Foto: pixabay.com

Ovaj test je za sve koji žele saznati svoju budućnost i otkriti kakve promjene dolaze. Vidjet ćete što će zauvijek napustiti vaš život kako biste se upustili u nove i radosne promjene. Odaberite jednu od opcija i saznajte odgovor.

atma.hr – 78
1.

Ubrzo će vaš život napustiti osoba s kojom imate nepostojanu vezu ili odnos u kojem je bilo puno laži i izdaja. Taj odnos vam je donio puno negativnih emocija. Dugo niste mogli razumjeti što ta osoba uopće osjeća prema vama i kako će se vaš odnos dalje razvijati. Ali jasno ćete shvatiti da s ovom osobom nemate budućnosti.

Odluka o prekidu odnosa vjerojatno je vaša. Dugo ćete nositi osjećaj povrijeđenosti, ali sudbina će vam pružiti priliku da otplovite do novih obala kako biste izgradili svoju obećavajuću budućnost.

Možda želite biti sami kako biste riješili svoje osjećaje i planove za budućnost.

atma.hr – 39

2.

Ako dugo niste imali vezu ili ako se veza u kojoj ste sada ni na koji način nije razvijala te je samo stagnirala, onda to stanje propada.

Dugo vremena niste imali priliku da se otvorite i pokažete svoje osjećaje i pronađete uspješnog partnera. Prestat ćete razmišljati o prošlim neuspjesima i neuspjesima u ljubavi. Oslobađajući se prošlosti steći ćete lakoću i spremnost da krenete u novu budućnost.

Ako ste imali neozbiljnu romansu s osobom koja je udaljena od vas, ona će također napustiti vaš život. Shvatite tu vezu kao test, ljubavnu lekciju.

atma.hr – 78
3.

Ako ste imali nekih problema i poteškoća u odnosima s osobom koja je udaljena od vas i s kojom ste se samo dopisivali, to stanje napušta vaš život.

Možda ćete dobiti priliku da se sretnete s tom osobom i izgradite zajedničku budućnost koja obećava.

Ako ste imali dug neriješen spor oko novca s muškarcem i ako ste se nadali njegovoj financijskoj podršci i dugo očekivanim rezultatima, tada to stanje očekivanja odlazi. Možete dobiti ono što želite pa čak i u većoj mjeri nego što ste očekivali.

Vaš će se projekt, kojem ste se nadali, uskoro razviti i donijet će još veće rezultate nego što ste prvobitno očekivali.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić

49 HEMP RUKSACI

NOVI MODELI ! - RUKSACI OD KONOPLJE

Kvalitetni, atraktivni i jedinstveni!

Izrazite svoj nesputani duh i ekološku svijest najkvalitetnijim HIMALAYAN 100% HEMP ruksakom, koji je baš kao i vi, nikada dosadan, nikada običan – stilski jedinstven!

Veliki izbor, obilje boja!

Svaki Himalayan 100% Hemp ruksak je jedinstven, napravljen od eko konoplje, ručno rađen u Nepalu.

Konoplja je vrlo čvrsta, "diše" i upija vlagu s tijela, posjeduje antibakterijska svojstva koja nadilaze bilo koju prirodnu tkaninu. Neće uhvatiti plijesan niti zadržavati mirise! Lako se održava.

Cijena: 199 kn - Izaberi svoj ruksak OVDJE

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here