Foto: pexels.com

Najviše vam želim… Da ostanete vjerni sebi. Svojim željama, snovima i težnjama. Svom, samo svom jedinstvenom putu.

Bez obzira što bilo tko mislio o tome, bez obzira kako su vas odgajali i u kakvoj okolini živite… Ostanite svoji. 

Ili tek postanite. 

atma.hr – 52
Budite original. Slušajte sebe. Vodite se za svojim vodstvom, slušajte svoju intuiciju…

I ne posustajte. 

Ne dajte da vas povuku u prosjek. Jer stvoreni smo da budemo unikat. Svaki za sebe.

Da smo svi isti, onda bismo svi živjeli na isti način, a tu nema promjene i napretka.

I zato svijet treba ljude poput vas. Baš svakog od vas. Treba da izrazite svoj puni potencijal i živite ga svim srcem. 

Budite hrabri u tome. Ostavite trag. Budite ponosni na sebe i na svaki svoj sljedeći korak. 

Nekima ćete se putem svidjeti, a nekima ne. I neka vas to ne omete. Jer svidjeti ćete se onima koji i sami radosno žive svoju svrhu. A kada to spoznate biti će vam drago kome se ne sviđate. Onima koji žive lažne, površne živote.

atma.hr – 52
I zato imajte vjeru u sebe i znajte da niste rođeni da biste bili nečija kopija. Rođeni ste da budete zvijezda! Zvijezda svog života! Darovan vam je život da ga živite na sebi svojstven način, onako kako najbolje znate i umijete. Da ispunite svoje duboke težnje i snove… A ne da udovoljavate tuđima… 

I možda ne možete promijeniti cijeli svijet. Ali možete svoj svijet. 

A kad tako radosni živite, zasigurno ćete osvjetliti i svijet oko sebe.

Iva Bradarić 

https://suncanastrana.wordpress.com/

https://www.facebook.com/Sun%C4%8Dana-strana-%C5%BEivota-947580778669963/

55 SLATKI VEGAN

SLATKI VEGAN

Slatki vegan

Cjeloviti gurmanski deserti za svaku prigodu

Majstorica u kreiranju zdravijih varijanti slastica s prirodnim zaslađivačima, svježim i organskim sastojcima, Dunja Gulin donosi nam u ovoj slatkoj kuharici maštovite, gurmanske recepte za svaku prigodu.

Hrskavi keksi, kremasti kolači, raskošne torte, slasne savijače, prhke pite i bogata dizana tijesta od prirodnih, cjelovitih sastojaka, bez mliječnih proizvoda, teških masnoća i šećera, zadovoljit će i najzahtjevnije sladokusce, a tu su i omiljeni klasici u zdravijoj varijanti kao što su tiramisu, zapečene palačinke i nezaobilazne zaherice. Sto posto okusa za sto posto gurmane.

1 KOMENTAR

  1. najvažnija stvar na svijetu! ostati svoj. koliko vidim kod mojih prijateljica kada ostanu bez sebe, više se ne znaju vratiti k sebi. odnosno, prezahtjevan im je put, pa odustaju. mislim da djeci zapravo trebamo što više o tome pričati i govoriti. ja sam imala sreću jer sam sa 10 g. čitala “prave” knjige.
    i naučila sam se od malena dvoličnosti 🙂 jedan “face” za javnost a jedan za mene koji nikome pod milim bogom ne dam. zato sam i morala svakodnevno imati svoje vrijeme samo za sebe. da ne izgubim samu sebe. ne kužim zašto primjerice ja ne bih cijeli svoj život proučavala Vede i živjela po Vedskim principima odnosno filozofiji života. pa zar moram nužno obrijati glavu i nositi narančaste halje?! ne moram. mogu biti crvenokosa i oblačit se baš onako kako Ja želim, šareno, i apsolutno funkcionirati na poslu, svakodnevnici. 🙂 eto, mali ekspoze na temu.
    ali, ono što je najljepše, jest da svatko od nas ima svoje viđenje na tu temu, ma to je meni čista originalna autentična kreacija.