Foto: pixabay.com

Ovaj test je za sve koji žele saznati svoju budućnost i otkriti kakve promjene dolaze. Vidjet ćete što će zauvijek napustiti vaš život kako biste se upustili u nove i radosne promjene. Odaberite jednu od opcija i saznajte odgovor.

atma.hr – 52
1.

1111

Ubrzo će vaš život napustiti osoba s kojom imate nepostojanu vezu ili odnos u kojem je bilo puno laži i izdaja. Taj odnos vam je donio puno negativnih emocija. Dugo niste mogli razumjeti što ta osoba uopće osjeća prema vama i kako će se vaš odnos dalje razvijati. Ali jasno ćete shvatiti da s ovom osobom nemate budućnosti.

Odluka o prekidu odnosa vjerojatno je vaša. Dugo ćete nositi osjećaj povrijeđenosti, ali sudbina će vam pružiti priliku da otplovite do novih obala kako biste izgradili svoju obećavajuću budućnost.

Možda želite biti sami kako biste riješili svoje osjećaje i planove za budućnost.

atma.hr – 52
2.

111

Ako dugo niste imali vezu ili ako se veza u kojoj ste sada ni na koji način nije razvijala te je samo stagnirala, onda to stanje propada.

Dugo vremena niste imali priliku da se otvorite i pokažete svoje osjećaje i pronađete uspješnog partnera. Prestat ćete razmišljati o prošlim neuspjesima i neuspjesima u ljubavi. Oslobađajući se prošlosti steći ćete lakoću i spremnost da krenete u novu budućnost.

Ako ste imali neozbiljnu romansu s osobom koja je udaljena od vas, ona će također napustiti vaš život. Shvatite tu vezu kao test, ljubavnu lekciju.

atma.hr – 52
3.

2222

Ako ste imali nekih problema i poteškoća u odnosima s osobom koja je udaljena od vas i s kojom ste se samo dopisivali, to stanje napušta vaš život.

Možda ćete dobiti priliku da se sretnete s tom osobom i izgradite zajedničku budućnost koja obećava.

Ako ste imali dug neriješen spor oko novca s muškarcem i ako ste se nadali njegovoj financijskoj podršci i dugo očekivanim rezultatima, tada to stanje očekivanja odlazi. Možete dobiti ono što želite pa čak i u većoj mjeri nego što ste očekivali.

Vaš će se projekt, kojem ste se nadali, uskoro razviti i donijet će još veće rezultate nego što ste prvobitno očekivali.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić