ZAGREB + ONLINE: 04.11.2023. od 18 do 22 sata (dostupne snimke svih radionica)
Preduvjet: Osnovni DNK2 ThetaHealing® tečaj

Jeste li ikad razmišljali o tome kakve brakove i partnerske odnose su živjeli vaši preci? Možda o njima znate puno ili malo, a možda ne znate ništa. Bez obzira na vaša racionalna saznanja, dinamika predačkih odnosa može snažno utjecati na podsvjesna uvjerenja koja ste stvorili o odnosima. Kroz genetski kod ne nasljeđujete samo fizičko nego i ono energetsko te emocionalno. Ukoliko u obiteljskom polju postoje iskustva puna patnje i boli te nesreće u ljubavi, moguće je da ćete nastaviti isti taj obrazac u svojim odnosima.

Sve što je neriješeno stvara energiju neiscijeljene boli i onemogućava vam da primite podršku svojih predaka.

Kad promislite o vremenu u kojem su vaši preci živjeli, osvijestit ćete da su i oni bili pod snažnim utjecajem kolektivne svijesti te religijskih i društvenih normi. Vaše pretkinje su često bile prisiljene čekati muževe da se vrate iz rata te su živjele u stalnom iščekivanju i strahu od njegove smrti. Neke obitelji su izgubile djecu zbog različitih bolesti i epidemija. Prošli su određene stvari o kojima vi, njihovi potomci, ne možete niti sanjati. Ipak, sva njihova iskustva, poznata i nepoznata, upisana su duboko u podsvijest i ponekad vas blokiraju ili stvaraju otpor u ostvarenju života i odnosa kakve želite.

partnerski odnosi 2023 1

Na ovoj radionici osvijestit ćemo uvjerenja koja smo preuzeli od naših predaka, a iz kojih još uvijek kreiramo vlastite odnose. Podučit ćemo našu podsvijest razlici između generacija i vremena u kojem živimo u odnosu na njih.

Pomognite svojim precima da iscijele nedovršene priče i oslobodite se energije tuđih odnosa.

Radionica “Kako su naši preci živjeli odnose?”, dio je ciklusa radionica “Partnerski odnosi” Theta Centra, koji će vam otkriti vaša podsvjesna vjerovanja i emocije niskih frekvencija koje vas ne dopuštaju da kreirate odnose iz vlastite autentičnosti i želja.

Ako želite početi živjeti svoj odnose bez utjecaja zaostalih energija i tuđih strahova, ovo je radionica za vas!
U intimnoj i podržavajućoj zajednici theta praktičara, a uz energetsku podršku voditeljice programa i theta praktičarke Paule naučit ćete:

 • kako vaši preci svjesno i nesvjesno utječu na naš život
 • kako je brak/veza vašeg biološkog oca i majke utjecala na formiranje vas kao partnera
 • koje ste osobine u partnerstvu naslijedili od oca i majke
 • kako intuitivno očitavati naslijeđene osobine predaka kod sebe i drugih
 • kako komunicirati i povezati se s precima
 • kako oprostiti precima i tražiti oprost od njih te zašto je oprost bitan za vaše buduće odnose
 • zašto preci od nas ponekad traže pomoć
 • kako za vas izgleda uloga muškarca i žene u partnerskom odnosu
 • koji strahovi i zavjeti vas sprečavaju u ostvarenju zdravih odnosa

Iscijelit ćemo strahove od smrti i gubitka partnera ili djece. Otpustit ćemo uvjerenja o partnerstvu koja su proizašla iz društvenih i religijskih normi te iscijeliti sve energije kažnjavanja zbog ljubavi.

Radionica “Kako su naši preci živjeli odnose?” 2. je dio programa “Partnerski odnosi″, koji se sastoji od 5 dijelova, a održava se u Zagrebu i online. Radionica je otvorena za sve sa završenim Osnovnim DNK2 ThetaHealing® tečajem.

Program “Partnerski odnosi” će biti dostupan na našoj online platformi za sve koji upišu čitav program. Čitav program možete upisati i ako niste poslušali prethodne dijelove programa (dobit ćete snimku propuštenog dijela). Možete ga poslušati kada god vam odgovara i koliko god puta želite. Snimke će biti dostupne do 01.03.2024. Ako ste se prijavili samo za jedan dio programa, imat ćete pristup snimci samo tog modula.

Više o cijelom programu “Partnerski odnosi” pročitajte: ovdje.

CIJENA OVE RADIONICE
53,00€ / 399,32 kn
CIJENA CIJELOG PROGRAMA
212,00 € / 1597,31 kn – PAKET svih 5 dijelova
Možete ići dio po dio i plaćati dio po dio ili doći samo na one koji vas zanimaju. U tom slučaju će vas ispasti 265€ (53€ x 5 dijelova), pa je bolje uzeti paket.

Ako niste završili Osnovni DNK2 ThetaHealing® tečaj ovo je izvrsna prilika da se na njega prijavite. Tečaj traje tri dana – petak od 17 do 22 sata, te subotu i nedjelju od 10 do 18 sati. Sljedeći termini tečaja:

 • Rijeka 10.11. – 12.11.2023.
 • Zagreb 17.11. – 19.11.2023.

Više informacija o Osnovnom DNK2 ThetaHealing tečaju pronađite ovdje. Prijaviti se na Osnovni tečaj možete ovdje.

PRIJAVE:
Obavezna prijava preko donje prijavnice. Ako se želite prijaviti samo na radionicu “Kako su naši preci živjeli odnose?” odaberite 2. dio.

Prijavljeni će dobiti link za uključivanje u Zoom ODMAH nakon ispunjavanja prijavnice, u automatskom odgovoru na email koji ste upisali prilikom prijave. Radionica se održava uživo u prostoru Theta Centra u Zagrebu i ISTOVREMENO preko programa Zoom.
Veselimo se vašem dolasku!