Foto: pixabay.com

Jesu li snovi u kojima se pojavljuju preminule voljene osobe jednostavno sjećanja koja se igraju u snovima, koja nam pomažu da lakše prođemo kroz proces žalovanja? Ili nas naši dragi preminuli uistinu posjećuju?

atma.hr – 78
Vjerujem da bi i jedno i drugo moglo biti točno. Međutim, prema Elisabeth Kubler-Ross, snovi o našim voljenima s druge strane vela su “pravi kontakti na duhovnom planu s porukama za one koje su napustili.”

Moglo bi vas iznenaditi otkriće kako i vi možete prenijeti poruku preminuloj osobi.

Razmislite o komunikaciji kao o dvosmjernoj ulici koja može dopustiti rješavanje i /ili ispunjenje ugovora duše.

U konačnici, ovi snovi su dar pomoću kojih ostajete povezani s onima koje volite i daju izravan pristup vašim “natprirodnim” moćima, blagoslovima i mudrostima vaše multi – dimenzionalne duše.

atma.hr – 39

Ukoliko niste stručnjak za lucidne snove, teško je pritisnuti dugme za san i osigurati da će se vaša voljena osoba s druge strane pojaviti u snovima na vaš zahtjev.

Ipak, vjerujem kako možemo učiniti naš dio, a onda pustiti da oni naprave ostatak.

Ukoliko želite primiti poruku u snu od vaše voljene osobe s druge strane vela, predlažem sljedeće:

1. Zapalite svijeću

2. Gledajte u fotografiju osobe ili držite u rukama predmet koji vas povezuje s njom

3. Zatvorite oči i prizovite sjećanje na tu osobu … neku lijepu uspomenu

4. Zatvorenih očiju ili dok gledate fotografiju u meditativnom stanju, formirajte pitanje koje imate za nju. Ili možete jednostavno postaviti namjeru: “Prenesi mi poruku u snu u vezi ‘X’.”

atma.hr – 75
Najvažnije što trebate znati je da su vaši anđeli (vaše voljene preminule osobe) s vama u zemlji snova.

Budite svjesni činjenice da je njihova mudrost i ljubav uvijek tu za vas svaki put kada vam je potrebna ili je želite.

Ne morate se više osjećati sami na svijetu, jer kada bi mogli shvatiti koliko vam je podrške i vodstva upućeno s druge strane, više nikada ne bi plakali.

Dopustite toj energiji da prožme vaše korake, riječi i odluke.

Zakoračite u višu perspektivu vaših voljenih preminulih osoba i zamislite na koji način vas oni vide, na koje načine vas bodre i kako vam pomažu.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić

atma.hr – 78
1 KOMENTAR

  1. ma moja voljena osoba je stalno sa mnom. kako me je onda zafrkavao tako i sada. iz čista mira mi ispadne žlica ali tako da odskoči 1 m. baš kada nešto važno radim, počne me svrbit vrh nosa da ne mogu izdržat. to me on škaklja. ..itd.. 🙂 kada sam u nekoj dilemi onda to napišem na papirić i stavim pored kreveta. pričekam tri dana i– voila. sinkronicitetom dobijem odgovor.