Poruka današnjeg dana je “neka energija teče”.

Pustimo naše energije neka slobodno teku. Ako smo zgrčeni zbog nekih svojih životnih problema tada blokiramo slobodni tok energije u našem organizmu. Blokada energija u našem tijelu može uzrokovati cijeli niz zdravstvenih problema. Negativna energija će se tada nakupljati u određenom organu i sustavu i tada možemo zamijetiti da imamo problema sa želucem, crijevima, srcem, bubrezima itd. Energiju treba odblokirati i pustiti da slobodno teče.

atma.hr – 52
Vježba koja nam u tome može pomoći može biti jednostavno praćenje udisaja i izdisaja. Sjednimo udobno i duboko udahnemo pa ponovno duboko izdahnemo i tako radimo pet minuta. Nakon vježbe ostanimo u tišini prateći tišinu i mir koji su se javili u nama. Samo kada smo u miru sami sa sobom, samo tada energija može nesmetano teći kroz nas. To je kozmička ili božanska energija koja se u vedama zove prana, u Japanu ki, a u Kini či. No bez obzira kako je mi zovemo ona je jedna te ista životodajna energija. Povežimo se svakodnevno s njom i ona će nam donašati zdravlje i napredak!

Mario Piškur, psihoterapeut
terrajungiana.hr

banner za knjige iscjeljenje pomocu predaka
Prethodna objava3 znaka da susrećete blisku osobu iz prethodnog života
Slijedeća objavaNemojte kažnjavati sebe u sadašnjosti samo zato jer vam je netko naudio u prošlosti
Mario Piškur
Mario je rođen u Zagrebu, 1969. godine. Po zanimanju je psihoterapeut, završenog studija Jungove psihoterapije te homeopatski liječnik. Tijekom svojih putovanja po Indiji upoznao je vedskog pandita dr. Chandulala S. Patela te je pod njegovim mentorstvom 2001. godine uspješno završio studij jyotisha i Vastua. Od tada aktivno radi s ljudima i drži jyotish savjetovanja. U jyotishu je školovan po principima Maharishijevog jyotisha. Bio je stalni suradnik u časopisima Karma, Ezoterikus te povremeno pisao za časopis Svjetlost. Gostovao je u nekoliko emisija na HRT – u. Redovito održava školu jyotisha i Vastua te su iz nje izašli mnogi kavalitetni jyotish savjetnici i Vastu praktičari. Kao homeopatski liječnik, registrirani homeopat Hrvatske udruge homeopata i podpredsjednik udruge Homeopati bez granica – Hrvatska, već dugi niz godina uspješno se bavi homeopatskim liječenjem odraslih i djece. Završio je studij klasične homeopatije u Londonskom homeopatskom koledžu. Licencirani je homeopat s licencom za samostalno bavljenje homeopatijom. Angažiran je u humanitarnim projektima tj. u liječenju stradalnika domovinskog rata i njihovih obitelji.