Ralph Waldo Emerson je rekao “Učinite ono čega se bojite i strah će nestati.” Kako savršeno jednostavno! Ili nije?


Preduvjet: Osnovni ThetaHealing tečaj
Gdje: Zagreb + ONLINE, Okićka 25, Theta Centar
Kada: 26.01. od 18:00 do 22:00
Snimke radionica dostupne svima koji upišu program!


Strah ima mnogo lica. Može se pokazati kao stres, nervoza, zabrinutost, ljutnja ili bilo koja druga emocija niske vibracije. Često se skriva ispod drugih emocija i kad malo dublje zavirite ispod njih, vidjet ćete strah. Ako zavirite još i dublje, vidjet ćete ispod njega novi strah i još jedan dublji… sve dok ne dođete do izvora. Ako mislite da je strah od smrti na izvoru svakog straha, griješite. Puno je strahova strašnije od same smrti. Kada maknete temeljni strah, sve emocije naslagane iznad njega jednostavno nestaju kao da nikada nisu ni postojale.

Ispod svih emocija i akcija stoje samo dvije energije: ljubav i strah. Samim time sve što imate upravo sada u svom životu kreirali ste ili iz ljubavi ili iz straha.

Strah je za mnoge u djetinjstvu bila zabranjena ili negirana emocija. Možda su vam govorili “ma nije te strah” ili “čega se bojiš, nije to ništa strašno” ili “što si takav plašljivac” i slično. Zato ste ga duboko potisnuli ili ga izražavate kao tugu ili ljutnju, neku emociju koja vam je bila dozvoljena.

Strah je genetski programirana, odnosno urođena reakcija, na nešto što percipirate kao opasnost. Njegov cilj je vaš opstanak. Jedna od prvih emocija koje beba osjeti kada dođe na ovaj svijet je upravo strah. I zato možete imati duboko pohranjene strahove još od vremena kada ste bili beba u maminom trbuščiću.
Mala škola emocija Strah i panika 2

Neke strahove ste izgradili kroz traumatična iskustva, a neke ste genetski naslijedili od predaka, koji vas kroz njih žele zaštititi. Kolektivna svijest prepuna je strahova i mnoge duše se izgube u toj energiji.
Strah je samo neugodna emocija. Nije ni dobar ni loš. Poruka je vaše duše. Najbolji način da izađete iz labirinta briga, stresa i strahova je da se s njima suočite, otpustite ih i zatvorite lekcije vaše duše.
U intimnoj i podržavajućoj zajednici theta praktičara, a uz energetsku podršku ThetaHealing učiteljica Beti
Mihajlović naučit ćete:

 • 3 kreativna načina kako pristupiti kopanju na strahu (koja nisu dio službenog gradiva ThetaHealing tečajeva)
 • što je panika i kako čistiti energiju panike
 • kako i zašto na fizičkoj razini nastaju strah i panika
 • iscijeliti bolesti i poremećaje uzrokovane energijom straha
 • kako prepoznati različite oblike straha u svojoj svakidašnjici
 • kakvu energiju ima, gdje i na koji način se pohranjuje strah

Počistit ćemo energiju straha iz vašeg fetalnog perioda, kompletirati lekcije koje su vaši preci učili kroz strah i iscijeliti DNK. Spustit ćemo brojne instalacije za život bez straha.

Mala škola emocija Strah i panika 1

Radionica “Strah i panika” 1. dio je programa “Mala škola emocija″, koji se sastoji od 6 dijelova, a održava se u Zagrebu i online. Radionica je otvorena za sve sa završenim Osnovnim DNK2 ThetaHealing® tečajem.
Svaka radionica unutar programa “Mala škola emocija” traje ukupno 4 sata (18:00 do 22:00 sata) i uključuje:

 • definiranje i raspoznavanje emocija koja su tema radionice
 • vježbe vezane uz konkretne emocije
 • otpuštanje i iscjeljivanje od trauma
 • testiranje liste blokirajućih uvjerenja
 • rad na vjerovanjima s kolegama theta praktičarima tijekom kojeg ćete izvući i razriješiti programe vezane za svaku od pojedinih emocija, te zamijeniti ih adekvatnim uvjerenjima, osjećajima i vrlinama
 • spuštanje instalacija vezanih uz konkretne emocije
 • grupno iscjeljivanje fizičkih posljedica konkretnih emocija
 • jednostavne svakodnevne zadatke za vježbanje prisutnosti i podizanje vibracija

Više o programu “Mala škola emocija” možete saznati ovdje.

Puno je bolje da prođete sve emocije cijelog programa jer ćete narasti kao osoba. Često se rješenje za naš život nalazi tamo gdje ga ne vidimo.

CIJENA PROGRAMA

260 EUR za cijeli program
53 EUR za pojedini dio ako želite ići jedan po jedan dio ili uzeti samo određeni dio s kojim se u životu najviše mučite. U tom slučaju je cijena programa 318 EUR.
Ovaj će program biti dostupan na našoj online platformi za sve koji ga upišu. Snimke možete poslušati kada god vam odgovara i koliko god puta želite. Snimke će biti dostupne do 01.06.2024. Ako se prijavite samo na jednu radionicu unutar programa, imat ćete pristup snimci samo toj radionici.
Polaznicima tečajeva Theta Centra omogućeno je i plaćanje programa “Mala škola emocija” u tri rate. 

Ako nemate završen Osnovni ThetaHealing tečaj i prijavite se na termin 09.02. – 11.02.2024. (Zagreb, Rijeka i ONLINE), možete sudjelovati na prva dva dijela programa “Mala škola emocija”, a nakon tečaja odraditi dio sa radionica za koji vam je potrebno znanje o tehnici rada na vjerovanjima koja se uči na Osnovnom tečaju.

Više informacija o Osnovnom tečaju pronađite ovdje.

Obavezna prijava na program “Mala škola emocija” preko donje prijavnice.
Prijavljeni će dobiti link za uključivanje u Zoom ODMAH nakon ispunjavanja prijavnice, u automatskom odgovoru na email koji ste upisali prilikom prijave. Radionica se održava uživo u prostoru Theta Centra u Zagrebu i ISTOVREMENO preko programa Zoom.
Veselimo se vašem dolasku!