Izuzetno me raduje što ću svoj patent Meta konstelacije, svoja saznanja, spoznaje i iskustva podijeliti sa Zagrebom!

Najava termina radionica za prosinac:
– 02. i 03.12.2023.

Više o terminima radionica na Radionice – Srđan Popović

Kao dugogodišnji klijent i praktičar konstelacija uvidio sam da neki od mojih problema i životnih blokada uz pomoć Porodičnih i Sistemskih konstelacija nisu uspješno i u potpunosti riješeni.

To je bio razlog i poriv za dubljim istraživanjem konstelacija jer sam smatrao da postoji još mnogo toga što nije istraženo na tu temu. Kao rezultat mog dugogodišnjeg rada, istraživanja i eksperimentiranja nastale su Meta konstelacije koje pružaju neograničene mogućnosti rješavanja problema u prostoru i vremenu. Prve eksperimente sam provodio na sebi još 2008. godine uz mentorstvo mog tadašnjeg učitelja Vedrana Kraljete, kojem sam na tome neizmjerno zahvalan.

Meta konstelacije su fenomenološka metoda. Ona nam omogućava da na nivou duše(a) potražimo energetske uzroke naših problema i životnih blokada bez ikakvih ograničenja u prostoru i vremenu. Tako na primjer, tražeći energetski uzrok našeg problema ili životne blokade, možemo otići u neki od naših prethodnih života, paralelni univerzum, univerzum s antimaterijom, pa čak i u prethodna postojanja naše duše u drugim univerzumima. To nam daje neograničene mogućnosti u otkrivanju uzroka naših problema i životnih blokada kao i njihovo rješavanje na energetskom nivou.

Koristeći se principima kvantnih nauka po kojima razvijam svoju metodologiju, pokreću se promjene u klijentovom životu što sve rezultira rješavanjem njegovih životni blokada i problema. Meta konstelacije se ne bave samo stanjem nečije duše već se bave i stanjem duha, tijela i sudbine kao jedinstvene cjeline svake osobe.

Više o Meta konstelacijama: Meta konstelacije – Srđan Popović

Primjeri problema koje možemo riješiti uz pomoć Meta konstelacija:
• Neriješene karmičke veze i odnosi
• Karmički dugovi
• Otkanjanje blokada energije kako bi se pokrenule promjene
• Neobjašnjive i veoma jake netrpeljivosti među bliskim ljudima (roditelj/dijete, brat/sestra, supružnici, djeca međusobno…)
• Mentalni poremećaji
• Neobjašnjive blokade u vezi s novcem
• Nemogućnost pronalaženja odgovarajućeg partnera
• Integracija naših dijelova odcijepljenih uslijed trauma
• Ozbiljno nerazumijevanje na poslu, koje može rezultirati mobingom

Moj pristup vođenja konstelacijskih radionica je takav da prije svega najviše vjerujem informacijskom polju kao i osjećajima i informacijama koje dobijem povratno od učesnika u pozicijama te ih kombiniram sa svojim znanjem i iskustvom. Naglasio bih da jedino uz otvoreni um https://www.sistemskekonstelacije.com/kvantni-um-otvoren-um/ , krećući se kroz informacijsko polje zajedno sa učesnicima, moguće pronaći u prostoru i vremenu energetsku blokadu koja je u direktnoj vezi sa klijentom i predstavnicima za njegovu problematiku. Osobno ne znam u naprijed rješenje problema za klijenta i smatram da je to nemoguće. Svatko od nas je različit, kao što su i jednojajčani blizanci, jer imaju različitu dušu i sudbinu.

Naizgled isti problemi kod klijenata u prostoru i vremenu imaju posve drugačija energetska čvorišta, uzroke i okolnosti u kojima su nastale.
S ovakvim pristupom rada i mojom metodologijom koju sam razvio, uvjeren sam da je ovo samo početak u istraživanju ove fenomenološke metode u koju sam zaljubljen već 26 godina.

Smatram da je životni vijek čovjeka suviše kratak za neistražene mogućnosti koje nude konstelacije, a pogotovo Meta konstelacije. Iz tog razloga s ljubavlju i strašću, sva svoja znanja i iskustva koja stječem isključivo iz prakse i dubokih meditacija na mojim radionicama, prenosim dalje svojim edukantima u Meta Studiju u Beogradu. Moja namjera i želja je da neki od njih u svojim daljim istraživanjima nastave putem kojim sam krenuo.

Možete se prijaviti da prisustvujete, sudjelujete u osobnim radovima ili da radite svoj osobni rad na mojim konstelacijskim radionicama.

Prisustvovanje i sudjelovanje je besplatno.

PRIJAVIT SE MOŽETE I PREKO DONJE PRIJAVNICE…

Prijava za dolazak na radionicu je obvezna a možete je izvršiti i…. 
PUTEM TELEFONA na broj: +385 91 9739 937

Potrebno je da pošaljete puno ime i prezime i datum radionice. Moj koorinator je Tanja Desnica koja će vam poslati uputstvo za dolazak na radionicu.

PUTEM EMAILA – pišite nam na mejl: [email protected]

Pratite nas na društvenim mrežama:
INSTAGRAM: https://instagram.com/sistemskekonstelacije?
FACEBOOK: https://www.facebook.com/sistemskeimetakonstelacije?mibextid=LQQJ4d
TIKTOK: https://www.tiktok.com/
YOUTUBE: https://youtube.com/

Prijavnica za META KONSTELACIJE