Blizanci, mladi Mjesec aktivira vašu novčanu zonu, što znači da je ovo savršeno doba godine da razjasnite svoje želje vezane uz prihode i osmislite pristup korak po korak kako to ostvariti. Strijelci, ulazeći u vašu intimnu zonu, ovaj mladi Mjesec vas potiče da se brinete o svojim najbližim emocionalnim vezama.

atma.hr – 52
Ovan

S ovim mladim Mjesecom koji pada u vašu matičnu zonu, žudjet ćete za više vremena za zbližavanje sa svojim najbližima i najdražima, a ugradnjom tog kvalitetnog vremena u svoj općenito užurbani raspored, osjećat ćete se povezanije i sigurnije u sadašnjem trenutku i nadolazećim vremenima.

Važno je napomenuti da ovaj sektor također nadzire vaš unutarnji svijet i emocije, tako da izdvajanje vremena za usklađivanje s potrebama vašeg srca (možda davanjem prioriteta samorefleksivnim aktivnostima poput meditacije ili vođenja dnevnika) također može postaviti pozornicu za iscjeljenje i samosvijest.

U ponedjeljak, 8. srpnja/jula, glasnik Merkur u vašoj zoni samoizražavanja formira sekstil sa Jupiterom u vašem komunikacijskom sektoru, a otvaranje prema voljenim osobama o onome što ste otkrili moglo bi vam pomoći da se osjećate uvaženim i podržanim.

Bik

S ovim mladim Mjesecom koji pada u vašu komunikacijsku zonu, žudjet ćete za prilikama za učenje i više vremena za druženje s prijateljima.

Vaša je cerebralna energija sada pojačana, što znači da biste mogli juriti gradom i obavljati obaveze s popisa, čitati e-poštu, često telefonirati ili se jednostavno zabavljati razmjenom poruka sa svojim najboljim prijateljem.

Bez obzira na sve, sva ova užurbana komunikacija čini da se osjećate stimulirano i spremno za sve što slijedi. Dajte sve od sebe da ostanete otvorenog uma jer Venera u sekstilu sa Uranom u vašem znaku u ponedjeljak, 8. srpnja/jula, također potiče vašu kreativnost!

atma.hr – 52
Blizanci

Mladi Mjesec aktivira vašu novčanu zonu, što znači da je ovo savršeno doba godine da razjasnite svoje želje vezane uz prihode i osmislite pristup korak po korak kako to ostvariti.

Mogli biste doći u iskušenje da prikupite sve informacije prije nego što napravite korak i to je svakako mudro, ali bilo bi dobro da poslušate svoje srce i prilagodite se svojoj intuiciji prije nego poduzmete bilo kakve hrabre poteze.

U ponedjeljak, 8. srpnja/jula, glasnik Merkur u vašoj komunikacijskoj zoni formira sekstil sa Jupiterom u vašem znaku, a razgovor o vašem predloženom planu s prijateljem ili kolegom čini ga stvarnim!

Rak

Dobrodošli u svoj godišnji mladi Mjesec, tijekom kojeg možete razmisliti koliko ste davali prioritet sebi i brinuli o svom unutarnjem osjećaju samopouzdanja, identitetu i stavovima.

Možda žudite za nekom vrstom preobrazbe – bilo da se radi o preispitivanju vaše prisutnosti na društvenim mrežama ili osvježavanju životopisa – a ulaganje truda u to, dobro će vam poslužiti.

Ukratko, htjet ćete biti sigurni da je način na koji se predstavljate svijetu u skladu s onim što doista jeste. A u ponedjeljak, 8. srpnja/jula, kada Venera u vašem znaku uđe u sekstil sa Uranom u vašoj društvenoj zoni, prijatelji i kolege mogli bi pozdraviti vaše napore da sami krenete!

atma.hr – 52
Lav

Ovaj mladi Mjesec pada u vašu zonu duhovnosti, čineći ovaj trenutak važnijim za unutarnji rad i njegu vašeg psihičkog stanja, nego za trčanje prema vanjskim ciljevima.

Ipak, napor da se posvetite radu na sebi nije ništa za kritiku, a što ste spremniji učiniti ono što je najbolje za vaše mentalno zdravlje, nagrada će biti veća.

U ponedjeljak, 8. srpnja/jula, Merkur u sekstilu sa vašim znakom donosi sreću Jupiteru u vašem sektoru dugoročnih želja, a mogli biste imati trenutak inspiracije u vezi s tim kako najbolje slijediti velike želje.

Djevica

Padajući u vaš sektor društva i prijateljstva, ovaj mladi Mjesec može pobuditi osjećaje vezane uz želju da budete dio nečeg većeg i utjecajnijeg od vaših osobnih ciljeva.

Povežite se s prijateljima ili kolegama istomišljenicima kako biste dali poticaj zajedničkim namjerama, a vaši bi se zajednički napori sada mogli činiti istinski prosvjetljujućim i ispunjavajućim.

A kada vaš vladar, Merkur, u vašoj zoni duhovnosti formira sekstil sa Jupiterom u vašem sektoru karijere u ponedjeljak, 8. srpnja/jula, vaši napori da slušate i vjerujete svom unutarnjem glasu mogli bi dovesti do zasluženog priznanja na poslu.

atma.hr – 52
Vaga

Ovaj mladi Mjesec pada u vašu zonu karijere, što ga čini jednim od najboljih u godini za vaš najambiciozniji profesionalni plan.

Ako ste željeli zakoračiti na vodeću poziciju, preuzeti veću odgovornost ili razgovarati s nadređenom osobom o tome kako možete unaprijediti svoju karijeru, čak i mali korak u tom smjeru sada može dovesti do rezultata koji ulijevaju poštovanje.

U ponedjeljak, 8. srpnja/jula, vaš vladar, šarmantna Venera, u vašoj zoni karijere formira sekstil sa Uranom u vašem sektoru zajedničkih resursa i prihvaćanje nekonvencionalnog puta do uspjeha moglo bi u konačnici povećati vašu sigurnost.

Škorpion

Ovaj mladi Mjesec pada u vašu zonu učenja i avanture, što znači da će vaša želja da doživite iskustvo koje vam otvara oči ili da prodrmate svoju tipičnu rutinu biti izrazito snažna.

Općenito ste stvorenje navike, naravno, ali trenutno ste nemirni i želite raširiti svoja krila – možda želite putovati ili proširiti obrazovanje i instinktivno znate da vaše avanture vode osobnom rastu!

U ponedjeljak, 8. srpnja/jula, glasnik Merkur u vašoj zoni karijere ulazi u sekstil sa Jupiterom u vašem sektoru zajedničkih resursa, a planiranje budućnosti, posebno u pogledu vašeg profesionalnog puta, ne samo da se čini dobrim, već bi moglo dovesti do zasluženog pozitivnog ishoda.

atma.hr – 52
Strijelac

Ulazeći u vašu intimnu zonu, ovaj vas mladi Mjesec potiče da se brinete o svojim najbližim emocionalnim vezama.

Noseći svoje srce na rukavu dok se dodirujete s voljenom osobom ili istražujete duboko ukorijenjene emocije tijekom intimnog razgovora s drugom osobom koja vam je draga, sigurno se možete osjećati ranjivo, ali to također postavlja uzbudljiviji, srdačniji ton u vašoj vezi.

Ovo iskustvo bi moglo stvoriti osjećaj pojačanog unutarnjeg mira i sigurnosti. A zahvaljujući Merkuru u vašem avanturističkom sektoru koji kreira sekstil sa Jupiterom u vašoj zoni partnerstva u ponedjeljak, 8. srpnja/jula, porast povjerenja sigurno će poboljšati vaše intimne veze.

Jarac

S ovim mladim Mjesecom koji pada u vaš sektor partnerstva, imat će te više vremena za intimnije druženje s voljenima, prijateljima i kolegama nego inače.

Ako postoji tekući emocionalni problem kojim ste se željeli pozabaviti, ovo je savršeni trenutak da pokušate pronaći zajednički jezik i sklad. Ključ je da podijelite ono što vam stvarno leži na srcu i da saslušate što druga osoba osjeća.

Zahvaljujući sekstilu romantične Venere i Urana koji donosi proboj u vašu zonu samoizražavanja u ponedjeljak, 8. srpnja/jula, mogli biste se lakše uhvatiti inovativnog pristupa starom obrascu.

atma.hr – 52
Vodenjak

Ovaj mladi Mjesec pada u vaš sektor dnevne rutine, što znači da imate jedinstvenu priliku pokrenuti potpuno novi plan za brigu o svom svakodnevnom zdravlju.

Zvijezde vas pozivaju da odredite praksu koja vam se intuitivno čini ispravnom i koja će svakodnevno koristiti vašem umu, tijelu i duhu.

A u ponedjeljak, 8. srpnja/jula, umjetnička Venera formira sekstil sa vašim vladarom Uranom, koji mijenja pravila igre u vašoj matičnoj zoni, što vam može pomoći da spoznate još kreativnije načine uspostavljanja svog emocionalnog blagostanja.

Ribe

Padajući u vašu zonu romantike i samoizražavanja, ovaj mladi Mjesec pomaže vam da se još dublje povežete sa svojim umjetničkim impulsima i najveselijim, radosnim emocijama.

Bit ćete nestrpljivi da u drugi plan stavite naporan posao koji vas ne ispunjava kako biste bili spontaniji i razigraniji, posebno u društvu voljenih osoba. Nemojte se ustručavati jer upravo te radnje mogu imati dugotrajan pozitivan učinak na vaše srce i duh.

A u ponedjeljak, 8. srpnja/jula, Merkur u vašoj zoni dnevne rutine kreira sekstil i donosi sreću Jupiteru, vašem suvladaru, u vašem sektoru doma, što bi vas moglo potaknuti da pronađete nove načine da se osjećate još povezanije sa svojim voljenima na dnevnoj bazi.

ATMA/womansworld