Promjene koje se događaju izgledaju goleme, ali samo za nekoga tko je do sada jahao na mindstream valu i tko je vjerovao u teoriju, a ne praksu zavjere. Na trenutna događanja najosjetljiviji su teoretičari slučajnosti. Oni su sad u strahu. Oni nisu mogli ni prije, a ni sada, povezati činjenice. Za njih je sve što se događa slučajno, ne postoje uzroci i posljedice. Zato im treba pomoći i oprostiti, ali ne i dopustiti da dalje vode organizaciju društva. Za svakog tko je mogao i može promatrati svijet iz više kutova i tko shvaća da je sve povezano, tko uzima u obzir svoju intuiciju i prihvaća svoje postojanje kao dio cjeline kojoj je ljubav na prvom mjestu, za njega je sve ovo što se sada događa prirodan slijed stvari, nastavak već davno započetog ciklusa. Onome tko tako razmišlja je jasno da nema razloga za strah. Jasno mu je da u svakom trenutku sve može da se promijeni. A takvih koji se ne boje je danas mnogo.

atma.hr – 39

NE osuđivati, NE pristajati na dalju suradnju. NE raditi poslove zbog novca, nego zbog ljubavi, a onda će i novca biti dovoljno. Sad je prilika da se krene ispočetka jer gotovo da više nitko ništa ne radi. Sada radi samo minimum sustava, uglavnom oni koji ga održavaju.

Došlo je vrijeme da se parola “što ja tu mogu” zamijeni sa “ja mogu sve”. A to sve, znači harmonija i sklad sa sobom i s okolinom. To je sve, to je ljubav. To nije teško, to je najlakše. Svako zna svoj put, ali isto tako zna da nas nastavak dosadašnjeg života ne vodi nikuda. Sad je stvarno prilika, ništa nećeš izgubiti ako se zapitaš gdje to griješiš?

Kroz sve ovo o čemu pišem i sam prolazim. Napravio sam dosta i grešaka, i koraka, i još ću, i neka svatko svojom promjenom pomogne sebi. Pomaganjem sebi, pomažeš svima. Prije nego što optužiš, zapitaj se radiš li ti nešto slično. Nije teško, probaj…

atma.hr – 39

Jasno je da je sve ovo unaprijed izrežirano i proračunato, jasno je da su krivulje prognozera precizno iscrtale dijagram ponašanja mase, ali bez obzira na sve to, tvoja mogućnost da nešto promijeniš je sada puno veća nego prije pola godine. I prognoza vremena, a ne prognoza ljudskog ponašanja, nije nikad sigurna. Da jeste, ne bi bilo potrebno ovoliko truda…

Ne boj se, uživaj u otkrivanju sebe i svojih mogućnosti. Ubrzo ćeš shvatiti svoju moć. I još jednom, nemaš što izgubiti.

Sretno!

Peđa Vujović, https://www.pjphototherapy.com/

90 SONIA CHOQUETTE: HODOČAŠĆE DUŠE

Sonia Choquette: Hodočašće duše

Hodoćašće duše

Moj put dug 800 kilometara od gubitka do iscjeljenja

„Hodočašće duše“ knjiga je u kojoj je Sonia Choquette opisala osobno iskustvo velikog gubitka i boli zbog kojeg je krenula na hodočašće tijekom kojeg je ponovno pronašla sebe. Sonia je u svojoj duši pronašla snage da oprosti drugima, ali i sebi.  U ovoj iskrenoj knjizi dijeli s nama trenutke patnje, ljepote i humora. Njeno je iskustvo duboko osobno, ali mudrost koju donosi je univerzalna.

376 stranica, format: 14,8×22 cm

Cijena: 139,00 - Kupi ovdje