Ne dugujete nikome objašnjenje. Ne morate se nikome opravdavati. Ne trebate tražiti ničiju dozvolu. Za živjeti svoj život. Za biti mirni, sretni i ispunjeni.

atma.hr – 78
Jer ionako, svatko ima svoju istinu i svoje viđenje stvari. I svoju ideju kako biste vi trebali živjeti. I to najčešće oni koji ni sami ne žive sretan i ispunjen život.

Zato živite po svom. A ostali će to poštovati koliko vi sami sebe poštujete. I voljeti vas koliko vi sami sebe.

I biti će uz vas ako su oni pravi, ako ne vam i ne trebaju.

Budete li kročili hrabro svojim putem, ljudi uz vas će se mijenjati. Ka onim snažnijim i autetičnim. Ka onima koji i sami žive svoj smisao. Bez obzira na sve. I svih…

Zato budite svoji. Ne marite za ostalo, jer će se ionako putem posložiti.

Niste se rodili da bi bili kopija prosjeka, već najljepši mogući original. Zvijezda! I to najsjajnija koja možete biti!

Jer svijet treba ljude poput vas. Koliko god vi možda mislili da niste toliko važni. – Jeste! Itekako!

Zato idite i živite svoj smisao!

Jer sve ostalo je besmisleno. ♥️

Iva Bradarić, Sunčana strana života

atma.hr – 78
Prethodna objavaTheta Life Coaching
Slijedeća objavaKako znati je li vrijeme za odustajanje?
Ja sam samo Iva. Nije bitno moje porijeklo, zanimanje ili radno iskustvo. Već poruka koju vam prenosim, a nastala je kao rezultat prolaska kroz razna životna iskustva koja su naše lekcije i čine nas jačima. Mudrijima. Naravno, ako im to dozvolimo i prepustimo im se, te dopustimo Životu da izvuče ono najbolje iz nas. Uz sve to, tu je dugogodišnji rad na sebi uz mnoštvo knjiga, seminara i radionica. Želim da vam moje iskustvo pomogne na vašem putu. Da vam otvori vidike, olakša boli i osvjetli put. I ako će se ijedan od vas zbog mojih riječi osjećati bolje, moja misija je ispunjena. Sa ljubavlju i radošću sam tu za vas.