Foto: pixabay.com

Često se događa da nam nekada jednostavno ništa ne ide od ruke, a jedino objašnjenje je “loš dan”. Možda zato što planeti određuju kojim danom treba započeti neke stvari, a koje zaobići u širokom luku, jer ćemo se samo uspjeti iznervirati 🙂

atma.hr – 78
Astrologija otkriva kojim danom koja planeta vlada i kako treba postupati – utorkom ne započinjite zajednički život, četvrtkom obavite najvažnije sastanke!

Ponedjeljak

U engleskom jeziku se i zove Monday – mjesečev dan, tako da je Mjesec vladar ponedjeljka, zato većina ljudi ima promjenjivo raspoloženje ponedjeljkom. Idealno je svim rođenima u znaku Raka za planiranje krupnih poslovnih poduhvata, uređenja doma, kupoprodaje nekretnina i početak dijete.

A savjet za sve, bez obzira na znak horoskopa: ponedjeljkom koji je u vrijeme mladog mjeseca, započnite one poslove i pitanja koji utječu na cijelu vašu obitelj.

Utorak

Dan kojim vlada Mars – treba biti aktivan, trenirati, baviti se sportom, donositi odluke ukoliko ste rukovoditelj, izbjegavati svađu i sukobe. Ovo je odličan dan za Ovnove, donekle i Škorpiona, ali i za započinjanje sudskog procesa, neke istrage i dolaženje do istinitih podataka i činjenica.

Svi, bez obzira na znak, trebalo bi da energiju koju osjećaju utorkom ne troše na uzaludne prepirke i destruktivne poslove, nego da budu vrijedni i rezultati neće izostati. Nije dobro započinjati zajednički život, ili brak, jer će biti mnogo svađa i trzavica.

atma.hr – 39

Srijeda

Merkurov dan, dan komunikacije, učenja, školovanja, putovanja, ali na kraćim relacijama. Napišite molbe, ponude, životopis za posao i šaljite ih srijedom. Kontaktirajte sve koji vam mogu dati savjet, jer ćete tog dana sigurno dobiti mudar savjet.

Razgovarajte s djecom i mlađim osobama srijedom, osobito ako s njima imate problema, jer ćete uspjeti uspostaviti bolju komunikaciju i kvalitetniji odnos. Idite kod savjetnika u vezi s bilo kakvim problemom koji imate, jer je dan odličan za to. Ugovorite važne sastanke i trgujte, reklamirajte svoju robu.

Četvrtak

Ovim danom vlada Jupiter, planeta rasta i ekspanzije. Ukoliko treba započeti posao kojim treba dobro zaraditi, odaberite utorak. Ako kupujete veliku stvar kao stan, kuću, auto, počnite tražiti četvrtkom. Možete organizirati dobrotvorne zabave, humanitarne akcije, tražiti savjet od pravnika i odvjetnika.

Dobar dan za molitvu, početak učenja stranog jezika ili odluku o putovanju u inozemstvo. Samo ne trošite četvrtak na hedonizam, bilo da je riječ o pretjerivanju u hrani, piću i šopingu, naročito ako ste potencijalni kupoholičar.

atma.hr – 75
Petak

E, ovo je divan emotivni dan kojim vlada Venera, pa je odličan za zaljubljivanje, vjenčanja, početak zajedničkog života, prosidbu, pisanje ljubavnih pjesama. Vrlo dobar dan za sve umjetnike i diplomate, tada trebaju biti osobito aktivni. Odličan dan za ginekološki pregled, rješavanje bilo kakvih ženskih pitanja.

Kupovanje odjeće, obuće, odlazak kod kozmetičara i frizera su uspješni petkom. Odličan dan i za plasiranje novih ideja i pregovore oko kreativnih poduhvata. Nije dobar dan za dijetu, jer ne daje rezultat.

Subota

Sjetite se roditelja pa ih posjetite, jer subotom vlada Saturn, planeta koja nas povezuje s korijenima i podrijetlom. Poklonite starima ili siromašnima nešto što želite. Obiđite planinska mjesta ili putujte u planine. Dobar je dan za sjećanje na drage preminule. Dobro je i praviti albume, rodoslovna stabla….

Ovo je odličan dan za arheologe, rudare, geologe i sve novo i bitno što rade trebaju počinjati subotom. Nije dobar dan za početak gradnje kuće, ali je dobar za obnovu starih kuća.

atma.hr – 78
Nedjelja

Opet engleski naziv: Sunday – sunčev dan, pa je jasno da ovim danom vlada Sunce. Dogovori s mužem i ocem su uspješni nedjeljom. Početak planiranja poslova, smišljanje kampanja, kako marketinških, tako i političkih. Odličan dan za donošenje pravila na poslu, u tvrtki, ali i kućni red.

Ako želite unaprijeđenje, ugovorite ručak, neformalni sastanak s onima koji odlučuju nedjeljom, i nećete požaliti. Odličan dan za sva okupljanja i priredbe, za držanje govora i javne nastupe pa obavezno iskoristite ovaj dan ako želite da vas zapaze i vjeruju u vas.

lisa.rs

79 NUMEROLOGIJA

NUMEROLOGIJA

numerologija knjige

Brojevi koji život znače

Najistaknutiji i najsnažniji ciklus koji utječe na naš život naziva se Broj osobne godine ili Godišnji numeroskop. Jednostavnom metodom izradite Godišnji numeroskop za željenu godinu koju odaberete za sebe, vašu obitelj, rođake ili prijatelje. Više u knjizi Godišnji numeroskop.

Najvažniji broj u vašoj numerološkoj karti temelji se na datumu vašeg rođenja i naziva se Glavna životna lekcija. Glavna lekcija ukazuje na vaše potencijale, životne izazove i pouke na koje ćete naići u svom životu. Više u knjizi 12 Glavnih životnih lekcija.

Zbroj imena i prezimena u numerologiji se naziva broj Osobnosti. Broj Osobnosti predstavlja zbroj naših sposobnosti u našim prijašnjim životima. On izražava u kojim smo područjima izgrađivali sebe kao osobu. Više u knjizi Analiza imena i prezimena.

Ljubavni i poslovni odnosi danas postaju od velike važnosti za suvremenog čovjeka. Nažalost, svjedoci smo brojnih priča o lošim brakovima, razvodima, tragičnim ljubavima, nezdravim poslovnim odnosima, raskidima partnerstva i propadanjima tvrtki. Naučite jedinstvenu numerološku metodu izrade usporedne kompatibilnosti između vas i vašeg ljubavnog partnera, supružnika ili poslovnog partnera, te je primijenite u svom praktičnom životu. Više u knjizi Ljubavni i poslovni odnosi.