Foto: pixabay.com
Otac je imao dva sina i malo imanje. Samo jednog konja posjeduje svaki od sinova.

Otac je na samrti okupio svoje sinove i rekao im:

“Sinovi moji, ja sam na samrti pa bi se trebali dogovoriti. Ovo imanje koje imam premalo je da se dijeli na pola. Cijelo imanje treba pripasti onome od vas koji ima sporijeg konja. Onaj čiji je konj brži ne treba dobiti ništa jer njegov konj može dovoljno zaraditi za njega.

Sinovi sada žele kroz utrku saznati čiji je konj sporiji.

Ali kad je susjed dao znak za početak utrke, nijedan od sinova nije krenuo jer su obojica htjela da je njihov konj sporiji.

Zato su po savjet otišli starom mudracu. Nakon što ih je saslušao, dao im je savjet kako da počnu i završe utrku, ne mijenjajući osnovno pravilo da onaj koji ima bržeg konja ne treba ništa dobiti.

Znate li što im je mudrac savjetovao?
 

Rješenje

Mudrac im je savjetovao da zamijene konje!

Tako će svaki od njih nastojati jahati brže. 🙂

22 KURKUMIN

ULTRA JAKI KURKUMIN - Demencija, depresija i artritis

Patent za liječenje Alzheimerove bolesti

Učinkovitiji u djelovanju na neurodegenerativne bolesti mozga, gastrointetinalne i dijabetičke tegobe u odnosu na sve druge proizvode od kurkume! Bioraspoloživost i apsorpcija povećani su za 10 puta u odnosu kurkumu i 7 puta u odnosu na standardni kurkumin. Kurkumin BCM-95 jedini ekstrakt kurkume na svjetskom tržištu kojemu je FDA odobrila patent za liječenje Alzheimerove bolesti (US Patent No. 8859020).
Namjena: Alzheimerova bolest, reumatoidni artritis, depresija i stres podrška u liječenju karcinoma, zdravlje jetre, gastritis, dijabetes II
Cijena: 239 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaNapokon otkriven: Recept za ljubav!
Slijedeća objavaVeliki horoskop po znakovima za SVIBANJ 2018. – Rak, Lav, Djevica
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.