Art: Cameron Gray / ParableVisions.com

Dragi svi,

Pozivamo vas na radionicu “MindFactory” – jedinstveno iskustvo koje će vam pomoći da otkrijete svoje skrivene potencijale, osvijestite potisnute traume te naučite kako svjesno ulaziti u svoj kreativni prostor mašte. Ista radionica će se održati u dva termina, 03.03. i 24.03. u Zagrebu.

MindFactory je radionica koja nas vodi u naš unutrašnji prostor gdje se slobodno izražavamo, bez straha od osude ili procjene okoline. Ovdje ćemo istražiti dubine svoje svijesti kroz maštu, otvarajući vrata dijelovima sebe koje smo možda dugo potiskivali ili ignorirali.

Mašta je neprocjenjivo blago koje svatko od nas nosi u sebi. Ona je kreativni dio naše svijesti koji nam omogućuje da sanjamo, stvaramo i vidimo svijet na načine koji su često izvan dosega naše svakodnevnice. Važnost mašte leži u njenoj sposobnosti da nas inspirira, oslobodi ograničenja uma i otvori vrata beskonačnim mogućnostima.

Njegovanje mašte ključno je za našu emocionalnu, intelektualnu i duhovnu dobrobit. Kroz maštu, možemo istražiti nove ideje, rješavati probleme na inovativne načine i razvijati svoju kreativnost. Ona nas potiče da sanjamo velike snove i da vjerujemo u nešto više od onoga što se čini mogućim.

Ako se odvojimo od tog kreativnog djela naše svijesti, suočavamo se s brojnim posljedicama. Jedna od njih je osjećaj zaglavljenosti ili praznine, kao da nešto nedostaje u našem životu. Bez mašte, naša percepcija svijeta postaje sužena, a život postaje monotono iskustvo bez boja.

Osim toga, nedostatak mašte može ograničiti našu sposobnost da se prilagodimo promjenama i izazovima koje život donosi. Umjesto da pronalazimo nove načine rješavanja problema, možemo postati zarobljeni u rutini i strahu od nepoznatog.

Najvažnije od svega, nedostatak mašte može nas udaljiti od vlastite autentičnosti i dubljeg razumijevanja sebe. Mašta nas povezuje s našim unutarnjim bićem i omogućava nam da istražujemo svoje strasti, snove i ciljeve.

Zato je važno njegovati maštu kao dio svakodnevnog života. To možemo činiti kroz različite aktivnosti poput čitanja, pisanja, slikanja, glazbe, meditacije ili jednostavno dopuštajući sebi da sanjarimo. Kroz te aktivnosti, hranimo našu kreativnost i otvaramo se novim perspektivama i iskustvima.

U konačnici, mašta je ključ za otključavanje potencijala koji leže u nama. Njegovajući svoju maštu, otvaramo vrata beskonačnim mogućnostima i stvaramo život koji odražava naše istinsko ja.

Kroz kombinirane tehnike meditacije, vizualizacije i umjetničkog izražavanja, naučit ćemo kako osloboditi negativna uvjerenja koja nas ograničavaju te kako pristupiti svojem unutarnjem potencijalu.

Ova radionica je otvorena za sudionike od 15 godina pa nadalje, ali može biti prilagođena i mlađim dobima. Naš cilj je naučiti vas kako svjesno ulaziti u svoj kreativni prostor mašte te započeti svoj put kreiranja vlastitog života i unutarnjeg iskustva.

Pridružite nam se i otkrijte snagu koja leži duboko u vama!

Detalji radionice:

  • Naziv: MindFactory: Otključajte svoje potencijale i oslobodite potisnute traume
  • Datum: 03.03. i 24.03.2024.
  • Vrijeme: 14:00 do 17:00 ( potrebno je da dođete 15ak minuta ranije )
  • Lokacija: Zagreb ( točnu lokaciju dobiti ćete kada se formira grupa )
  • Cijena: 30 eura
  • Krajnji rok prijave; 14.03.
  • Dodatne informacije: [email protected]

Radujemo se vašem dolasku!

Svako dobro želi vam vaše Drvo Života!