52
Prvo mjesto

Na prvom mjestu su ljudske zablude o svemiru koje, što je najčudnije, ne potiču iz starog ili srednjeg vijeka, nego naprotiv iz modernog doba.

To su zablude o tome da je Zemlja jedina nastanjena planeta, da su ljudi najrazvijenija rasa u svemiru, da je svemir vakuum, bez energija i materije u najvećem svojem dijelu, osim planeta, zvijezda i sitnih svemirskih čestica.

One su kao i mnoge druge, potekle upravo, zbog nadobudnih znanstvenika koji su donosili zaključke, bez ikakvih činjenica i dokaza, a koje kasnije drugi nisu mogli oboriti, jer također nisu imali nikakve činjenice i dokaze.

39

Drugo mjesto

Druga ljudska zabluda je o nastanku bolesti i time automatski neznanje i zabluda o načinu uklanjanja bolesti.

Ona je druga po značaju, a prva po proširenosti, zbog nemjerljivih grešaka znanosti odnosno medicine koje koštaju najveći broj ljudskih života, zdravlja, kreativnih i intelektualnih potencijala, jer im onemogućava da se razviju.

Treće mjesto

Treća velika ljudska zabluda odnosi se na mogućnosti koje čovjeku pružaju energije, jer ne poznajući ostale energije, čovjek je samo zagrebao mogućnosti korištenja pomoću energija kroz električnu, toplinsku, energiju sunca i vjetra, dok je ostalo netaknuto, potpuno nepoznato.

52
I što je najgore, o tome se ni ne razmišlja kao ni o korištenju mnogobrojnih energija koje su u stanju pomoći čovjeku u gotovo svim sferama ljudskih interesa koje bi mogle preporoditi Zemlju i cijelu ljudsku civilizaciju!

fontanasvjetlosti.com

54 VEDSKA MATEMATIKA

VEDSKA MATEMATIKA

Drevna tehnika računanja bez kalkulatora

Vedska matematika je pradavni matematički sustav koji potiče iz drevnih Veda.

Knjiga obiluje brojnim primjerima izračunavanja (množenje, kvadriranje, dijeljenje i kubiranje) od jednostavnih do kompleksnih formula bez upotrebe kalkulatora. Naučite i primijenite znanje vedske matematike brzo i učinkovito uz pomoć primjera iz ove knjige!

156 stranica, format: 14×20

Prethodna objavaZdravi slatkiš za kojim je poludio svijet, gotov za 5 minuta, 4 sastojka – Preporuka para Đoković
Slijedeća objavaAminokiseline – Sve što ste ikada htjeli znati
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.