Sam život je umjetnost i čudo. Želim da svatko ima priliku spoznati svoju jedinstvenu snagu i priliku živjeti ispunjen život. Osim velikih životnih lekcija, iza mene je više od 30 godina iskušenja, učenja i nebrojenih terapijskih procesa s ljudima. Ovaj događaj nastao je iz vizije i ljubavi prema samom životu.

Svi nosimo “svjetlo” u sebi, svi smo kao djeca imali snage i vjerovali da možemo ostvariti svoje “snove”. Padovi, boli, kušnje i strahovi obavijali su nas, međutim, kroz život tamom. No, znam da u sebi snažno osjećaš da ti pripada nešto više, da za tebe postoji ljepši i ispunjeniji život.

Taman kada mislite da ste došli do kraja svojih sposobnosti, pravo putovanje tek počinje!

Upali Svjetlost koju nosiš u sebi, osvijetli svaki kutak svoga Bića i zablistaj u svoj svojoj ljepoti. Upoznajte sve dijelove sebe, otpustite svoje strahove i boli i krenite novim putem u život kakav želite. Iako te ne poznajem, znam od čega si napravljen = ti si stvarna mogućnost. Imate snagu, viziju, ljubav i obilje!

Dođi na vikend događanje u prekrasnoj prirodi, gdje možete u sigurnom okruženju i opuštenoj atmosferi odagnati brige i naučiti nove vještine kako kreirati svoj život na jednostavniji, razigraniji i mirniji način.

Događaj je namijenjen svima koji od života zaista žele VIŠE.

Kad: 12.7. – 14.7. 2024
Gdje: Ekološko gospodarstvo Krišelj Hotemaže 116, 4205 Preddvor – Slovenija
Vikend plan i cijena: https://vedunera.com/hr/domov-hrvatski/

Želim vam prekrasno otkrivanje vašeg unutarnjeg svijeta.

Dobrodošla i dobrodošao.

Dušan Portatis Kovač