Što je to kidanje toksičnih vezanosti i kada ga je potrebno napraviti? Naziva se to još i kidanje veza ili kidanje energetskih vrpci.
 
U ovom videu Boris govori o takvim energetskim vezanostima, o šteti koju vam mogu napraviti, zašto se ne biste trebali bojati tog postupka, kako možete raskinuti takve energetske vezanosti i na taj način poboljšati svoje odnose ili lakše otpustiti i preboljeti osobu koja je otišla iz vašeg života.
 
Teži oblik su tzv. ovisnički odnosi u kojima bi svakako trebalo napraviti raskidanje energetskih vezanosti, samo što je kod emocionalne ovisnosti prisutan veliki strah od napuštanja pa osoba, iako načelno želi da joj odnos bude bolji, ne želi ništa konkretno poduzeti što bi moglo ugroziti postojeće stanje, ma koliko ono bilo loše.
 
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
 
https://youtube.com/@boris-sasho  
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki   

 

Kontakt
E-mail: boris.pecigos@gmail.com
E-mail: martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)