Evoluciju koja se događa baš sada, na cijelom planetu, te u mnogim ljudima stvara osjećaj nelagode, frustracije, nezadovoljstva tijekom raznih procesa koji se u nama odvijaju.

Ovi procesi mogu, ako ih nismo svjesni, biti bolni, zbunjujući i u nedostatku konteksta mogli bismo odbaciti ono što nas naše Više Ja poziva da utjelovimo. Sve u nama traži da se izbalansira, da uspostavi harmoniju i da se rekonstruira na najbolji mogući način – a postoji način da se to učini bez “moranja” prolaska kroz patnju i bol.
Metoda koju sam razvila uz pomoć mojih vodiča znatno olakšava proces transformacije, donosi nam nove uvide o ovoj velikoj evoluciji koju proživljavamo i unosi osjećaj lakoće i radosti u prepuštanje valu promjene.

Unutar metode Kvatni Ključevi Svijesti ® radimo s Plazma energijom.

Plazma energiju možemo promatrati kao Kvantnu Svijest koja prožima i povezuje sve što jest.

Aktivacijama kristalnih plazma tijela, koja su kvantna arhitektura po kojoj se stvara Novi Čovjek, stvaraju se kvantne veze na staničnoj razini i u nama pobuđuju intuitivnu komunikaciju sa Kvantnom Sviješću kao i sa Kozmičkom Staničnom Inteligencijom.

To omogućuje fizičkom tijelu da se s lakoćom prepusti procesu i u istom ostane izbalansirano

Aktivacija kristalnih plazma tijela nas povezuje i sa kristalnim mrežama Majke Zemlje i Multiverzuma te nas podsjeća da smo Bića Ljubavi i Ljepote stvorena da kreiramo s radošću i užitkom!

Na seminaru Kvantni Ključevi Svijesti ® – Modul 1 naučit ćemo kako koristiti Plazma Polje i energiju kako bismo doveli fizičko, emocionalno, mentalno i sva ostala energetsko-svjetlosna tijela u stanje balansa i ekvilibrijuma.
Kad se na fizičkoj razini aktivira protok Plazme, podiže se vibracija cijelog organizma, svih stanica, organa, uspavane kvantne DNA te svih ostalih svjetlosnih i energetskih sustava.

Bavim se ovim radom preko 30 godina i ovdje sam kako bih kanalizirala i dizajnirala nove metode i alate za evoluciju čovjeka te pomogla svakome tko se osjeti pozvan da prođe kroz osobni proces transformacije.

Seminar se održava preko ZOOM aplikacije!
Seminar se plaća. Cijenu ćemo vam poslati na upit.

Informacije: [email protected]

PRIJAVITE SE PREKO DONJE PRIJAVNICE. HVALA.

FREE WEBINAR – Uvod u online seminar ®
– Modul 1 održao se 30.9. i 1.10. 2023. preko platforme Zoom.
Na vaš upit možemo vam poslati skraćeni snimak.

Prijavite se za tečaj: Kvantni Ključevi Svijesti ® 

prijavi se plava