Foto: yourtango.com

Svi pokušavamo izbjeći nešto. Romantični odnosi su prepuni izazova i kompromisa, a ponekad ne postoji ništa bolje od testa osobnosti što bi vam moglo pomoći da bolje razumijete sebe i druge, kada se radi o emocionalnoj svijesti.

Uvijek govori dobro o drugima…
Zaljubljivanje i posvećenost samo jednoj osobi je uzbudljivo, romantično i posebno, ali to ne znači da će uvijek biti lako.

Kada se vi i vaš partner suočite s točkom konflikta, oboje trebate biti spremni za zajedničko rješavanje problema, čak i kada to izgleda nevjerojatno teško. Bilo da je to nešto traumatično iz našeg djetinjstva ili naučeno ponašanje iz prethodnih odnosa, uvijek postoji nešto što izbjegavamo kad je riječ o ljubavi.

Čak i kad znamo da izbjegavanje sukoba nije zdravo, kada se čini da je jedina opcija sukob, može se razumljivo činiti kao da je to najsigurnija oklada. Ali nije. A ako želite da vaš odnos uspije, morate znati od čega se najčešće skrivate, piše Your tango.

Možete se nastaviti boriti sa svojim partnerom sve dok ne shvatite što je točno pogrešno, ili možete učiniti nešto drugo, na primjer, proći ovaj brz i jednostavan test.

Jednostavno pogledajte gornju sliku i pažljivo zapamtite prvu stvar koju vidite. Zatim čitajte dalje kako biste saznali što ta slika koju ste prvo ugledali poručuje i od čega se skrivate u ljubavi.

Ako ste vidjeli …

751. Muško lice

Ako ste pogledali ovu sliku i vidjeli muško lice, vi ste osoba koja je fokusirana na užitak. Ne volite se zadržavati na negativnim iskustvima iz svoje prošlosti. Za vas, život je namijenjen da se živi.

Ono od čega bježite u odnosima je vaš strah od tuđeg mišljenja da nosite emocionalnu prtljagu.

Normalno je i prirodno ući u novi odnos s povredama iz vaših prethodnih romantičnih iskustava. Nitko ne prolazi nepovrijeđen. Mislite da ćete se činiti „normalnijim“ ako šutite o tome, ali to zapravo stvara udaljenost između vas i vašeg partnera i može dugoročno uništiti vašu šansu za trajnom ljubavlju. Zato prestanite s tim.

2. Dječak

Ako je dječak prvo što se ugledali na gornjoj slici, imate radosno i čeznutljivo srce.  Najsretniji ste kad ste okruženi s ljudima i stvarima koje volite. Ništa vas ne čini sretnijim od toga. Ne volite biti središte pozornosti na bilo koji način, ali to ne znači da ne uživate u osjećaju kada ste u mnoštvu poznatih i voljenih lica.

Ono od čega bježite u odnosima je vaš strah od odrastanja.

Možda ste odrasli, ali nikad se niste osjećali tako. Plaćate račune i idete na posao, ali kao da sve to radite kako biste druge uvjerili da vjerujete da ste odrasli. Ponekad djelujete potpuno bespomoćno, a to nikad ne ostavlja dobar dojam. A istina je da to vi niste. Samo se plašite da ako se osoba koju volite ne osjeća potrebno, nemate ništa drugo za ponuditi.

Ti nisi ovo tijelo…

3. Slika

Ako je slika prvo što se ugledali na gornjoj slici, vi ste osoba koja je najsretnija kada sanjari. Naravno, volite svog partnera i imate duboke veze sa svojim prijateljima, ali ne volite uvijek fizički družiti se s njima. Vi ste sretni jednostavno komuniciranjem preko e-pošte ili preko poruka, ne vidite prednosti koje dolaze od druženja „uživo“.

Ono od čega bježite u odnosima je vaša intenzivna potreba za vremenom za sebe.

Kada provodite vrijeme u samoći to vas čini sretnima i tada se osjećate odmorno i napunjeno, ali to nije nešto s čim se ponosite. Zapravo, često ste u prošlosti govorili kako je to pogrešno i / ili sebično. Ne biste trebali osjećati nikakav sram zbog potrebe za vremenom i prostorom, ali svakako biste oko toga trebali biti otvoreni sa svojim partnerom. Ako ne možete tražiti ono što vam je potrebno, ne možete se ljutiti kada to ne dobijete.

Uvijek govori dobro o drugima…
4. Dvije kolibe

Ako su dvije kolibe prvo što se ugledali na gornjoj slici, vi ste osoba koja je vjerojatno optužena jednom ili dva puta (ili tri puta, možda četiri) da je “previše osjetljiva”. Niste: imate snažne osjećaje i kad ih nešto dotakne, izrazite sebe. Samo ste čovjek i nema ništa čudno ili pogrešno u vezi s tim.

Ono od čega bježite u odnosima je izravni sukob.

Ne sviđa vam se kritika. Znam, kome se sviđa? Ali vi čak i konstruktivnu kritiku možete doživjeti kao napad koji je dizajniran da vas uništi. Ne možete si pomoći, tada se osjećate stjerani u kut i osjećate da imate pravo biti ljuti.  Samo budite oprezni kada reagirate, morate biti sigurni da niste pogrešno protumačili nečije namjere. Bijes je opravdan osjećaj, kada imate opravdan razlog da ga osjećate.

ATMA – Pripremila: Suzana Prnjak

49 HEMP RUKSACI

RUKSACI OD EKO KONOPLJE

Kvalitetni, atraktivni i jedinstveni!

Izrazite svoj nesputani duh i ekološku svijest najkvalitetnijim HIMALAYAN 100% HEMP ruksakom, koji je baš kao i vi, nikada dosadan, nikada običan – stilski jedinstven!

Veliki izbor, obilje boja! Svaki Himalayan 100% Hemp ruksak je jedinstven, napravljen od eko konoplje, ručno rađen u Nepalu.

Konoplja je vrlo čvrsta, "diše" i upija vlagu s tijela, posjeduje antibakterijska svojstva koja nadilaze bilo koju prirodnu tkaninu. Neće uhvatiti plijesan niti zadržavati mirise! Lako se održava.

2 KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.