Foto: pexels.com

Ovnu i Lavu u vezi neće nedostajati intenziteta ili strasti! I u mislima i u akcijama, nikada neće biti dosadnog trenutka. Nažalost, oboje su tako ponosni pa ta energija često završava tako što se usmjerava u nezdravu konkurenciju koja stvara razdore u vezi. Strijelac i Vaga donose najbolje od sebe na emocionalnoj razini, jer komunikativna i strpljiva priroda Vage dopunjuje  filozofsku i liberalnu osobnost Strijelca. Problem se javlja kada je riječ o povjerenju, jer ovi fobični znakovi Zodijaka se plaše vezivanja, te neće željeti napraviti prvi korak.

atma.hr – 78
Ovi znakovi Zodijaka imaju dosta zajednički osobina i dobro se uklapaju u svakodnevnim situacijama, no, međutim, ljubav im nije jača strana.

Ribe – Rak

Zajedno im je previše udobno. Nijedan znak ne donosi puno energije ili spontanosti u vezu pa će shvatiti da atmosfera može postati pomalo monotona i čak zagušljiva.

Ovaj par može biti previše siguran izbor koji nakon početnog uzbuđenja gubi romantičnu privlačnost.

Škorpion – Bik

Nedostaje im kompromis. Ove dvije suprotne strane će se definitivno privući, jer će iskre letjeti na seksualnoj razini, ne samo na početku veze već i tijekom cijelog odnosa.

Ipak, ova dva znaka Zodijaka su možda najtvrdokorniji i najljubomorniji pa očekujte da nijedan od njih neće odustati od borbe.

Jedan argument lako može prouzrokovati ogromnu nepovezanost između njih, a ni jedan od njih neće popustiti, jer ne žele pogaziti svoj ponos.

atma.hr – 39

Djevica – Jarac

Ova kombinacija je previše platonska. Kao dva najinteligentnija zodijaka, oboje su logični i racionalni mislioci, očekivali biste da ovaj odnos funkcionira dobro i to većim dijelom i jest tako.

Presudni problem ovaj par će imati na seksualnom planu.

Što se tiče intimnosti, nijedno od njih dvoje nije poznato po svojoj domišljatosti, jer se njihova strast često usmjerava u posao ili osobne projekte.

Blizanci – Vodenjak

Ovaj par je previše emocionalno suzdržan. Ovaj par djeluje vrlo dobro na toliko razina, pogotovo što govorimo o znakovima Zodijaka koji se često osjećaju izolirano zbog toga što su toliko jedinstveni.

Nažalost, njihove komunikacijske vještine ne proširuju se na njihove emocije, jer oboje bježe od toga kako se zaista osjećaju.

Oba znaka možda trebaju malo više naklonjenih partnera da bi otkrili svoju ranjivost i osjećaje koje su potiskivali.

Strijelac – Vaga

Ovaj par je previše tvrdoglav. Ovi znakovi Zodijaka donose najbolje od sebe na emocionalnoj razini, jer komunikativna i strpljiva priroda Vage dopunjuje  filozofsku i liberalnu osobnost Strijelca.

Ova interakcija će omogućiti i jednoj i drugoj strani da razmišlja o prošlim iskustvima pa čak i o dubini svojih osjećaja.

Problem se javlja kada je riječ o povjerenju, jer ovi fobični znakovi Zodijaka se plaše vezivanja, te neće željeti napraviti prvi korak.

atma.hr – 78
Ovan – Lav

Ovaj par je previše egoističan. Ovo je par kojem neće nedostajati intenziteta ili strasti! I u mislima i u akcijama, nikada neće biti dosadnog trenutka.

Njihova uzvraćena energija osnažit će oboje da pokušaju pobijediti stvari kojih se plaše.

Nažalost, oboje su tako ponosni pa ta energija često završava tako što se usmjerava u nezdravu konkurenciju koja stvara razdore u vezi.

novosti

72 PRVA POMOĆ ZA EMOCIJE

banner za knjige prva pomoc za emocije