Proces oslobađanja čovječanstva i gradnje prijelaza iz doba požrtvovne poslušnosti (doba Riba) u nova vremena za koje težimo da budu obojana slobodom, ravnopravnošću, zajedništvom i prihvaćanjem, počinje uvijek unutar nas samih, a ono što nas uvijek drži u ropstvu je u svojoj bazi osjećaj straha.

Ako živimo život po principu ”treba se, mora se, to je tako, protiv toga se ništa ne može” u osjećaju bespomoćnosti, predajući svoju moć autoritetima za koje smatramo da znaju bolje što je za naše dobro, tada u pozadini često stoje neiscijeljene traume. S druge strane ako živimo život po principu da druge vidimo manje vrijednima od nas samih smatrajući da smo uvijek u pravu i da druge trebamo uvjeriti da razmišljaju kao i mi, tada također definitivno nosimo neiscijeljenu bol.

Stvaranje ravnopravnije društvene strukture što se tiče pitanja osobne moći je trenutno jako važno. A da bi do tu došli, ono što je bitno je zapitati se gdje svatko od nas još uvijek u svom životu upada u obrasce i dinamiku agresora i žrtve.

Nadalje, povijesno gledajući, tema ropstva i gospodara, dominirajućih i podčinjenih skupina u društvu nam nije ništa strano. Crna rasa, žene, osobe s drugim spolnim orijentacijama itd. itekako nam mogu poslužiti kao primjer. Na kraju krajeva, svi smo mogli tome svjedočiti gdje god smo naišli na izraženu patrijarhalno-hijerarhijsku strukturu.

Ako gledamo i dalje od toga, na duhovnoj razini ljudska vrsta je u svom samom početku pristala biti u ulozi robova vrsti Annunaki, koja je ljude iskorištavala kao radnu snagu. Na jednoj razini, unutar naše ljudske DNA stoji informacija o konformizmu kao poželjnom i nužnom obliku ponašanja.

Srećom, nova vremena se bude i mnogi ljudi počinju preispitivati svoju poziciju slijepe poslušnosti i življenja života odricajući se svoje osobne moći. Osjećaju da nešto ipak tu ”ne štima” i počinju se preispitivati bazne postavke društvenog života.

U ovim događajima pričamo o svemu navedenom, temu koju ćemo obraditi iz individualne i kolektivne perspektive u želji da doprinesemo ovom kolektivnom procesu oslobađanja i buđenja čovječanstva.

Kristina


Prije dva tjedna su me moji duhovni vodići preusmjerili sa teme putovanja u prošle živote Egipta, Maja i Inka na temu ropstva. Dogodilo se neočekivano te mi je bilo jako naglašeno da je ova tema sada jako važna. Iz tog razloga vam Kristina i ja pripremamo temu ropstva koju ćemo voditi u dva odvojena događaja. Prvi događaj ćemo voditi 27.06 u 20h na našim Facebook stranicama te je besplatan.

Drugi događaj (ovaj kojeg sada čitate) vodim 04.07 i za razliku od ovog on je namijenjen osobnom iscjeljivanju i čišćenje teme ropstva. U tom događaju ćemo čistiti vaše polje, polje vaše obitelji, vaše prošle živote te vaš prvi duševni ugovor s kojim ste odlučili iskusiti iskustvo biti rob. Snimka događaja će vam ostati trajno te ćete je moći koristiti bilo kada i koliko god želite puta. Drugi događaj se direktno veže na prvi te se za drugi događaj plaća kotizacija koju možete uplatiti klikom na gumb “Dodaj u košaricu” na poveznici OVDJE.

Ako nas još niste upoznali to možete na našoj službenoj stranici: https://alkemijazivota.com

Vedran