Foto: stocksnap.io

Svaki znak ima poseban ‘ljubavni potpis’ koji govori na koji način volite i kako želite osjetiti ljubav. Vaša elementarna ljubavna priroda dat će vam naznake o tome jeste li sramežljivi, zaigrani ili pasivni u pitanjima srca. Čitajte dalje kako bi unaprijedili svoj operativni ljubavni stil i romantičnu stranu.

atma.hr – 78
Ovan

Strast i vatrena toplina je vaš ljubavni operativni stil. Ako vam se netko sviđa, nećete mirovati, poduzet ćete sve što možete kako bi osvojili tu osobu.

Vi ste hrabri u odnosima i drugim ljudima dajete na znanje kako stvari stoje.

Bik

Senzualni ste, djelujete polako i uvijek točno znate koga i što želite. Vaša ljubav “zemljane djece” je utješna i uzemljujuća za sve one koji se susretnu s njenim umirujućim dodirom.

Vi ste vjerni i strpljivi u ljubavi i želite partnera koji to poštuje.

atma.hr – 39

Blizanci

Vi u ljubavi najviše vrednujete mentalnu povezanost.

Za vas je poticajna i zanimljiva rasprava najbolji afrodizijak, jer cijenite inteligenciju i pamet više nego bilo što drugo.

Rak

Sanjivi ste i intuitivni, a više od svega želite biti u mogućnosti podijeliti svoje osjećaje sa svojim partnerom i imati osjećaj povezanosti i razumijevanja.

U ljubavnom odnosu volite brinuti o osobi koju volite.  Brižni ste i pružate veliku podršku svom partneru.

Lav

Vi ste kreativni i zaigrani i prijeko vam je potrebna strast u ljubavi. Želite se zabavljati u odnosima,  dosada vam je isto što i poljubac smrti.

Vaša priroda zahtijeva da budete u centru pažnje svog ljubavnog partnera ili ćete uskoro izgubiti interes.

atma.hr – 75
Djevica

Vi ste analitična i obazriva osoba, a ponekad vaš nepostojan mentalitet zahtijeva da vam vaš partner pokaže koliko vas voli.

Želite redovne verbalne podsjetnike koji će vam dati do znanja da ste poštovani, a znaci naklonosti jako popravljaju vaše raspoloženje.

Kada primate ljubav, vi je bezrezervno i dajete.

Vaga

Romantični ste i društveni, uvijek razmišljate o načinima na koje možete ugoditi svom partneru.

Važno je da u odnosima postoji minimalna razina sukoba, jer oni remete vaš osjećaj ravnoteže i harmonije, tako da preferirate odnos gdje vlada diplomacija.

Škorpion

Vaša emocionalna intenzivna priroda zahtijeva duboku i snažnu vezu s vašim ljubavnim interesima.

Ukoliko uočite površnost, vi gubite interes, vi želite zaroniti ispod površine i istražiti tajnovitu stranu  vašeg partnera.

atma.hr – 78
Strijelac

U ljubavi su vam raznolikost i avantura obavezne stvari.

Vi ste entuzijastični i ekspanzivni u izražavanju svojih osjećaja, ali najbolje funkcionirate u vezi gdje možete imati dosta prostora da slobodno možete lutati i istraživati nepoznate teritorije.

Jarac

Vi ste predan i pragmatičan ljubavnik i izražavate svoju ljubav više kroz djela nego kroz riječi.

Vi želite  da se vaš partner osjeća sigurno, da ima sve što mu je potrebno kako bi se osjećao ugodno u životu.

Vodenjak

U ljubavi su vam izuzetno važni sloboda i individualnost.

Vi ste inventivan i poticajan partner koji uvijek ima nešto novo i zanimljivo za ponuditi, sve dok imate prostora da budete ono što jeste.

atma.hr – 39

Ribe

Vaš osjetljivi i suosjećajni stil pun ljubavi dolazi iz duboko duhovne prirode.

Imate puno ljubavi za dati i cijenite odnos koji vam omogućuje da sigurno otvorite svoje srce bez straha da ćete biti izigrani.

banner za knjige zene koje previse vole 1