ŠAMANSKA RADIONICA PRELAZAKA KROZ KLJUČNE PERIODE ŽIVOTA –
1. ROĐENJE
2. PRELAZAK IZ DJEVOJČICE/DJEČAKA U ŽENU/MUŠKARCA
3. PRELAZAK U RODITELJSTVO
4. ODLAZAK TJ. NAPUŠTANJE FIZIČKOG TIJELA

OSVIJEŠTAVANJE I ISCJELJENJE VREMENSKE LINIJE
11-12 STUDENI – ZAGREB!

Šamani razumiju da svako ljudsko biće mora proći kroz osam prelazaka tokom života. Oni su portal božanskog, začeća, rođenja, hrabrosti, manifestiranja, roditeljstva, predaka i odlaska. Moguće je da nećete proći kroz sve ove odlomke u biološkom smislu ili u uobičajeno doba života. Ako se opirete prelasku, univerzum će se urotiti da vas na neki način suoči sa završetkom jedne faze vašeg života.

Svaki prelazak nudi vam priliku za osvještavanje dijela života – da probudite svoju božansku prirodu, oslobodite se programa i trauma stečenih u tom periodu, iskusite nove mogućnosti i oslobodite se oskudice ili grabežljivog postojanja koje većina čovječanstva podnosi. Ako propustite jednu od svojih prelazaka, vaše zdravlje i emocionalno blagostanje bit će ugroženi.

Tokom ove duboke šamanske radionice proći ćemo četiri najbitnija prelaska:
1. rođenje- manifestiranje u ovom svijetu,
2. postati muškarac/žena,
3. postati majka/otac i
4. prelazak umiranja ili umijeće umiranja,
I na kraju ćemo napraviti šamansko putovanje svih prelazaka uz integriran prelazak umiranja.

Kroz dva dana dubokog šamansko rada na radionici ćemo:
• Govoriti o šamanskoj praksi i prelascima koji nas prate tokom života.
• Upaliti sveti plamen i kreirati naše astralno mjesto osobnog iscjeljenja
• Šamansko putovanje u trenutak rođenja
• Šamansko putovanje prelaska u muškarca ili ženu
• Šamansko putovanje prelaska u oca ili majku

Tokom ove radionice kroz šamanska putovanja i ceremonije, otpustit ćemo sve ono što je spriječilo neki od prelazaka i iscijeliti dijelove duše koji su ostali zarobljeni u bilo kojem trenutku naše vremenske linije, te manifestirati energetsko postojanje našeg prelaska u trenutak sadašnjosti. Na ovaj način, u našem postojanju, u našu energetsku vremensku liniju tkamo nove kvalitete, darove i scenarije za naše najveće dobro i potpunu slobodu!

Radionica će se održati u Zagrebu. U subotu i nedjelju 11.11. i 12.11.2023. s početkom u 10:00 h do 17:00h.
Broj mjesta za radionicu je ograničen pa vas molimo da što prije rezervirate Vaše mjesto mailom na [email protected] ili putem telefona na 091 501 3801 Tatjana.

Kotizacija radionice je 150 EUR!

RADIONICU VODI SELMA VILIĆ praktičarka šamanskog iscjeljivanja. Cijeli život traga za duhovnim tehnikama putem pokreta, muzike, plesa, kreativnosti i umjetnosti. Sve prakse odvele su je na put šamanizma, najstarije drevne tehnike iscjeljenja.

Prvu inicijaciju sa životinjom moći imala je 2017 godine. Posljednjih šest godina intenzivno prakticira šamansku praksu iscjeljivanja u SISTEMU SVETI KRUG (Autora i osnivača Ševke Bajića) Formira ženske krugove za rad na duhovnoj transformaciji putem šamanskih putovanja i kroz posebne šamanske ceremonije. Povezala se sa najstarijim drevnim instrumentom – šamanskim bubnjem putem inicijacije 2019 godine. Svoje šamansko znanje i iskustvo koristi kao voditeljica ženskih krugova za iscjeljivanje energije žena putem šamanskih tehnika i ceremonija.