S velikim ponosom Aaron (13) je priopćio majci da je sada samostalan, a u svađi koja je uslijedila, istaknuo je da on sada sam zarađuje i da ga majka više nema pravo kontrolirati i određivati što će raditi

Svi roditelji čija su djeca odrasla ili su trenutno u tinejdžerskim godinama, znaju koliko to može biti stresno i naporno, a djeca tvrdoglava i puna prohtjeva.

To je vrijeme kada bi oni sve dali da dovoljno porastu i roditelje često smatraju i preprekama koje ih uživaju kontrolirati pa se žele što prije  osamostaliti.

Kroz sličnu situaciju prošla je i Heidi Johnson, samohrana majka.

Naime, njezin sin Aaron (13) pokrenuo je kanal na portalu Youtube i preko njega počeo zarađivati ​​neznatnu sumu novca. S velikim ponosom priopćio je majci da je sada samostalan, a u svađi koja je uslijedila, istaknuo je da on sada sam zarađuje i da majka više nema pravo da ga kontrolira i određuje što će raditi.

Umjesto da nastavi svađu ili kazni dječaka, Heidi je došla na genijalnu ideju – napisala je sinu kratko pismo (i greškom, umjesto sinu i svojim prijateljima, objavila ga javno na Facebooku).

Pročitajte pismo i shvatit ćete zašto je ovih nekoliko redova postalo pravi hit na internetu i zašto su roditelji diljem svijeta oduševljeni!

Sin se nije uvrijedio zato što je ovo izašlo javno, već se ispričavao majci iznova i iznova i postao puno, puno zahvalniji i obzirniji.

Heidi napominje da naravno nije mislila uvesti sve dole napomenute obaveze već samo htjela da sin nauči da ništa u životu ne dolazi besplatno. Uvijek postoji netko tko se žrtvuje.

Pismo

“Dragi Aarone, s obzirom na to da si zaboravio da imaš samo 13 godina, a da sam ja tvoja majka, izgleda da ti treba jedna mala lekcija iz samostalnosti.

Pošto si mi sasuo u lice da sada zarađuješ, mislim da će ti sada biti lakše otkupiti sve stvari koje sam ti ja kupila u prošlosti.

Ako želiš svoje lampe, žarulje ili pristup internetu, morat ćeš snositi dio troškova:

  • Stanarina: 430 dolara
  • Struja: 116 dolara
  • Internet: 20 dolara
  • Hrana: 150 dolara

Morat ćeš još i bacati smeće ponedjeljkom, srijedom i petkom, kao i da čistiti kuću.

Jednom tjedno ćeš čistiti kupatilo, spremati sebi hranu i čistiti nered za sobom.

Ako ne uspiješ, naplatit ću ti i usluge sluškinje u iznosu od 30 dolara za svaki dan kada ću ja to morati učiniti umjesto tebe.

Ako odlučiš da bi radije opet bio moje dijete, a ne moj odrasli samostalni cimer, možemo pregovarati o uvjetima.

Voli te mama”

link pismo – facebook.com

stil.kurir.rs/atma.hr

TESLIN LJUBIČASTI DISK

TESLIN LJUBIČASTI DISK

Privjesak na ogrlici

Ozdravljuje, sprječava razvoj bolesti, umanjuje stres, pospješuje opće raspoloženje, podiže vibraciju, ubrzava duhovni razvoj i oživljava proces regeneracije stanica.

Privjesak na uzici, nosi se kao ogrlica. Za razliku od Tesline ljubičaste ploče, disk se može nositi tijekom cijelog dana.

Promjer diska: 4 cm / Materijal: aluminij Ioniziran – ORIGINAL!

Cijena: 199 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaPsihološki portreti znakova: Bik – naivni dobričina, Jarac što stariji – to bolji!
Slijedeća objavaLouise Hay: Ljubav se ljubavlju vraća – udvostručeno!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.