Designed by Freepik

atma.hr – 52
Što nam je više intuicija važna, to će nam se više javljati energetska protočnost u tijelu.

Što više vježbamo, jačamo mišiće i tijelo je fleksibilnije i zdravije. Isto tako što više vježbamo biti intuitivniji i jačamo taj “mišić”, tim više se jačaju naše intuitivne sposobnosti i to ćemo više dobivati poruke i intuitivna vodstva.

Što sve mislim pod porukama i komunikacijama sa svemirom. Najlakše mi je to opisati kroz svoje primjere, pa ovako:

Jedan primjer: nedavno ležala sam u vrtu i odmarala i uživala sam i odjednom je naletila muha i baš je dosadno zujala i vrlo brzo  sam shvatila – a da moram ići. Rekoh sebi, shvaćam, jer sam morala ići dalje, da ne zakasnim. Međutim ipak sam to malo izignoriala i nastavila sam dalje odmarati i onda od niotkuda je jako zalajao jedan pas – a poruka svemira je tu bila vrlo jasna – hajde moraš ići. Nasmijala sam se, dignula sam se i krenula.

Svemir priča s nama na sve moguće načine, ali stvarno.

atma.hr – 39

Dobila sam nedavno poriv da kupim knjigu od Doreen Virtue – Angel numbers 101 (anđeoski brojevi). Koja je to zabava, sada znam zašto sam dobila taj poriv da kupim tu knjigu. Naime i ovako i onako stalno vidim brojeve po svuda i vidim nizove brojeva i kroz ovu knjigu mi anđeli šalju odgovore na te brojeve, njihova značenja – doslovno komuniciraju sa mnom na taj način i međusobno uživamo u toj komunikaciji. Ako i vi vidite često brojeve – ova knjiga bi vas mogla oduševiti.

Vrlo vrlo važno:

 • Što smo na višoj vibraciji
 • što smo mirniji u sebi
 • što smo više opušteniji
 • što smo više u energiji – sve je u savršenom redu, sve je dobro

Tada nam lakše dolazi vodstvo i vodi nas što i kako da radimo dalje i uvijek je 100% točno.

Nije uvijek to tako jednostavno kako se čini i kako je napisano u par jednostavnih rečenica. Ali moguće je. Meni je stvarno dugo godina trebalo da to utjelovim u potpunosti u sebe. Međutim znam sigurno da može svatko tko to stvarno želi.

Kako sve svemir šalje poruke:

 • brojevi – registarske tablice, sat na mobitelu, nizovi brojeva, meni su se čak i kilometri u autu pojavili u nizovima – oduševili su me 171717
 • snovi
 • životinje
 • intuitivni impuls
 • zablokira se mob / laptop – možda vodići i anđeli kažu – idite van ili …
 • nepoznati ljudi pored vas nešto pričaju a vi osjećate da to ima jako veze sa vama
 • film koji gledate
 • pjesma koja svira na radiju
 • neki youtube video koji vam sam od sebe iskoči a baš to vam treba
 • knjiga
 • ….

O svakom navedenom bi se dalo pisati puno šire. Za sada sam ovu listu navela, kao samo mali podsjetnik kako sve svemir komunicira sa nama.


Widget not in any sidebars

Sjećam se jedne predivne konzultacije sa jednom divnom klijenticom, pri kojoj sam joj rekla da je komunikacija sa svemirom i kada nam frižider počne ružiti. Jako smo se smijale na to, ali je stvarno tako.

Sve može biti komunikacija, ako ste dovoljno luckasti da se otvorite za tu mogućnost. Stvaro je tako.

Ja kada sam znala uči u negativnu spiralu misli, odjednom bi ili ružio frižider, ili bi nešto iz čistog mira palo na pod od niotkuda ili bi me netko nazvao ili bi nešto počelo pucketati po domu …. samo da mi kažu anđeli i vodići – molim te ne radi to.

Ovo su neki prijedlozi koji su meni sada došli a ima ih naravno još dosta.

Kada uključite svoj “GPS” nema šanse da ćete pogriješiti.

Naravno treba ga znati čuti, prepoznati, vjerovati da je to ono što je zov srca, a ne zov straha ili “slučajnost” – ništa nije slučajno i u konačnici vrlo važno – POSLUŠATI TO – DJELOVATI.

Uživajte sa svojim GPS-om 🙂

Sa ljubavlju,

Nikolina Balenović Knez
Intuitivna i feng shui savjetnica
www.sretanzivot.hr

Uzmite poklon e-knjigu “IDEJE ZA SRETAN ŽIVOT” OVDJE

Prethodna objavaZnanost objasnila što vam čini NERED
Slijedeća objavaKako izaći iz obrasca žrtve i bespomoćnosti u teškim trenucima
Nikolina Balenović
Nikolina Balenović Knez, intuitivna i feng shui savjetnica, koautorica internacionalnog bestsellera „Transformation lessons“. Najveća joj je strast da sa ljudima radi na osobnoj transformaciji ljubavi prema sebi, da osnažuje druge da budu autentična najbolja verzija sebe. Prenosi drugima kanalizirane poruke , te vrlo brzo uočava koje su blokade koje stoje na putu za ostvarenje punog potencijala osobe i daje rješenja kako navedene blokade riješiti. Ima poseban dar koji joj omogućuje viđenje istine, pružanje energije i podrške svojim klijentima kako bi promijenili svoje živote na vrlo dubok i snažan način. Life coach, diplomirani feng shui savjetnik, certificirani energetski terapeut, ThetaHealing® praktičar. Yogu vježba preko 13 godina, prošla je veliki broj edukacija ne temu intuicije, kanaliziranja i duhovnosti od Sonie Choquette i drugih, u osobnom radu na sebi je preko 15 godina, ujedno je bacc. ekonomist.