atma.hr – 52
Treba li posebno spomenuti to da smo mi energetska bića ili svi to više-manje znamo? Treba li reći da svi naši problemi, bolesti, negativnosti, loše raspoloženje, manjak energije dolaze upravo zbog i od  blokada energije u našem tijelu?

Mislim da smo svi toga jako dobro svjesni i u teoriji znamo da nam ništa od tih blokada nije potrebno, da one postoje samo u našoj podsvjesti ali ne možemo ili ne znamo si pomoći.

Meni je u otpuštanju mojih energetskih blokada i moje prošlosti, koja je bila prilično traumatična, najviše pomoglo tapkanje. Tapkanje (EFT) kao moćan alat pomogao mi je promijeniti moj cijeli život.

Kako znamo da otpuštamo blokade?

U procesu tapkanja normalo je da počnemo zijevati, štucati, smijati se, kihati, kašljati… Sve su to fizičke manifestacije kojima otpuštamo blokade. Nije neobično ni da nam se poslije tapkanja jako spava, to nam je još jedan od dokaza da smo otpustili nešto što nam nije trebalo i da tijelo želi i ima potrebu obnoviti svoju energiju, jer upravo to spavanjem i radimo. A znamo i tako što počnemo primjećivati promjene u vlastitom ponašanju i reakcijama i također u odnosu drugih prema nama i sveukupnom kvalitetom života, a što je najbolje te promjene su vidljive vrlo brzo.

A što je u tapkanju najbolje je to da kada jednom ovladate tehnikom možete ju primjenjivati potpuno sami za sve vaše svakodnevne izazove, probleme, negativnosti…

U tijeku su prijave za radionicu u Zagrebu 20.4. 2016. Više možete vidjeti na linku.

Danijela Medaković
EFT praktičar & Life coach
Savjetovanje, coaching, tapkanje
095/5488805
[email protected]
FB : Inkubator sreće

atma.hr – 52
atma.hr – 52