Foto: pixabay.com

Mnogi ljudi su skloni tome da vide samo stvari koje mogu poći po zlu, dok se dobar dio njih nada da bi ipak nekako sve moglo da bude u redu. Mali je broj onih koji znaju da će sve biti kako treba. Kada kažemo mali, mislimo zaista mali, jer ako je vjerovati astrolozima od čak 12 znakova u Zodijaku, samo je jedan vječiti optimist.

atma.hr – 52
Nisu svi znakovi rođeni pesimisti, ali postoji par stvari koje bi svi mogli naučiti od Strijelaca.

Da, upravo je Strijelac taj koji glasi za – kralja optimizma. A ako se pitate kako mu to polazi za rukom, ostanite s nama u redovima koji slijede.

Strijelac prati tijek stvari

Znakovi Zodijaka koji se nalaze između dvije sezone, smatraju se – promjenjivim znakovima.

Oni predstavljaju promjenjivu energiju prirode, što znači da su vrlo fleksibilni i otvorenog uma.

To znači da Strijelac nikad nije šokiran razvojem stvari, jer zapravo očekuje da ne ide sve glatko, ali se nada najboljem. On se prilagođava situaciji, ovisno od toga s čim ima posla.

Ono što od Strijelca možete naučiti je to da se treba manje držati zacrtanih planova i velikih očekivanja i više uživati u sadašnjem trenutku, praveći jedan po jedan korak.

atma.hr – 52
Strijelac pronalazi smiješnu stranu problema

Strijelac je onaj koji ne dozvoljava životnim razočarenjima da ga prikuju za tlo.

On se uzdiže iznad njih, ostavlja ih taman toliko ispod sebe da nikad na njih ne zaboravi, jer ih smatra opomenom, ali im ne dozvoljava da njime upravljaju.

Ako prolazite kroz težak period vaš prijatelj Strijelac će iskoristiti tešku situaciju iz svog života da vam pokaže kako je on nju prebrodio zahvaljujući vama, zbijajući pri tom šale sve dok vam ne izvuče osmijeh na lice.

Strijelac lomi mentalne barijere

Strijelac je svjestan toga da je um jedina barijera koja postoji u ljudskom životu.

Stoga on nije poput mnogih koji dozvoljavaju da ih osobna nesigurnost i mentalne barijere sprječavaju u podvizima koje ima u planu.

Koliko god da nešto zvuči nevjerojatno, Strijelac je spreman vjerovati da on to može i upravo zahvaljujući tome će i ostvariti svoje zamisli.

zenskimagazin