NAJPRODAVANIJE SREDSTVO ZA PODIZANJE NIVOA OSOBNE ENERGIJE I POMOĆ PRI LIJEČENJU.

Uspješno pomaže kod:

– reumatskih oboljenja
– spondiloze, artroze
– distorzije, distenzije
– posttraumatskih stanja
– kontuzija, povreda i bolova
– osjećaja mučnine i povraćanja
– otklanja bolove različitog porijekla
– nesanice i lošeg sna
– smanjuje nervozu i napetost
– otklanja umor i iscrpljenost
– migrena i drugih glavobolja
– upala sinusa, zubobolja
– upala sluznice želuca, čira na želucu i dvanaestercu
– poboljšava regenerativne procese i mikrocirkulaciju u oboljelom tkivu
– podižne životni elan i nivo energije

Dimenzije: 27,9 x 27,9 cm

Teslina ploča djeluje kao prijenosnik kozmičke energije i tako oko sebe stvara pozitivno polje koje ozdravljuje, sprječava razvoj bolesti, umanjuje posljedice stresa i pospješuje opće raspoloženje.

Teslina ljubičasta ploča je jedno od najvećih praktičnih dostignuća istraživanja Tesline materijalne i duhovne ostavštine. Nastala je na osnovu njegovih iskustava i saznanja.

Ploča je danas jedno od najpoznatijih sredstava u alternativnoj medicini!

Ljubičasta boja predstavlja sedmu zraku i ljubičasti plamen, poznat u metafizici kao ljekoviti dio spektra. Naša originalna Teslina ploča obojena je originalnom ljubičastom bojom, prethodno ionizirana (gdje atom gubi valentni elektron i postaje pozitivni ion, koji privlači i prihvaća ljubičastu boju).

U mnogim eksperimentima i laboratorijskim analizama utvrđeno je da je osnovni princip djelovanja purpurne ploče emitiranje energije koja je u stanju prodrijeti kroz tkivo svakog živog bića.

Životna energija ili prana može se mjeriti na nekoliko načina. Ako se za to koristi standardni radiestezijski instrument, prosječan čovjek pokazat će vrijednost od 20 jedinica. S pločom u rukama vrijednost će odmah skočiti na 90-95 jedinica. Stalnim korištenjem ploče, energetski nivo stalno dostiže preko 100 jedinica. Time se postižu najmanje dvije stvari: ubrzava se duhovni razvoj i oživljava proces regeneracije stanica.

Teslina ploča djeluje sa svojim indikativnim magnetnim poljem:

 • biostimulativno na stanične procese,
 • ubrzanu razmjenu plinova,
 • poboljšava regenerativne procese i mikrocirkulaciju u oboljelom tkivu.

INDIKACIJE:

 • koristi se kod bolnih stanja koje nastaju nakon povreda;
 • kod bolova koji se javljaju kod reumatičnih oboljenja: degenerativnih reumatskih oboljenja na pršljenovima kičmenog stupa, međupršljenskim hrskavicama i međupršljenskim zglobnim vezama, upale mišića, tetiva i međuzglobnih veza, degenerativnih promjena na malim zglobovima šaka, stopala, kao i velikih zglobova;
 • migrene (blaži oblici) i drugih glavobolja;
 • upala sinusa;
 • zubobolja;
 • kod upale sluznice želuca, čira na želucu i dvanaestopalačnom crijevu;
 • djeluje i na nesanicu produžavajući san.

STALNIM KORIŠTENJEM PLOČE POSTIŽE SE SLJEDEĆE:

 • prvo i najvažnije: ploča će polako i sasvim sigurno podići Vašu osobnu vibracijsku frekvenciju;
 • smanjenje živčane napetosti postiže se postavljanjem ploče u predjelu dijafragme;
 • poticanje procesa regeneracije stanica;
 • ako se jednom ili dva puta dnevno ploča stavi u džep po tridesetak minuta, radit ćete s više energije i sporije ćete se umarati.

PLOČA JE POSEBNO učinkovita U SLJEDEĆIM SLUČAJEVIMA:

 • za uspostavljanje energetske ravnoteže kod povrede mekih tkiva;
 • protiv bolova;
 • kod išijasa i reume;
 • kod istegnuća ruke i noge bol brzo nestaje;
 • gotovo istog trenutka liječi simptome povraćanja (stavlja se na trbuh);
 • otklanja jutarnju mučninu kod trudnica;
 • ublažava posljedice stresa.

Djelovanjem Tesline ploče smanjuju se i otklanjaju negativne vibracije u hrani, vodi i drugim tekućinama. U tu svrhu hranu je dovoljno postaviti na ploču 15 minuta, a posudu s vodom 2 – 3 minute. Energija ploče djeluje kroz bilo koji materijal osim kroz metal.

Teslina loca velika

NE MORATE VJEROVATI NAMA, VJERUJTE MATEMATICI. TO JE ZNANOST KOJA NE LAŽE.

Tesla je vjerovao da su brojevi 3,6 i 9 ključ Univerzuma. Uvijek bi napravio 3 kruga oko zgrade prije nego bi ušao unutra. Tanjur bi uvijek čistio s 18 salveta.

Živio je u hotelskoj sobi, a brojeve soba je birao po tome jesu li djeljivi s 3. Sve što je radio, radio je u setovima od 3.

Ali zašto baš ovi brojevi? Prvo moramo razumjeti da mi ne stvaramo materijalno, već otkrivamo. To je univerzalni jezik svega što nas okružuje, a istovremeno i njegov zakon. Postoje modeli koji se prirodno pojavljuju u Univerzumu, oni koje smo otkrili u životu, galaksiji, formiranju zvijezda, evoluciji i skoro svim prirodnim sustavima. Neki od tih modela nazivaju se Zlatni Presjek i Sveta Geometrija. Sada smo dali odgovor na pitanje: „Zašto je baš vaša ploča ORIGINAL?“ Dimenzije ploča nisu izabrane slučajno. One moraju biti djeljive s brojevima 3,6 i 9 i njihov zbroj mora biti točan u decimalu. Uvjerite se i sami na grafikonu. Matematika ne laže, a na nama je samo da slijedimo Teslina pravila i put njegovog genijalnog uma.

SKICA ZLATNOG PRESJEKA

DOZIRANJE I NAČIN PRIMJENE:

Teslina ploča primjenjuje se dva puta dnevno (ujutro i uvečer) po 20 minuta. Postavlja se direktno na kožu na bolna mjesta fiksirana odgovarajućom povezom ili zavojem kod bolova na ekstremitetima. Mogu se koristiti istovremeno i dvije ploče postavljene jedna nasuprot druge.


nalepnica 5a0e8917e8068

Po originalnoj recepturi, Teslina ljubičasta ploča se proizvodi procesom eloksaže (ionizacije) i ni jedan drugi način nije moguć.

Kompletno kliničko ispitivanje ploče obavljeno je na Institutu za rehabilitaciju Sokobanjska u Beogradu. Rezultate tog istraživanja, uključujući ispitivanje na Tehnološko-metalurškom fakultetu, možete preuzeti na dnu stranice.


Linda Goodman o ploči

linda goodmanLinda Goodman (1925 – 1995) bila je popularni astrolog i pjesnikinja. Ostala je zapamćena kao jedini autor astrološke knjige koja je ušla na listu New York Timesa za najbolje prodavanu knjigu. Ona je prva propagirala Teslinu ploču jer je kroz svoju bogatu karijeru iskusila njenu veliku moć.

„Zvjezdani znakovi“ – Linda Goodman, dio knjige posvećen Teslinoj ploči:

„….Već smo naučili da svaki materijalni predmet i svako ljudsko biće vibrira s individualnom frekvencijom koja se može mjeriti. To je energija životne snage, na kojoj počivaju univerzalna harmonija i sinkronizacija, zaboravljene duge i zaboravljene melodije…. U Indiji ta životna energija naziva se Prana. Ali, bez obzira na njeno ime, bez te snage ne možete živjeti, a trenutno koristite samo jedan mali dio…. Postoji mnogo mogućnosti da se uskladite. Ne samo jedna ili dvije. Mnogo. Jednu od mogućnosti predstavlja Teslom inspirirano otkriće u doba Wassermanna koje zbog nedostataka boljeg izraza nazivam ljubičastim pločama…. Već samo mala ploča može postići veliko čudo, ali smatram da je u različite svrhe korisno pri ruci imati obje te veličine. Ploče se anodiziraju ljubičastom bojom, ljekovitom zrakom u duginom spektru. Time se mijenja atomska struktura ploča tako da budu s visokofrekventnim vibracijama životne snage koja je na vrlo kompliciran način povezana s poznatom energijom negativnih iona. “Ljubičaste energetske ploče” okružene su energetskim poljem, a ta energija je u stanju prožeti sva živa bića: biljke, životinje i ljude…..

….. Kod mene je najkorisnije djelovanje te ploče povezano s bolovima. Kada se ljubičasta ploča stavi na opekotinu ili posjekotinu ili se koncem ili uzicom pričvrsti na bilo koje bolno mjesto na tijelu, vidno se ubrzava proces zarastanja. Bol jasno popusti, ili začuđujuće brzo nestane. Većinom to traje samo pet do deset minuta, rijetko duže od dvadeset. Energija ploča dovodi do vibracije ozlijeđenih stanica ili ozlijeđenog tkiva na normalnu frekvenciju

…Posebno često koristim čudesno djelovanje energetskih ploča da bi se oslobodila mučnine. Svaki put kad mi je loše, brzo uzmem ljubičastu ploču, legnem u krevet na leđa i stavim ploču na solarni pleksus. Veća ploča u takvim slučajevima djeluje brže, ali i manja služi svojoj svrsi samo što onda traje nekoliko minuta duže. Mučnina obično nestaje nakon pet minuta, većinom nakon jedne do dvije minute, a ponekad već nakon trideset sekundi. Ne znam što bih radila bez tih ploča za smirivanje bolova, pa ih uvijek držim pri ruci u slučaju da mi nekad hitno zatrebaju….

….Osim što ljubičaste ploče smiruju sve vrste bola za najkraće moguće vrijeme i pokazuju različite druge efekte, postoji još jedna primjena u koju gotovo da ne povjerujete. Ona se da vidjeti i pojavljuje se neuočljivo. Ipak se bojim da nema drugog načina da vas stvarno uvjerim u to; morate to sami jednom pokušati.

…Mnogi ljudi koriste te ljubičaste ploče već više od petnaest godina. Ja svoje ploče imam više od deset godina, a ni nakon tako dugog vremena nisu izgubile svoju djelotvornost. Kada se struktura atoma u aluminiju promjeni, ona ostaje očuvana u tom novom obliku možda zauvijek. Ploče nemaju “naboja”, one su samo promijenjene kako bi titrale sa životnom snagom univerzuma, ili kako je to Tesla rekao, sa “slobodnom energijom”.

…Također vrlo je važno da se djelovanje Teslinih ploča ne svede na magijsko područje! Oblici energije nisu magijski, a mogu se dokazati u praksi. Kada se povisi vlastita količina energije tada to može doprinijeti lakšem spiritualnom razvoju. Ali, Tesline ploče, poput drugih nosioca energije iz područja svemirske energije, sadrže informacije, te služe kao pomagala za dalji razvoj, ali ni u kom slučaju nisu zamjena za potrebno doktorsko liječenje!“


ISKUSTVA KORISNIKA

Od mnoštva pozitivnih iskustava korisnika izdvajamo nekoliko:

Upala sinusa: Djevojčica u dobi od 10 godina imala je od rođenja probleme sa upalom sinusa, stalno začepljenje sinusnih kanala, popraćeno bolovima te visokim temperaturama. Koristila je lijekove koje su joj doktori prepisivali (sirupe sa kortikosteroidima i antibiotike), a poboljšanje je uvijek bilo kratkotrajno. Nakon upotrebe Tesline ploče i diska stanje se počelo drastično poboljšavati. Stalnim nošenjem diska i ploče, njena bolest je nestala u potpunosti. Djevojčica sada ima 15 godina, i nema više nikakvih problema sa sinusima.

Astma: Djevojčica u dobi 8 godina s astmom od rođenja koristila je lijekove i pumpice za inhaliranje. Kada je počela koristiti Teslinu ploču astma je kroz kratko vrijeme u potpunosti nestala. Ploča je i danas uvijek uz nju (i danju i noću), a disk nosi stalno oko vrata.Djevojčica više ne koristi nikakve lijekove.

Bol u križima: Doktorica opće medicine ima bolove u križima. Kada sjedi na stolici, na radnom mjestu, veliku Teslinu ploču drži u naslonjaču stolice, i tako uopće nema bolove dok je u sjedećem položaju.

Nesanica: Muškarac u dobi od 53 godine, zadnjih 20 godina pati od nesanice. Koristi Teslinu ploču na način da mu je ona ispod jastuka. Vrlo je zadovoljan, kvalitetno spava bez buđenja noću i budi se odmoran.

Infarkt: Gospodin koji je prebolio infarkt miokarda, te je imao česte aritmije srca, svakodnevnim korištenjem ploče i diska, stanje mu se drastično poboljšalo tako da su aritmije u potpunosti nestale.

Preuzmi – Ispitivanje na tehnološkom fakultetu / Kliničko ispitivanje

65 TESLINA PLOČA VELIKA

AKCIJA! TESLINA VELIKA PLOČA + TESLIN DISK

Teslina purpurna ploca velika disk 1

Najprodavanije sredstvo za podizanje nivoa osobne energije i pomoć pri liječenju

Kućni bioterapeut - najprodavanije sredstvo za podizanje nivoa osobne energije i pomoć pri liječenju.

Njen autor i prvi korisnik bio je Nikola Tesla, a danas je širom svijeta koriste milijuni ljudi.

Teslina ploča pomaže kod bolova, otklanja napetost i stres i poboljšava opće raspoloženje

Djelovanjem Tesline ploče smanjuju se i otklanjaju negativne vibracije u hrani, vodi i drugim tekućinama.

Kupnjom velike tesline ploče po akcijskoj cijeni od 599 kn dobijate i teslin disk za 1 kn!