Foto: pixabay.com

Pogledajte ove 4 slike i odaberite onu koja vam se najviše sviđa. Odaberite onu koja vas najviše zove jer će vam otkriti važnu poruku.

atma.hr – 78
1.

Svemir djeluje u ravnoteži. Svaka akcija generira reakciju, a svaki čin ima svoju posljedicu. Ako djelujete s ljubavlju, prosperitetom, srećom i bogatstvom, sve pozitivno će vam se vratiti, samo ako to dopustite.

Ova poruka stiže u vaš život danas kako bi vas podsjetila da je jednako dobro učiti davati kao i učiti primati.

Toliko dugo ste davali i vrijeme je da dopustite da primite darove koje vam život i kreativna snaga žele dati.

Smatrajte se osobom dostojnom dobrih stvari kako bi se dobre stvari počele manifestirati u vašem životu, jer ćete primiti samo ono što mislite da zaslužujete.

atma.hr – 752.

Ono što vam Svemir poručuje je da vi sami kreirate svoju stvarnost.

Možda ponekad sumnjate u svoju sposobnost materijaliziranja svojih snova, ali kada vam se pojave sumnje, sjetite se da ste strastvena, hrabra osoba i da je vaša priroda takva da postižete ciljeve.

Vrijeme je da vjerujete i stvarate; definirate svoju svrhu, vizualizirate svoje ciljeve i da poduzmete prvi korak prema ostvarenju vaših snova.

Nije potrebno da točno znate što trebate učiniti, samo je potrebno da napravite prvi korak, da zadržite pozitivan stav koji vam omogućuje da budete sretni i ostatak će se puta sam razvijati.

atma.hr – 39

3.

Kada se osjećate tužno, to je zato što se nekako držite uspomena iz prošlosti i kad se osjećate tjeskobno, to je zato što provodite dosta vremena razmišljajući o budućnosti. Zapamtite da prošlost i budućnost nisu ništa više nego mentalne projekcije onoga što je nekoć bilo. Jedina stvar koja stvarno postoji i pripada vama je ovdje i sada, gdje se stvarno događa život.

Ova poruka dolazi u vaš život da vam kaže da možda ne možete promijeniti prošlost, jer ono što se dogodilo jednostavno se već dogodilo, ali uvijek možete učiniti nešto kako biste poboljšali svoju sadašnjost i krenuli naprijed u sretniju budućnost.

Sada je trenutak da otpustite i zahvalite prošlosti jer je sagradila vaše temelje, donijela vam je blago naučenih lekcija i shvaćanje da ste u sadašnjosti.

Sve što danas radite s ljubavlju i entuzijazmom očitovat će se prirodno u vašoj budućnosti. Svako vaše djelo u sadašnjosti je sjeme koje će naravno sutra nicati.

atma.hr – 78
4.

Vi ste osoba koja zna da je predanost i želja za uspjehom ključna stvar za izgradnju života svojih snova i zbog toga uvijek stavljate dušu, predanost i srce u sve što radite.

Vaš glavni izazov je da budete strpljivi i da naučite ići s životnim tokom, jer vjerojatno ste ponekad malo zabrinuti i propitujete prirodni ritam stvari.

Zapamtite da je život savršen i da ima svoju vremensku crtu, a sve što trebate učiniti je slijediti prirodni put koji će vas dovesti do sreće.

Ako dajete sve od sebe u svom životu, uvijek ćete vidjeti rezultate, stoga nastavite, djelujte s ljubavlju, hrabrošću i povjerenjem da će sve dobro doći, iz navedenih razloga i u točno određenom trenutku.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić

116 OBILJE

Jooyun Hong, Suh Yoon Lee: Obilje

Tajno umijeće postizanja bogatstva

Novinarka Jooyun Hong se u potrazi za tajnom bogaćenja obratila „Guruici bogatih“, Suh Yoon Lee, koja smatra da gotovo svatko od nas posjeduje sposobnost zaraditi između 3 i 7 milijuna dolara, a neki čak i mnogo više. Njezine praktične revolucionarne uvide lako je primijeniti u svakodnevnom životu. Obilje će transformirati vaše raspoloženje, emocije i konačno vašu financijsku situaciju. Obilje je emocija – moć privlačenja bogatstva, a ova će vas knjiga voditi do toga da ga i sami steknete.

Cijena: 125 kn - Kupi ovdje

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here