Aspekt milijunaša u lipnju/junu i Venera u konjunkciji s čvorom budućnosti mogu donijeti fenomenalan rast prihoda ovim znakovima Zodijaka.

atma.hr – 52
Bik

Za Bika će cijela 2024. doslovno biti himna prosperitetu i obilju – Veliki Stelij planeta u Biku u travnju/aprilu i svibnju/maju, plus Aspekt milijunaša u sektoru financija i karijere donijet će veliki napredak.

Posebno se to odnosi na one koji rade na području informacijskih tehnologija i mreža.

Lipanj/jun će biti posebno “mjesec novca”, kao i razdoblje konjunkcije Venere s Jupiterom – od 25. do 28. svibnja/maja.

Škorpion

Vladar sektora financija, Jupiter, ulazi u vašu kuću kapitala i ulaganja u lipnju/junu – možete dobiti veliku količinu novca kao ulaganje u svoj posao.

Ali zaista veliki novac očekuje vas na mladi Mjesec u Strijelcu, koji će nastupiti 1. prosinca/decembra 2024. godine.

Tada ćete možda imati nove prihode i novi način upravljanja financijama.

atma.hr – 52
Ovan

“Najbogatiji” i najplodniji mjesec za Ovna bit će razdoblje kada će se vaš financijski upravitelj Venera spojiti s Jupiterom – to je od 25. svibnja/maja do 28. svibnja/maja.

No zapravo, još u travnju/aprilu ćete osjetiti da imate novi novčani tok – pomrčina 8. travnja/april u vašem znaku dogodit će se istovremeno s konjunkcijom Venere, Merkura i Sunca s čvorom budućnosti – zahvaljujući vašem osobnom projektu imat ćete veliki rast i u samopoštovanju i u financijama.

Vodenjak

Vi ste pravi miljenici sreće u 2024. jer je Pluton, planet velikih financija, u vašem znaku od siječnja/januara 2024. I štoviše, u trigonu s Jupiterom tijekom cijele godine dat će vam olakšicu za razvoj osobnog projekta, stoga se ne bojte ničega!

Samo naprijed i oslonite se na svoju intuiciju – zahvaljujući Plutonu, postaje vam doslovno čarobno. Najvažnije razdoblje za vas neće biti samo lipanj/jun 2024. (razdoblje aspekta milijunaša), već i rujan/septembar.

Upravo 18. rujna/septembra dogodit će se prva pomrčina u znaku Riba, koja otvara program velike preraspodjele vaših financija za sljedeće 2 godine. Imat ćete ozbiljnu odgovornost, ali će i vaša zarada progresivno rasti.

Julija Lifanova

ATMA/wday/Pripremila: Suzana Dulčić