atma.hr – 52
Koliko često u svom životu se se osjećate zarobljeni u krugu negativnih emocija ili događaja oko nečega što vam se događa sada ili zbog nečega što vam se dogodilo u bližoj ili daljoj prošlosti?

To je univerzalni uzorak ponašanja kada stvari krenu nizbrdo, svi mi radimo to na dnevnoj bazi. Kada stvari krenu prema dolje jednostavno nas ponesu negativne emocije i počinju nam se vraćati prošli negativni događaji.

Vrlo je izazovno naći način kako u takvim situacijama u životu ostati pozitivan, jer kada stvari krenu dolje i mi krenemo putem negativnih emocija one se samo množe i kumuliraju i izazivaju još više i još više problema i negativnosti. Sigurno ste se više nego jednom susreli s tim u životu.

Nastavljamo imati probleme zato što podsvjesno ne želimo ili ne možemo osvijestit naš vlastiti obrazac po kojem funkcioniramo i uvjerenja koja imamo.

Najbolji primjer za to su odnosi. Nastavljamo živjeti u lošem braku ili vezi, nastavljamo biti sami i usamljeni, nastavljamo sukobe s obitelji, nesuglasice s prijateljima i ne možemo si pomoći. A negativne emocije poput frustracije, ljutnje, bijesa, nemoći samo bujaju i rastu u nama.

atma.hr – 52
Ali cijelo to vrijeme dok potiskujemo te emocije  i uvjerenja negdje duboko u sebe znamo da će nakon nekog kratkog vremena one postati vrlo bolne a nakon nekog dužeg razdoblja će uzrokovati sveopću preplavljenost negativnošću na svim poljima života. Svi znamo da kada odnosi ne funkcioniraju teško da funkcioniraju i ostala područja života.

Emocije trebamo otpustiti. Emocije kao i naše fizičko tijelo trebaju i žele biti u pokretu, a ne zaglavljene negdje duboko u nama.

Neću vam lagati… za istinski osjetiti i otpustiti potisnute emocije treba imati petlje i hrabrosti. Ali velika većina vas koji sada čitate ovaj tekst ne bi bila na ovim stranicama da nema petlju i hrabrost.

Otpuštanje emocija i obrazaca ponašanja zajedno s našim uvjerenjima i stavovima može biti jednostavno i gotovo bezbolno. Tapkanjem (EFT) možemo sve te negativne emocije detektirati i otpustiti, sva ta zamjeranja, prosuđivanja, loše odnose, povrijeđivanja iz prošlosti, sve to možemo sigurno otpustiti i na njihovo mjesto staviti one divne i pozitivne emocije i podržavajuća vjerovanja koja svi želimo imati i osjećati

Potaknuta vlastitom transformacijom loših odnosa u kojima sam se nalazila i bolne prošlosti koju nisam mogla otpustiti kreirala sam program “Tapkanjem do ispunjujućih odnosa” koji kroz 5 tjedana intenzivnog svakodnevnog rada na sebi omogućuje svakome od vas da otpusti negativnosti, otkloni energetske blokade i u svoj život unese novu energiju, popravi odnose i preboli prošlost.

Zato ako živite još uvijek u nekoj od prošlih veza i ne možete je preboljeti, ako živite u lošoj vezi, ako imate narušene odnose pozivam vas da se pridružite programu. Jer da, samim time što čitate sigurna sam da imate petlju i promijeniti svoj život i imati ispunjujuće odnose sa svijetom oko sebe.

Više o programu ” Tapkanjem do ispunjujućih odnosa” pročitajte na linku, a o samoj metodi tapkanja (EFT) na tapkanje.

Radosno,

Danijela

Danijela Medaković
EFT praktičar & Life coach
Savjetovanje, coaching, tapkanje
095/5488805
[email protected]
FB : Inkubator sreće

atma.hr – 52
Prethodna objavaVulkanska energija duhovne ljubavi
Slijedeća objavaPrakticiranje Duhovnosti u skladu s vremenom u kojem živimo
Danijela Medaković
Danijela Medaković, certifirani Life coach, EFT Praktičarka (obrazuje se po AAMET-ovim standardima pod mentorstvom Pike Rajnar), NLP Master i energetski psiholog u edukaciji. Kroz godine samorazvoja i rada na sebi kroz razne metode i tehnike otkrila sam i EFT koji mi je u potpunosti promijenio život i okrenuo ga naglavačke, naravno u pozitivnom smjeru. Od tada svo moje profesionalno usavršavanje i vještine i znanja kreću u smjeru EFT-ja i popularizacije ove jednostavne i učinkovite tehnika na našim prostorima. Kreirala sam tako i osnovnu radionicu tapkanja "Tapkanje za sve" koju održavam po cijeloj Hrvatskoj, kao i tematske radionice i programe "Tapkanjem do idealne težine" "Tapkanjem do financijske slobode" " Tapkanjem do ispunjujućih odnosa" i "Odtapkajte anksioznost" i više manjih tematskih radionica. Na web stranici www.tapkanje.eu pišem blog i vodim Facebook stranicu Tapkanje-EFT, pišem kolumne za respektabilne alternativne portale među kojima je prva Atma koja je zaslužna i za to što moji tekstovi, moja ideja i moja misija dolaze do vrlo širokog broja ljudi.