Foto: pexels.com

Mladi Mjesec 6.6. je izvrstan za postavljanje namjere koju imate, a rezultat ovog ćete dobiti do punog Mjeseca u Blizancima, 15.12.2024. Zato razmislite o tome što želite, recite to naglas ili zapišite. Snaga namjere je magija koja savija stvarnost.

atma.hr – 52
Mladi Mjesec u Blizancima događa se 6. lipnja/juna 2024., donoseći početak novog lunarnog ciklusa. Mladi Mjeseci su uvijek naša prazna točka u mjesecu. Oni su prilika da se stvari ponove, da se poželi dobrodošlica novim počecima i posadi sjeme za budućnost.

Uoči mladog Mjeseca, Svemir može početi skretati našu pozornost na stvari koje možemo revitalizirati ili osvježiti u našim životima. Možemo otkriti da nam se pozornost usmjerava na stvari koje više ne funkcioniraju ili možemo osjetiti rastući osjećaj inspiracije koja se gradi oko novih ideja ili pothvata.

Mlad Mjesec u Blizancima donosi prilike za nove početke u komunikaciji, učenju i mentalnoj aktivnosti. Ovo je povoljan trenutak za postavljanje novih ciljeva vezanih uz obrazovanje, pisanje ili putovanja. Energija Blizanaca potiče znatiželju, društvenost i razmjenu ideja, što može donijeti svježinu u odnose i projekte. Iskoristite ovaj period za povezivanje s drugima i istraživanje novih mogućnosti.

Ciklus mladog Mjeseca u Blizancima predstavlja prilike za posvećivanje osobnim ciljevima koji izražavaju pozitivnu energiju znaka Blizanaca. Vrijeme je da poboljšamo svoje komunikacijske vještine slušajući druge i uživajući u njihovim stajalištima, umjesto da uporno tražimo taj jedan nedostižni “odgovor”.

Ovo je dobar ciklus u kojem ponovno procjenjujemo svoje komunikacijske i društvene vještine propitujući koliko zapravo primamo informacija i komuniciramo na prijateljski način. Kako se krećemo (prijevoz) i povezujemo s drugima može biti u velikom fokusu.

Mogli bismo izdvojiti više vremena za druženje i uživanje u drugima – bilo da su susjedi, prijatelji, obitelj ili poznanici – samo zbog jednostavnog užitka da to činimo. Dobro je vrijeme za pronalaženje novih putova ili kanala za izražavanje i učenje buđenjem naše znatiželje i usavršavanjem vještina pisanja, govora, poučavanja i slušanja. Mogli bismo se posvetiti dodavanju mentalne raznolikosti naše živote i otvaranju uma za prikupljanje više informacija i činjenica iz naše okoline.

Iako se Blizanci ponekad povezuju s površnim vezama i komunikacijama, kopajte malo dublje i vidjet ćete da postoji mnogo toga za naučiti iz laganih, dvosmjernih i ugodnih razgovora koji karakteriziraju ovaj znak.

S ovom snažnom energijom Blizanaca, imamo priliku napraviti važne promjene u našim životima.

atma.hr – 52
Ova se lunacija poravnava s Venerom i tvori kvadrat sa Saturnom, a vjerojatno će doći do nekih blokada, prepreka ili provjera stvarnosti prije nego što krenemo novim putem. Želja za više harmonije, ljubavi, zadovoljstva ili boljih odnosa sada može biti vrlo stvarna, motivirajući nove početke.

Bez obzira što se dogodi na ovaj dan, iskoristite ovaj mladi Mjesec da proslavite i cijenite ljubav koja je u vašem životu. Ako ste u potrazi za ljubavlju, ovo je dobro vrijeme da postavite neke namjere oko partnera kojeg želite privući. Samo budite sigurni što želite privući i neka vaše akcije budu usklađene! Ponekad mislimo da nešto želimo, ali naša djela govore drugu priču.

Ova se Mjesečeva faza događa na 16 stupnjeva i 18 minuta Blizanaca, što najviše utječe na ljude rođene s osobnim planetima i točkama na približno 12 do 20 stupnjeva promjenjivih znakova (Blizanci, Djevica, Strijelac i Ribe).

Savjeti za Mladi Mjesec u Blizancima 6.6.

Budite prijateljski nastrojeni i koristite svoj šarm, posebno kada razgovarate ili flertujete. Blizanci vladaju komunikacijom pa pristanite na ponuđenu šalicu kave ili susret s prijateljima – tu vas čeka dar iz svemira.

Blizanci su znak koji je odgovoran za vještine. Stoga je mladi Mjesec vrijeme da ih proširite, jer će se planet učitelj Jupiter povezati s Mjesecom i Venerom. U idealnom slučaju, pohađajte žensku radionicu, tečaj ili seminar umjetnosti, kuhanja, kiparstva, nakita ili šivanja.

Prihvatite promjene koje su došle u vaš život. Blizanci su promjenjivi znak pa će Mjesec pomoći onima koji se prilagođavaju i prilagođavaju novim trendovima. Ako stvari ne idu onako kako želite, pustite ih na miru. Bolje napravite novu frizuru ili otiđite na dugo planirani trening, izlet ili majstorski tečaj.

Vjerujte onome što druga osoba kaže. Ne pokušavajte maštati da bi vaše mišljenje moglo nešto promijeniti ili da će doći do promjena. Mladi mjesec 6.6. odlična je prilika da počnete čuti i graditi dijaloge u formatu najkoncentriranije iskrenosti.

Mladi Mjesec 6.6. je izvrstan za postavljanje namjere koju imate, a rezultat ovog ćete dobiti do punog Mjeseca u Blizancima, 15.12.2024. Zato razmislite o tome što želite, recite to naglas ili zapišite. Snaga namjere je magija koja savija stvarnost.

atma.hr – 52
Što mogu očekivati pojedinačni znakovi Zodijaka

Ovan

Ovaj mladi Mjesec potiče vas da jasno komunicirate svoje ideje i umrežavate se s drugima. Možda ćete pronaći nove prilike za učenje i putovanja. Vaš um vrvi od novih ideja, što će se vjerojatno poklopiti s ogromnom količinom obavijesti i poruka koje se gomilaju na vašem telefonu.

Bit ćete vrlo zauzeti. Umjesto da vas sve to preplavljuje, idite kamo vas odvede vaša znatiželja. Odgovorite na poziv – možda čak i doslovno – kamo vas srce vodi i primijetite kome ili čemu se želite odazvati.

Obratite pozornost na to gdje vaš um luta jer će vam pokazati put prema vašem novom putu prema naprijed.

Bik

Usredotočite se na svoje financije tijekom ovog mladog Mjeseca. Dobro je vrijeme da preispitate svoj proračun i financijske ciljeve. Također možete pronaći nove načine za povećanje prihoda.

Ova lunacija donosi energiju koja vas potiče da si ispunjavate želje, ali vaš je posao istražiti što želite sebi priuštiti, a zatim se zapitati zašto.

Ostanite znatiželjni i proučite svoje želje. Ne radi se o tome da se sramite zbog njih, već da otkrijete ono za čim žudite. Što više preispitujete svoje motive, bliže ćete biti otkriću onoga što uistinu želite.

atma.hr – 52
Blizanci

Ovaj mladi Mjesec je u vašem znaku, donosi nalet energije i entuzijazma. Izvrsno je vrijeme za postavljanje namjera za budućnost i ostvarivanje osobnih ciljeva.

U ovom periodu svoju blistavu duhovitost i šarm usmjerite prema još boljem upoznavanju najfascinantnije osobe u svom životu – sebe. Ostanite znatiželjni prema pitanjima tko ste, što volite i što želite biti.

Znajte da niste upoznali sve koje ćete voljeti u ovom životu – ne još. Shvatite da ne znate sve što tek trebate naučiti u ovom životu – ni približno.

Ne morate imati sve odgovore. Samo trebate nastaviti postavljati pitanja i obavljati posao.

Rak

Iskoristite ovaj mladi Mjesec da razmislite o svom unutarnjem svijetu i emocionalnim potrebama. Obratite pozornost na svoje snove i intuiciju, jer oni mogu pružiti vrijedne uvide.

Pozvani ste da slušate sebe i vjerujete onome što vam instinkti govore usprkos svim glasovima vašeg unutarnjeg kritičara. Razmislite o svim načinima na koje možete biti bolji prema sebi – a time i bolji prijatelj sebi.

Kad vam se prijatelji obrate za savjet, čine to zbog nježne podrške i otvorenog pristupa koji nudite. Oni to rade jer ste suosjećajni. Ali jeste li takvi s vlastitim uočenim greškama i neuspjesima?

Ova lunacija traži od vas da stišate glasove koji vas sprječavaju da vidite sebe kao božansko biće koje svi drugi obožavaju.

atma.hr – 52
Lav

Usredotočite se na svoj društveni život i veze u zajednici tijekom ovog mladog Mjeseca. Umrežavanje i suradnja mogu dovesti do uzbudljivih prilika.

Budite spremni za neka nova uzbudljiva ažuriranja u vašem društvenom krugu. To je također vaš kozmički podsjetnik da ako postoji jedna konstanta – promjena neizbježna.

Dakle, umjesto da joj se opirete, prihvatite. Sada je vrijeme da ostanete znatiželjni kada se radi o novim mogućnostima koje bi se mogle pojaviti.

Samo zato što ste uvijek nešto radili na određeni način ili s određenom osobom ne znači da ne možete uključiti novu osobu ili pristup u dinamiku. A energija sugerira ne samo da to možete učiniti, nego da biste vjerojatno trebali.

Djevica

Ovaj mladi Mjesec potiče vas da se usredotočite na svoju karijeru i dugoročne ciljeve. Nalazite se na prekretnici u svojoj karijeri, samo možda još to ne znate.

Pozvani ste da razmislite o svim načinima na koje ste spremni poduzeti sljedeći korak.

Možda sebe kočite, a to može biti strah od neuspjeha ili strah od promjene, ali u ovom trenutku zvijezde su se složile kako bi vam donijele nove prilike da radite više onoga što volite.

Radite više onoga što hrani vaš plamen kreativnosti i znatiželje. Idite kamo vam srce kaže i vjerujte procesu da ćete tamo sigurno stići.

atma.hr – 52
Vaga

Iskoristite ovaj mladi Mjesec da proširite svoje horizonte. Kamo vas vodi vaša znatiželja, kamo vas vuče osjećaj za avanturu? Mladi Mjesec poziva vas da slušate svoje instinkte kada je u pitanju gdje želite rasti i što želite istraživati.

Pobuđuje li se u vašoj duši želja za lutanjem? Jeste li htjeli krenuti na novi studij? Upravo sada, vrijeme je da izrazite svoje mišljenje – i svoju volju za postojanjem.

Postoje povoljni novi početci koji se ukorjenjuju u tome kako vi vidite svijet i svoje mjesto u njemu – stoga se nemojte suzdržavati živjeti život o kojem ste oduvijek sanjali.

Škorpion

S ovim mladim Mjesecom pozvani ste da preinačite svoj odnos prema drugima. Što je najvažnije, također ste pozvani da preoblikujete svoj odnos prema sebi. Biti ranjiv nikad nije lako, ali uvijek se isplati.

Ovaj mladi Mjesec potiče postavljanje pitanja o drugim ljudima – i pažljivom slušanju odgovora, bez osuđivanja. I uvijek se radi o tome da sami odgovorite na ta teška pitanja.

To je način na koji otkrivate tko ste i što želite.

Vaše potrebe su valjane – samo morate znati koje su.

atma.hr – 52
Strijelac

Ovaj vas mladi Mjesec potiče da se usredotočite na svoje zdravlje i dobrobit. Neka vam briga o sebi bude prioritet i razmislite o usvajanju novih navika koje podržavaju vaše cjelokupno zdravlje.

Upravo kad mislite da znate sve što se može znati o ljubavi i romantici, dolazi mlad Mjesec da vam pokaže da ima još toliko toga za naučiti. Lako je zapeti u obrascu – čak može biti utjehe u tom ponavljajućem ritmu.

Ali kao Strijelac, ne samo da imate spontanu energiju vatrenog znaka utopljenu u svoju srž, već također znate duboko u sebi da su veze namijenjene da vas poguraju, da vam pomognu da rastete.

Ovaj mladi Mjesec je podsjetnik da tražite dinamiku – ne nužno nove partnere, koja vam omogućuje da promijenite mišljenje i što je najvažnije, svoje srce.

Jarac

Sada je vrijeme da stavite spontanost na vrh svoje liste obaveza. To je možda jedini način da budete sigurni da ćete poslušati što vam zvijezde spremaju dok se upuštate u ovo novo poglavlje u svom svakodnevnom životu.

Vrijeme je da restrukturirate svoje navike na način koji izaziva više radosti – i znatiželje.

Postoji čudo koje se može naći čak i u najobičnijim zadatcima ako si dopustite da ga vidite.

Razmišljajte o zabavi kao nečemu što također treba biti vaša odgovornost prema sebi.

atma.hr – 52
Vodenjak

Mladi Mjesec donosi vam mnoštvo mogućnosti. Najteži dio može biti odabrati kojoj ćete se posvetiti.

Ovaj Mjesec donosi vam tematiku ekspanzije – možda će vas posjetiti muze koje će vas obasuti kreativnim i inovativnim idejama ili rješenjima o kojima niste prije razmišljali.

Zgrabite ono što vas najviše veseli – izbor je samo vaš.

Usredotočite se i na svoja partnerstva i suradnje tijekom ovog mladog Mjeseca. Ojačajte svoje veze s drugima i istražite nove načine zajedničkog rada prema zajedničkim ciljevima.

Ribe

Dolaze velike promjene u vaš obiteljski život. Ako ste se željeli preseliti ili promijeniti okolinu, ovaj mladi Mjesec ne može doći u prikladnije vrijeme.

Pothvati s nekretninama blagoslovljeni su dodatnom srećom u ovo vrijeme. Također biste mogli otkriti da vaši odnosi s članovima obitelji prolaze kroz promjenu – promjenu koja bi vam mogla pomoći da se s njima lakše povežete u budućnosti.

Posadite to sjeme sada i gledajte što vam raste u sljedećem poglavlju života.

Postavite namjere, postanite najbolja verzija sebe i poduzmite praktične korake prema svojim ciljevima.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić