Uvijek je dobro pojasniti neke stvari kako bi se bolje razumjele i prihvatile.

Eto nas ovdje kao dio Velike Prirode, kažimo kao dio našeg Solarnog sustava, kao dio naše Galaksije, kao dio našeg Univerzuma. E sada, budući je naš planet, Gea, u vanjskom dijelu, odnosno na periferiji Mliječne Staze, ne čini li vam se da smo mi ljudi ovdje zapravo na nekom nižem stupnju razvoja od ostalih sudionika naše Galaksije, a posebno gledajući dalje u Svemiru, gdje bi prisutne Galaksije  morale biti puno naprednije, a posebno one daleke milijunima Svjetlosnih godina od nas ovdje na malenom planetu. Teško je i zamisliti neke Super Inteligencije, Super Mentalno i Duhovno razvijena bića. Zasigurno postoje mnogi Savršeniji od nas ovdje. Toliko Savršeni, da ne mogu imati s nama posla dok ne podignemo Svijest, što je ključno sada u Eri Vodenjaka.

Što ne bismo i mi, mali Zemljani, težili boljem, težili savršenstvu. Smatram da je postupak jednostavan, samo ga treba htjeti ostvariti.

Evo primjera: Uspostaviti dijalog, doći do rješenja za dvije ili više strana za što je koristan samo otvoreni um, bez naglosti. To je malo teže, ali ostvarivo, jer nam je EGO narastao Džinovski Velik te ga ustrajno treba stišavati. Po postizanju dogovora i poštivanja istog, sve se dalje odvija glatko i na zadovoljstvo svih strana. U tri rečenice, sve je jednostavno, samo se treba probuditi.

S druge strane, znanstveno je ustanovljeno da mi ljudi, živući u ovoj sadašnjosti, koristimo najviše do 20% naših moždanih kapaciteta, pa bi se moglo postaviti pitanje kako to, zašto samo tako malo? Ili pak, što bi trebalo napraviti, naučiti ili se potruditi, kako bi povećali postotak aktivnosti naših mozgova? Primjer stoji tu gore.

Sigurna je jedna od ključnih stvari ta, da nam općenito nedostaje odgovornosti i točnosti, kao i poštovanja i razumijevanja. Eto područja na kojima svatko sam sebe može preispitati: Koliko sam u životu odgovoran/-na? Koliko poštujem bližnje, nadređene, voljene? Da li ih uopće razumijem? Ili, razumijem samo sebe! Možda se trebam probuditi i biti puno više svjestan/-na, ako želim bolje sutra!

Logični zaključak se pokazuje da je potreban rad na sebi. Fali Znanja, a ne igara. Sjetimo se stare izreke: „Život je škola“, i to ne samo u smislu osposobiti se za samostalan rad, nego i puno šire, učiti iz životnih situacija, naučiti lekcije. Nastojati biti uvijek malo bolji. Postati kvalitetniji. Uvijek poći od sebe, jer nemamo svi iste lekcije za usavršiti. Rad je na sebi, a ne na drugima!

Tako će cijelo društvo napraviti pomak naprijed. Korak, dva u sretniju budućnost.

Pogledajmo još jednu stvar. U Bibliji stoji: „Bog reče: Ja sam vas stvorio na svoju sliku.“ Stvorio nas je od materijala prisutnih na Gei, od Blata i Vode, odnosno od zemlje i vode i tu materiju je Bog oživio „Božanskom Iskrom“. Jeste li ikad o tome razmišljali?

Ne mislite li da, ukoliko nas je Bog stvorio nalik sebi, ne bi li onda svi trebali težiti i uzdizati se k njemu kao prava Božja djeca. Možda te Božje riječi nismo dobro razumjeli. Možda nam to nije bilo dobro objašnjeno. Možda smo trebali dobiti upute kako se evoluira i sretno raste. Govorim o vremenu kada se Biblija širila ovim našim prelijepim planetom.

Sada bi nam bilo od velike koristi dnevni rad na sebi, jer vrijeme je vrlo ubrzano i propusti nisu dobro došli. Imamo više mogućnosti za rad na sebi, a to je dano u knjizi KARMA I EVOLUCIJA sa 7 putova razvoja i rasta. A vi izaberite onaj koji vam je najrazumljiviji, najlakši ili onaj koji vam najbolje odgovara. Proces je jednostavan: pokušaj i pogreška, vjerojatno nekoliko puta, a onda pokušaj i USPJEH! 

Moju Knjigu možete nabaviti pojedinačno ili u sklopu Trilogije „Ave Luna“. Kada smo kod Trilogije, dan je prijedlog početi od početka upoznavanjem ENERGIJA u prirodi. Nije isto boraviti u prirodi, hodati u prirodi, gledati prirodu ili koristiti Energije u prirodi na svoju dobrobit. O tome se govori u knjizi „Mjesec i svakodnevica“. I općenito moj rad se sastoji u prikazu PRIRODNIH ENERGIJA koje su tu za našu dobrobit.

Isprobajte i uvjerite se kako nam priroda daruje svoje Impulse svakog mjeseca i svakog dana. Uz ovu knjigu izrađen je Mjesečev kalendar za 2022 koji možete uz knjigu ili odvojeno nabaviti.

Budući su proljetni radovi na redu, evo nekoliko uputa iz knjige kako bi vam gredice donosile dobar urod, s malim rastom korova (ako je puno sjemena u zemlji) ili čak i bez istog.

PRIPREMA GREDICA za sadnju okopavanjem 3 puta:

  • Prvi put za vrijeme boravka Mjeseca u konstelaciji Lava
  • Drugi put za vrijeme boravka Mjeseca u konstelaciji Jarca
  • Treći put je samo bitno u vrijeme opadanja Mjeseca

Za ODRŽANJE RAVNOTEŽE TLA treba vršiti izmjenični uzgoj biljaka. To znači jedne godine saditi biljke koje rastu nad zemljom, druge godine saditi one koje rastu pod zemljom.

PRIMJER BILJAKA koje dobro rastu jedna uz drugu:

  • Luk i mrkva
  • Luk i rajčica
  • Celer i grašak

Sretan vam rad sa zemljom!


Pogledajte moju WEB stranicu RAINBOW QUEEN S PREGLEDOM SVIH MOJIH KNJIGA.

Ponuđena trilogija vam nudi sve što vam treba za razvoj 21. Stoljeća. Pročitajte, izaberite područje, i dane smjernice, uvjerite se, budite zadovoljni.

Zakoračimo skupa u NOVE DIMENZIJE !

Napisala: Lana Kindij