Ovan prolazi kroz život tako što mu u pozadini uma svira glazbena podloga iz filma „Rocky“. Ima puno toga za reći, toliko toga želi postići, a srce mu je puno gnjeva i crvene vruće strasti. Zapovjednički je nastrojen i konkurentan, a ponekad može biti nezreli mučitelj. Jarac uvijek ima misiju, a to zasigurno ne uključuje izražavanje sebe ili svojih emocija.

atma.hr – 78
Jeste li društveni tip ili više volite biti sami?

Možda znate u koju kategoriju spadate – bez obzira jeste li više ekstrovertirani, introvertirani ili možda čak i ambivertirani – ali, u svakom slučaju, možete dobiti savjet ako pogledate u zvijezde.

Zodijak može predvidjeti kako će se neki znakovi ponašati, tako da možete vidjeti što to govori o vama i onima oko vas.

Introvertirani

Bik

Voli da mu je udobno i da u njegovoj okolini vlada mir. Naravno, on će vas raskošno ugostiti i učiniti da sve izgleda glamurozno, ali istina je taj zemljani znak ne voli da mu se smeta.

On uživa raditi stvari u vlastitom ritmu, u vrijeme kada njemu odgovara, a najmanji prekid će ga razljutiti. Morate ga pustiti na miru.

Rak

On je jako osjetljiv. Ovaj vodeni znak osjeća apsolutno sve, što ponekad i čini stvari izazovnima.

Oni su rođeni empati pa ako njihove voljene osobe pate i oni će patiti s njima.

atma.hr – 75
Djevica

Sramežljiva, plašljiva i tajanstvena. Unatoč tome što je njen vladar Merkur, glasnik bogova, ovaj znak je tih, ali to je zbog toga što analiziraju svaki vaš potez.

Djevice su proračunate i njihova preciznost je nenadmašna.

Škorpion

Ovaj znak je također introvertiran. Škorpion bi radije jeo staklo nego komunicirao.

Ovaj vodeni znak ima stav „sve ili ništa“, stoga ne može svatko biti počašćen njihovim riječima, a kamoli emocijama.

Jarac

Usredotočeni su i odlučni i vole za sebe držati stvari.

Ovaj zemljani znak je realističan i uvijek ima misiju i sve to zasigurno ne uključuje izražavanje sebe ili njihovih emocija.

Ribe

Ovaj znak može odlutati u svoje vlastite snove – sam, naravno. Ribe su emocionalne i prijemčive prema svojoj okolini i sve im može ovisiti o trenutku.

Ovaj vodeni znak ima malo od svakog znaka, a njihovu promjenjivu osobnost može biti teško pročitati. Međutim, većina preferira držati stvari za sebe.

atma.hr – 39

Ambivertirani

Blizanci

Blizanci su znatiželjne šaljivdžije i karizmatični govornici. Jedno je sigurno: nećete ih uhvatiti da govore o njihovim emocijama ili o onome što se zapravo događa.

Postavljaju razna pitanja, ali uvijek svoje privatne stvari drže za sebe.

Vodenjak

Vodenjak može biti promjenjiv.

On će s vama satima razgovarati o bilo čemu, no nemojte očekivati ​​da će se emocionalno otvoriti i pričati o svom privatnom životu.

Vaga

Vaga je društveni leptir. Ovaj zračni znak voli harmonične večeri uz koktele, ali možete biti sigurni da neće dopustiti da na vidjelo izađe njihovo prljavo rublje.

Vaga je znak koji će se uvijek potruditi da na van djeluje uravnoteženo – čak i ako potajno umire iznutra.

atma.hr – 78
Ekstrovertirani

Ovan

Prolazi kroz život tako što mu u pozadini uma svira glazbena podloga iz filma „Rocky“. Ima puno toga za reći, toliko toga želi postići, a srce mu je puno gnjeva i crvene vruće strasti.

Zapovjednički je nastrojen i konkurentan, a ponekad može biti nezreli mučitelj.

Lav

“Novosti – Svijet se vrti oko Lava, niste to znali!?” Ovaj vatreni znak je vrlo izražajan.

Ne postoji ništa što Lav ne bi rekao ili učinio kako bi dobio pravu vrstu pažnje.

Strijelac

Strijelac se želi družiti i upoznavati nove ljude. Ovaj vatreni znak živi svaki dan punim plućima, kao da mu je posljednji.

Ne može nikako sačuvati tajne.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić

24 HIMALAJSKA LAMPA

banner himalajska lampa