Image by Freepik

Koja vam kvaliteta pomaže da izađete iz teških situacija? Na koju se kvalitetu možete osloniti? Pogledajte ovu sliku i odaberite krila anđela koja vas najviše privlače. Dopustite svojoj intuiciji da vas vodi. Krila koja odaberete otkrivaju što vam pomaže da se nosite s poteškoćama.

atma.hr – 52
#1

Ako ste odabrali prva krila, to znači da uvijek pokušavate držati sve u svojim rukama, ne izgubiti ništa iz vida i kontrolirati sve.

Samouvjereni ste, odgovorni, oslanjate se samo na sebe, mišljenje okoline vas ne zanima, ali ste spremni saslušati ljude koje poštujete.

U teškim situacijama najčešće preuzimate punu odgovornost za posljedice, ne optužujući nikoga i ne čekajući nekakvog spasitelja.

Često izlazite kao pobjednik, znate analizirati ono što vam se događa i učiti iz iskustva.

Vaš moto: Osloni se samo na sebe!

#2

Ako ste odabrali druga krila, to znači da ste optimist, imate veliku unutarnju snagu, sposobni ste generirati energiju i brzo se oporavljati.

Drugi vas ponekad smatraju površnom i emocionalno nestabilnom osobom, ali to je pogrešno mišljenje, ne dajte se tako lako razbjesniti.

atma.hr – 52
Vi zapravo ni sami ne shvaćate koliko ste iznutra jaki.

U teškim situacijama vaša nepokolebljiva vjera da će sve ispasti dobro otvara mogućnosti i stvara ono što obični ljudi nazivaju Čudom.

Vaš moto: Sve ide dobro!

#3

Ako ste odabrali treća krila, to znači da ste snalažljivi, pametni i praktični. Vaša velika kreativnost uvijek priskače u pomoć u teškim situacijama.

Osim toga, imate izvrsnu intuiciju, tako da možete unaprijed osjetiti nadolazeće probleme i imati vremena za strategiju.

To ponekad podsvjesno činite, a onda se uhvatite kako razmišljate “kako sam to uspio na vrijeme”.

Vaši voljeni vas smatraju sretnom osobom, ali zapravo, ovo je kombinacija vaše urođene sposobnosti promatranja i aktivne kreativnosti.

Vaš moto: Vjeruj svom srcu!

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić