Foto: pixabay.com

Prema vjerovanjima astrologa, naš horoskopski znak (i podznak) utječe na baš sve aspekte našeg života, uključujući i stil. On se pak očituje i u uređenju našeg doma, a kada su u pitanju blagdani – i u uređenju božićnog drvca. Zabavite se i u nastavku provjerite kakvo drvce najviše voli pojedini znak te provjerite ima li istine u opisima.

atma.hr – 52
Ovan

Ovnovi vole veselo i bogato uređeno drvce.

Preopteretit će ga malenim sobovima, figuricama Djeda Božićnjaka i ostalim simpatičnim ukrasima.

Bik

Bikovi vole prava drvca, a umjesto plastičnih kuglica i girlandi odabrat će prirodnije ukrase poput onih izrađenih od drva.

Veliki su gurmani pa kod njih na drvcu često možete naći čokoladne kuglice, ukrase od bombona i ostale slatkiše.

Blizanci

Blagdani su za Blizance prigoda da pokažu svoju kreativnu stranu.

U njihovom domu možete naići na božićna drvca napravljena na najkreativnije moguće načine, ali i na uređenje drvca u poptuno neočekivanim bojama.

atma.hr – 52
Rak

Obiteljski nastrojeni rakovi vole ideju “američkog” Božića poput onih koje gledamo u blagdanskim filmovima pa će u tom stilu biti uređeno i njihovo drvce.

Lav

Što veće, to bolje.

Po pitanju ukrašavanja moglo bi se dugo raspravljati jer Lavovi vole razne stilove, ali jedno je sigurno – njihovo drvce bit će najveće.

Djevica

Ovom znaku važno je samo da je drvce uredno.

Djevica će vam se prikrasti iza leđa kako bi popravila nakrivljenu kuglicu, premjestila je jer nije položena simetrično ili zato što se ne uklapa u paletu boja na tom dijelu drvca.

atma.hr – 52
Vaga

Vaga ni sama ne zna kakvo drvce želi pa će uz jedno glavno (i elegantno ukrašeno) u ostale prostorije u domu postaviti nekoliko minijaturnih drvaca.

Neka se nađe.

Škorpion

U domu strastvenih i glamuroznih Škorpiona mogu se pronaći bogato ukrašena drvca prepuna crvene i zlatne boje.

Strijelac

Ovaj znak obožava prirodu i najčešće živi u skladu s njom.

Umjesto posječene jelke, posegnut će za sadnicom drvca u tegli, ukrasiti je darovima iz prirode poput raznog voća i materijalima koje kasnije može reciklirati, a nakon blagdana presadit će drvce i pustiti ga da raste.

atma.hr – 52
Jarac

Veliki tradicionalisti koji uglavnom priznaju samo prava božićna drvca.

Umjetne varijante ne dolaze u obzir, a svoje će drvce ukrasiti starim obiteljskim ukrasima koje brižno čuvaju i prenose s generacije na generaciju.

banner za knjige sretan novac

Vodenjak

Baš kao i Blizanci, kreativni Vodenjaci vole neobična drvca poput npr. zidne varijante lažnog drvca napravljene od rola papira za zamatanje.

Ribe

Čaroban bijeli Božić san je svake Ribe pa u njihovim domovima često možemo naći sve popularnija bijela drvca.

Ukrasit će ih magičnim zvijezdama, anđelima i ostalim ne tako tipičnim, ali vrlo efektnim ukrasima.

zadovoljna.hr