Zakon privlačenja je zakon koji djeluje u svemiru bezuvjetno. On nam omogućava da u svoj život privučemo ono što želimo, no prečesto nam se u životu dogodi upravo suprotno, da privučemo ono što ne želimo.

atma.hr – 52
To se događa u svim segmentima života i to iz samo jednog prostog razloga, zbog toga što svemir u naš život najprije privlači ono što mi jesmo.

Ako želimo privući novac, a nismo osoba koja vjeruje da u svemiru ima novca, svemir će nam privući ono što mi jesmo, privući će nam situaciju u kojoj će nam omogućiti da osvijestimo tko mi jesmo u ovom trenutku i kako razmišljamo u povodu želje koju smo odaslali.

Zato, ako vam se u životu dogode situacije u kojima čujete vidite i osjetite da ste na mjestu na kojem ne želite biti ili o kojem niste sanjali, ne ljutite se nego primijetite kako razmišljate.

Situacija u kojoj ste se našli objašnjava vam koja su to uvjerenja koja imate po pitanju novca koji želite jer u svakom trenutku kreirate ono što vi jeste.

Dizanje vibracije vezano uz novac napravite u slijedećih 8 koraka:

1. U novčaniku uvijek nosite najveću količinu novaca koju imate, tako ćete stvoriti naviku kod sebe da je novčanik pun, stvorit ćete očekivanje od svemira koji će vam očekivanje ispuniti.

2. Neke sitne novce razbacajte po kućnom podu, neka kovanica bude na sve strane po vašem životnom prostoru.

3. Držite otvoren novčanik svaki put kada možete, što je više otvoren, to više može primiti.

4. Nikad ne zbrajajte koliko novaca imate već koliko vam još dolazi

atma.hr – 52
5. Napravite u životu bilo što što će vas izbaciti iz poznatog okvira. Npr. Skačite na bungi jupingu, spustite se na toboganu, promijenite bilo koju naviku koja je ustaljena bila do sad, počnite gledati skupe stvari koje ste mislili da ne možete imati, uživite se u neki drugi svijet, potpuno drugačiji od onog na koji ste navikli.

Tako ćete um prevariti da zaboravi ustaljene obrasce razmišljanja koji vas ograničavaju da kreirate bolje i više i na taj način ćete umu omogućiti da počne o vama razmišljati na način koji je dobar za kreiranje : ja sam sposobna, mogu puno ili sl.

6. Primijetite iz situacija koje trenutno kreirate kako razmišljate o sebi. To što kreirate vi mislite da zaslužujete. Zahvalite se Svemiru na tome što vam je omogućio da konačno to osvijestite jer da nije, vi bi vječno ostali na istom mjestu, ne bi napredovali.

Sve da vam se dogodila i neka financijska šteta, shvatite to kao pad pred ključnu odluku za promjenom. Sve dok ne donosite odluku o promjeni, ona se ne može dogoditi, zato sve što vam se događa da vas nauči neke lekcije o sebi i svom razmišljanju.

7. Zatražite od Svemira odgovor, što vas želi naučiti ovom lekcijom. Odgovor ćete dobiti sigurno a on će vam omogućiti da se podignete na višu vibrciju. Tek onda kada dobijete neke nove spoznaje, na razini misli, počet ćete odašiljati vibraciju rješenja i tada se možete uskladiti sa svojim rješenjem.

8. To koliko novaca imamo, ovisi o tome tko smo mi u svojoj predodžbi sebe dok tražimo taj novac. Zato, razmislite malo, tko ćete vi biti onda kada novac dobijete i kreirajte identitet koji ćete živjeti kad taj novac dođe do nas. Sve dok ne znate tko želite biti, ne možete ni imati novac koji je u skladu sa tim identiteom, No, definirate li identitet koji želite živjeti, tada će vam svemir biti najveća podrška, kreirat će brzinom svjetlosti sav taj novac koji želite.

Sretno!

Melita Manojlović, life i business coach, NLP trener
[email protected]

Više informacija o edukacijama, NLP-ju, manifestiranju želja i zakonu privlaćenja saznajte na www.melitamcoaching.com

Pratite Melitu Manojlović na Facebook stranici https://www.facebook.com/melitamcoaching

Vše o zakonu privlačenja pogledajte na videima na YouTube kanal Melite Manojlović https://www.youtube.com/channel/UCOTQ-Js7HWmNOPjLNSPN8FQ

32 OSTVARI SVOJE NEOGRANIČENE SPOSOBNOSTI

banner ostvari svoje

Prethodna objavaPočni vjerovati da si dostojna sreće
Slijedeća objava11 zlatnih pravila poznatog ruskog iscjelitelja – Radite ovako i živjet ćete dugo i u zdravlju!
Melita Manojlović
Melita je svoj osobni rast počela još u ranom djetinjstvu kada ju je život počeo učiti iznimno teške lekcije. Tražeći odgovore na pitanja od životne važnosti, smisao života počela je otkrivati već od svoje 12. godine. Svoj profesionalni put u sferi duhovnosti i osobnog rasta počela je u 30-im godinama kada se prvi put educirala na polju psihologije i to za NLP praktičarski, a svoj put je nastavila educirajući se i radeći s ljudima uz pomoć različitih emocionalnih tehnika koje je istovremeno koristila za svoj rast. Na duhovnom polju, život nije bilo jednostavno razumjeti, jer je često servirao nerazumljive poruke i dosta teške lekcije pa je stoga tražeći odgovore, svoj duhovni put produbila različitim spiritualnim i energetskim tehnikama koje su joj omogućile vlastiti napredak, otklanjanje blokada iz svog života, ali i napredak u poslovnom smislu jer danas svojim klijentima i slušateljima omogućava širok spektar iznimno vrijednih znanja i tehnika za rad na sebi. Seminari, radionice, videa, individualni pristup ... Zakon privlačenja je osnova svih učenja pa je tako uz svoja učenja i rad na sebi spoznala jako duboku priču zakona privlačenja te odlučila je prenositi. Učeći NLP od početka svog profesionalnog usmjerenja prema psiho-spiritualnom svijetu, dostigla je stupanj znanja i educiranosti NLP trenera, te je tako postala i edukator koji na jednostavan način prenosi NLP , putem certificiranih edukacija koje održava kontinuirano. Pokretač je promjena na polju razvoja ljudskih resursa za uslužne djelatnosti, širenjem svijesti o važnosti čovjeka i s jedne i s druge strane uslužne djelatnosti, utemeljila je centar za razvoj ljudskih resursa te svojim treninzima za uslužne djelatnike širi svijest o Hospitality pristupu i potiče okolinu na promjenu prilagođenu čovjeku i njegovim vrijednostima. Kolumnista je mnogobrojnih hrvatskih portala i ponosna kolumnistica udruge Atma.