Foto: pexels.com

Žene imaju mnogo načina pokazivanja svoje osobnosti. Način na koji se oblače, način na koji razgovaraju s ljudima, njihovi interesi … Ali ništa ne privlači toliko početne pažnje kao što je njihova šminka – ili čak nedostatak iste.

atma.hr – 78
Želite li znati što vaš omiljeni izgled govorio vašoj osobnosti? Znatiželjni? Nastavite čitati!

1. Debela linija eyelinera & ružičaste usne

Organizirani, samodostatni, tip A. Važni su vam detalji, pamtite svačiji rođendan, znak zodijaka i interese. Vi ste pronicljivi i oštri, baš kao i vaša savršeno podebljana, oštra linija na očima.

Ostatak vaše šminke također je u skladu s vašom osobnošću – uglađen je, ali dojmljiv: suptilno oblikovane linije, savršeno ružičaste usne, blistavo lice. To su neke od vaših omiljenih stvari!

2. Rumeni obrazi, našminkane usnice i izražene obrve

Snažna, sigurna i ženstvena, vi niste osoba koja sjedi na marginama i stidi se hrabrih izjava – kako u životu, tako i u vašem izgledu! Baš kao i vi, vaša šminka potvrđuje povjerenje i kreativnost.

Naginjete prema svemu što će učiniti vaše lice središtem pozornosti.  Život je prekratak … zašto si ne bi dopustili malo boje?

atma.hr – 39

3. Vamp usnice i crne trepavice

Ne možemo odlučiti što je drskije: vaša šminka ili vaše ponašanje. Neki čak mogu ići tako daleko da vas nazivaju dramatičnim. Hej, malo drame nikad nikoga ne povrijedi.

I dok imate osnovni krug prijatelja koji vas poznaju i vole zbog vaše vatrenosti, neki vas smatraju zastrašujućim i nastoje zadržati distancu. Kako god, vi ste žena koja voli ono što voli i zna što zna, zar ne? Isto vrijedi i za ljepotu. Kao i većina stvari u životu, sve ćete jednom isprobati. Duge umjetne trepavice? Vamp crveni ruž za usne? Učinjeno.

4. Prirodni make-up

Na karti osobnosti, vi ste mirni prije, za vrijeme i nakon oluje. Dok neki mogu pogrešno shvatiti vašu pasivnost i mirnoću, njihovo mišljenje je daleko od istine. Istina je da imate mnogo mišljenja i stvari koje biste trebali reći, stoga izražavajte te misli na selektivniji način. Vi ste potpuni čuvar mira i često glas razuma među svojim prijateljima.

Ovaj opušteni pristup vrijedi i za vašu rutinu ljepote. Iako vam se sviđa hrabar trendovski izgled, dobro se poznajete i znate da vaš dnevni stil nije takav (i nikada neće biti). Volite prirodan, praktičan, izgled. Da vam otvorimo torbu za šminkanje, našli bismo BB kremu, sjajilo za usne, rumenilo i maskaru.

atma.hr – 78
5. Konturirano lice i dramatične oči

Neki vas nazivaju drama kraljicom, ali volimo vas smatrati osobom koja je u skladu sa svojim osjećajima i emocijama. Plačete na svaki film, najglasnije se smijete na komedije i žestoko rasplamsate kada se prepirete. Poput vaših savršeno isklesanih crta lica i izvanrednih očiju, tako se i vi izražavate.

Ljudi uvijek znaju na čemu su s vama i kako se osjećate u određenom trenutku … i oni vas vole zbog toga. Da, vaše emocije mogu biti pomalo turbulentne, ali bolje je biti iskren, zar ne? Barem održavate život zanimljivim!

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić

49 HEMP RUKSACI

banner hemp ruksak 1