Star vector created by macrovector - www.freepik.com

Svemir nam uvijek šalje vodstvo, a na nama je da pažljivo slušamo i promatramo. Kako biste saznali koja je vaša poruka koju vam Svemir šalje za početak 2022., odaberite sliku koja vas najviše privlači.

atma.hr – 52
1#

magic emblems hand drawn set 1284 22336

Vrijeme je da se malo smirite, kontemplirate i dobro pogledate sebe jer će vam na pitanja koja ste postavili stići odgovori. Pojavit će se nove i predivne prilike samo ako to dopustite. Vrijeme je da pažljivo promatrate znakove jer život vam nikada ne prestaje govoriti o onome što vam je potrebno i vodi vas kroz najbolji mogući put.

Kada znate što želite i želite to s dovoljno snage, uvijek ćete naći način da to i postignete.

Svaki dan budite najsnažniji što možete biti, pokušajte uvijek dati sve od sebe i bit ćete moćna sila koja se kreće prema naprijed.

atma.hr – 39

2#

r

Duh nas potiče da se uskladimo s vibracijama ljubavi. Umjesto da koristimo naše analitičke sposobnosti kada se suočavamo s problemima u odnosu.

Umjesto da koristite svoje oštre analitičke vještine, koristite vibraciju ljubavi da upoznate drugu stranu i situaciju u kojoj se nalazi.

Dijeleći svoju ljubav i tople namjere, moći ćete jedno drugo čuti jasnije, a tada postoji i više nade da će se taj odnos popraviti.

3#

l

Može ste trenutno vrlo proaktivni u životu, jurišate prema svojim ciljevima. Ali ipak, možda postoji nešto što ne vidite i zbog toga si možete stvoriti puno problema.

Savjet je da se nastavite kretati naprijed, ali budite svjesni mogućih posljedica vaših postupaka.

Možda ste previdjeli neke stvari jer ste tako orijentirani na cilj, a te stvari mogu vam uzrokovati glavobolje. Biti proaktivan je sjajna stvar. Ali ne zaboravite obratiti pažnju na znakove upozorenja koji vam se pojavljuju u životu.

atma.hr – 52
4#

s 1

Gotovo je vrijeme da objavite tu vijest koju čuvate za savršen trenutak i otkrijete ono što strpljivo tajite.

To znači da se sve slaže na svoje mjesto, savršeno je vrijeme za sljedeći potez.

Znat ćete točno kada i kako podijeliti svoje velike vijesti, stoga ne zamarajte se kako ćete to učiniti, zašto i gdje.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić