POVUCITE SE OD GRADSKOG ŽIVOTA, POVEŽITE S PRIRODOM I UZDIGNITE SVOJU SVIJEST NA PREDIVNOM OTOKU SILBA UZ NAŠE SEDMODNEVNE RETREAT PROGRAME

Otok Silba naša je dugogodišnja destinacija za retreat jer obiluje očaravajućom prirodom i klimom te je ekološki čist otok. Na Silbi nema auta, motora, bicikla, kao ni hotela, a turisti su uglavnom smješteni u apartmanima. To sve odlično odgovara potrebama naših programa, povlačenju, potpunom psiho-fizičkom odmoru i stjecanju ili produbljivanju novih znanja.

silba yoga retrets 2024 otok silba

Mir i tišina omogućit će vam ponovno nalaženje izgubljenog dodira s prirodom kao prijeko potrebnim uvjetom potpune psihofizičke relaksacije. Vrijeme provedeno na Silbi uz naše programe ostavit će vam i dovoljno vremena za vaš odmor i prepuštanje ljetnim morskim radostima.

silba yoga retrets 2024 smjestaj copy

15-22.6. Yoga & Samoozdravljenje, Kristijan Kolega & Sandra P. Pintarić

22-29.6. Dharma Yoga Level Up Retreat sa Sandrom Petrom Pintarić i učiteljima Dharma yoge Zagreb & Rijeka

29.6.-6.7. Energetic Alchemy Yoga Retreat, Sandra P. Pintarić i gosti Kristijan Kolega i Božidar Lelas

Picture2

Samoozdravljenje & Yoga Retreat s Kristijanom Kolegom i Sandrom P. Pintarić

15-22. lipnja – napredni tečaj Samoozdravljenje i Dharma yoga program

Radionice i predavanja Kristijana Kolege uz Sandrinu yoga asistenciju zasigurno će vam donijeti jedno sasvim novo iskustvo u istinskom povezivanju unutar sebe te kreiranju svoje vlastite sudbine. Naučite više o svjesnom i podsvjesnom umu, drevnom znanju Veda, o yogi, dahu i duhu te postizanju trajne sreće.

S Kristijanom vas očekuje cjeloviti i napredni tečaj Samoozdravljenje “Praktična primjena samoiscjeljenja”. To je lako razumljiva i jednostavna tehnika mentalnih vježbi pomoću kojih svatko može promijeniti kemijsko stanje tijela i tako izliječiti bilo koju bolest i poremećaj.

dharma yoga zagreb retreat silba yoga retrets 2024 sandra petra pintaric copy

Upoznat ćemo prirodu ljudskog uma i razloge zašto smo osobe kakve trenutno jesmo i može li se to na neki način promijeniti. Pravilnim razumijevanjem svoje sadašnje situacije pravilnije ćemo postupiti u budućnosti.

Svakodnevna jutarnja i večernja predavanja, radionica mantre i zvuka, iskustvo mantra meditacije, tehnike EFT – tapkanja i stimuliranja određenih energetskih točki te vegetarijanska radionica pripremanja i kuhanja hrane.

silba yoga retrets 2024 vegan food

Sa Sandrom vas očekuje cjeloviti jutarnji program yoge uz more s kojim se započinje dan kroz prakse asana – yoga položaja, pranayama – rad s pranom i dahom (tehnike disanja), kriye – tehnike pročišćenja i večernji program pranayama, yoga nidra – tehnike povlačenja te predavanja o filozofiji i psihologiji yoge.

energetic alchemy yoga retreat silba yoga retrets 2024 sandra petra pintaric copy
​Retreat je idealan za one koji su željni rada na sebi kroz teoretska znanja filozofije i psihologije koje dolaze iz drevnih Veda kao potpuno praktično primjenjiva znanja.

Program yoge je osmišljen da na njemu mogu sudjelovati svi koji žele bez obzira na prethodno iskustvo. Sandra će vas provesti kroz osnove yoga praksi prilagođeno svima uz malu školu yoge i osnovnih pojmova.

Učitelji:
Kristijan Kolega (Kakudmi das)
Sandra Petra Pintarić

Više informacija:

http://www.dharmayogazagreb.com/retreat1.html