pixabay.com

Osobe s različitim brojem u bioritmu bolje se slažu nego oni koji imaju isti. Razlog je taj što se tako osobe bolje nadopunjuju i jednostavnije prelaze preko kriznih i problematičnih situacija.

39

BIORITAMSKI BROJ pokazuje naše funkcioniranje kroz dan, ono što pokreće našu energiju i sve ono što je blokira. Za ovaj broj moglo bi se reći da nas ne deinifira kao osobni broj, no pokazuje naše svakodnevne aktivnosti, navike i potrebe. Zbrajanjem vašeg i partnerovog bioritma dobiti ćete odgovor kako biste se slagali u svakodnevnom životu i u ljubavi općenito.

KAKO IZRAČUNATI ?

Primjer:

Vaš datum: 25.6.

Partnerov datum: 14.3.

FORMULA ZA ZBRAJANJE BIORITMA JE ZBRAJANJE DANA i MJESECA ROĐENJA.

2 + 5 + 6 = 13 a to je 4

1 + 4 + 3 = 8

(U Numerologiji se uvijek dvoznmenkasti brojevi zbrajanjem svode na jednoznamenkasti broj!)

SINASTRIJA BIORITAMSKOG BROJA DOBIVA SE JEDNOSTAVNIM ZBRAJANJEM VAŠEG I PARTNEROVOG BROJA BIORITMA!

4 + 8 = 12 a to je 3

39

Sinastrijski brojevi bioritma:

X + Y = 1

Ovo je racionalna veza koja ima potencijala da opstane na duže staze. Broj 1 predstavlja snagu i ukoliko se partneri nadopunjuju – ovo je uspješna kombinacija. Partneri samo trebaju pripaziti da ne budu sitničavi i da time ne opterećuju odnos.

X + Y = 2

Ovo je veza u kojoj će jedan od partnera biti na neki načn zablokiran i iskorištavan protiv svoje volje. U ovoj vezi – vođa je uvijek izabran. Većinom u ovakvom spoju bolje prolazi osoba sa neparnim bioritamskim brojem, dok druga – s parnim brojem, iz veze izvlači financijsku korist.

X + Y = 3

Veoma emotivna veza, puna strasti, ljubavi i senzibilnosti. Ovdje partneri ispunjuju svoja emotivna očekivanja. To najčešće održava vezu zauvijek!

75X + Y = 4

Težak spoj. Ovo je inače mnogo bolja kombinacija za poslovnu suradnju. U ovom odnosu ima mnogo prepreka i otežanja koja je teško nadići. Kada emocije popuste, dolazi do međusobnog okrivljavanja i optuživanja te nakon toga dolazi do prekida veze.

X + Y = 5

Uspješan spoj. Počinje i nastavlja se prijateljskim odnosom, sa mnogo slobode za oba partnera. Ovaj broj im daje velike mogućnosti te ukoliko partneri rade na odnosu – veza će svakako opstati!

X + Y = 6

Veza je predodređena da završi brakom te može biti veoma funkcionalna i uspješna. Ovdje je osnova obitelj – i malo tko može utjecati na razvoj ovog odnosa!

39

X + Y = 7

U ovoj vezi partneri trebaju biti obzirni jedni prema drugome. Veza može biti duhovno dobra no svejedno veoma teška i opterećujuća. Teškoće koje dolaze su posesivnost, ljubomora i sumnjičavost / nepovjerenje. Teško održiv spoj!

X + Y = 8

Mirna i harmonična veza – no bez velike strasti. Financijski stabilan odnos. Ovaj spoj je smirenje za oba partnera. Kod privremenog prekida uvijek dolazi do obnavljanja veze.

X + Y = 9

Karmička veza, kroz koju se treba proći. Partneri su se morali susresti i spojiti tako da provedu dio života zajedno. Često to nisu veze koje traju zauvijek već su to svojevrsne lekcije kroz koje treba proći i naučiti nešto važno.

www.facebook.com/TarotGalaxy

24 HIMALAJSKA LAMPA

HIMALAJSKA LAMPA - Savršenstvo atmosfere

Prirodni ionizator, čisti zrak, diže energiju

Lampa od divnih, ružičasto-narančastih grumenja najčišće himalajske soli! Stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje. Svaka je unikatan ručni rad, različitog izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo. Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor, stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

Cijena: 119,90 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaPostoje SUDBINSKE godine u našem životu: EVO što vam donose!
Slijedeća objavaZnakovi kojima Svemir poručuje da vas uskoro očekuje dobit!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.