.ru

U mnogim drevnim tradicijama, poklanjanje jabuke je izjava ljubavi. Razlog tome je što u mnogim kulturama crvena jabuka predstavlja simbol ljubavi i strasti, piše uspesnazena.com.

Ako ste obratili pažnju na ovaj simbol, onda vjerojatno preživljavate duboka romantična iskustva i bojite se da vaši osjećaji neće biti uzvraćeni. Možda je vrijeme da otvorite srce voljenoj osobi i saznate istinu, kakva god ona bila.

77

2. Dijete

adme.ru

Djeca su oličenje jednostavnosti, iskrenosti i nevinosti. Kada ste vidjeli dječaka u centru ilustracije, povezali ste njegovu sliku sa svojim “unutarnjim djetetom”.

Možda su u vama ostali dječji strahovi, koji se javljaju i nakon toliko godina. To može biti ljutnja na nekoga iz obitelji, zaostali osjećaj nesigurnosti ili nedostatak povjerenja u vlastite sposobnosti. U svakom slučaju, vrijeme je da razmislite kako da se riješite tih strahova.

Ne vjeruj svemu što misliš…

3. Klaunovi

adme.ru

Činjenica da ste primijetili par klaunova, koji se nalaze sa obje strane vrata, govori o dvojnosti vašeg karaktera, odnosno predstavlja promjenjivost raspoloženja i unutrašnje sukobe.

Takva nepredvidivost često postaje smetnja – ponekad ni sami ne znate kako ćete reagirati na događaje. Očigledno, ta nesigurnost vas plaši.

Uvijek govori dobro o drugima…
4. Pauk

adme.ru

Tisućama godina pauk se smatra simbolom smrti i uništavanja, konačnosti svega što postoji. Ukoliko je baš on privukao vašu pažnju, onda ste vjerojatno u teškoj životnoj situaciji.

Nad vama se nadvila neka prijetnja, zbog čega se nalazite u stanju nervne napetosti i plašite se da nećete uspjeti da riješiti taj problem.

Ne vjeruj svemu što misliš…

5. Lubanja

adme.ru

Ilustracija sadrži optičku iluziju i ako ste odmah primijetili lubanju, onda to mnogo govori. Po svoj prilici, vi se bojite smrti i često na nju mislite. Moguće da je tu uznemirenost izazvao gubitak bliske osobe.

Možda čak imate i napade panike. Naravno, nije neophodno da su vaša iskustva povezana sa smrću, ali njihov izvor očigledno doživljavate kao prijetnju da ćete doživjeti neuspjeh.

uspesnazena.com

49 HEMP RUKSACI

NOVI MODELI - AKCIJA! - RUKSACI OD KONOPLJE

Kvalitetni, atraktivni i jedinstveni!

Izrazite svoj nesputani duh i ekološku svijest najkvalitetnijim HIMALAYAN 100% HEMP ruksakom, koji je baš kao i vi, nikada dosadan, nikada običan – stilski jedinstven!

Veliki izbor, obilje boja! Svaki Himalayan 100% Hemp ruksak je jedinstven, napravljen od eko konoplje, ručno rađen u Nepalu.

Konoplja je vrlo čvrsta, "diše" i upija vlagu s tijela, posjeduje antibakterijska svojstva koja nadilaze bilo koju prirodnu tkaninu. Neće uhvatiti plijesan niti zadržavati mirise! Lako se održava.

Cijena: 220 kn 199 kn - Izaberi svoj ruksak OVDJE

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.