Foto: pixabay.com

Nemojte se igrati njegovim emocijama. On žudi za vezom koja je jedinstvena i iskrena, u kojoj su strasti senzualne. Kada jednom osvojite njegovo srce, osvojile ste ga zauvijek.

atma.hr – 78
Muškarac rođen u znaku Djevice je precizan, točan i kritičan, najviše pažnje obraća na detalje. On je vrijedan, efikasan i metodičan. Ima ogroman osjećaj za dužnost i voli pomagati drugima. On je znak perfekcije.

Muškarac u znaku Djevice traži kvalitetu u svim stvarima koje ga zanimaju, također i u svojoj vezi. Budite ljupke i dostojanstvene. On voli da mu je partnerica ženstvena i da odgovara njegovim visokim kriterijima.

Muškarac u znaku Djevice se obično ne zaljubljuje na prvi pogled i nemojte očekivati da će on juriti za vama. Na početku ćete možda morati inicirati konverzaciju, ali to je u redu, jer njemu ne smeta slušati druge dok govore.

Poželjno je da na početku upoznavanja pričate o sebi. Njemu može biti neugodno ako mu odmah na početku postavite neka osobna pitanja, bolje je da počnete sa nekom vrstom intelektualnog razgovora. Kada se opusti, rado će s vama podijeliti svoje mišljenje i stavove. Nedostatak pristojnosti ga odbija.

Muškarcu u znaku Djevice je jako stalo do njegove obitelji. Muškarci Djevice su obiteljski ljudi.

atma.hr – 39

Da bi ga zaveli, potrebna vam je kombinacija senzualne seksualnosti, inteligencije i jedinstvenog ali pozitivnog pogleda na svijet. Njemu je važno da kvalitetno provede vrijeme s vama. On žudi za vezom koja je jedinstvena i iskrena, u kojoj su strasti senzualne. Kada jednom osvojite njegovo srce, osvojile ste ga zauvijek.

Vaša nagrada će biti muškarac koji je vrlo iskren i pouzdan. S njim nećete nikada brinuti o emotivnoj ili financijskoj stabilnosti. Uvijek ćete znati na čemu ste s njim. Nemojte se igrati njegovim emocijama. Oni imaju unutrašnju sposobnost da osjete patnju drugih ljudi, zato se držite njega i budite mu vjerne.

Muškarci u znaku Djevice vole flertovati, ali kada uđu u vezu, posvete se partneru u potpunosti. Pojačajte mu samopouzdanje. Oni su osjetljivi kada je u pitanju samopouzdanje.

Brine ga što drugi ljudi misle o njemu, zato mu pomozite da ojača svoje samopouzdanje i stalno ga uvjeravajte da je divan. To će poboljšati odnose s njim. Muškarci rođeni u znaku Djevice ne vole konflikte. Vrlo je važno da znate napraviti kompromis kako bi oboje bili sretni. Slušajte ga kada priča, jer on ima dosta tema za razgovor i obično su to bitne stvari. Oni ne vole zle i sebične ljude.

Muškarac u znaku Djevice je perfekcionist, zato morate uvijek izgledati što je moguće bolje. Potrudite se da budete čiste, uredne i lijepo obučene. On primjećuje sve detalje i neće mu promaći ni najmanja mana u vašem izgledu. Nemojte se oblačiti previše provokativno. To mu može djelovati jeftino i neukusno.

atma.hr – 78
Oni ne vole ni jake parfeme. Nemojte očekivati previše sentimentalnosti od njega. Možda neće pridavati ogromnu pažnju vašoj godišnjici, ali će vas zato svakog dana spontano iznenaditi sitnim stvarima koje radi za vas.

On ne voli previše drame u životu. Voli red, rutinu i voli držati potpunu kontrolu nad svojim životom. Muškarac u znaku Djevice je pravi pustinjak, dajte mu malo prostora i slobodnog vremena samo za njega.

opusteno.rs

49 HEMP RUKSACI

banner hemp ruksak 1