Foto: pixabay.com

Svačija namjera se osjeti, energija ne laže, ona kazuje istinu. Svakom se uvećano vraća ono što šalje drugima, zato pazite što odašiljete od sebe, kakve misli i kakvu energiju.

atma.hr – 52
Zar čovjek mora biti dio institucije ili nekakve organizacije da bi spoznao i da bi doživio Boga u sebi. Univerzalni principi kao što su svijest i ljubav su svačiji samo ih treba osvijestiti u srcu.

Moje iskustvo i moj doživljaj Boga nadilazi religijske okvire i otkriva mi istinu, onu koje religije skrivaju.

To je moja spoznaja koju živim i koju dijelim sa svima kroz pjesme i tekstove, sa željom da podijelim radost s vama i s nadom da se svijest širi, da se ljubav širi i prenosi, da se ljubav osvješćuje, da se u čovjeku osvještava ljubav prema Bogu.

Ljubav prema Bogu znači ljubav prema svemu što jest, ljubav jednih prema drugima. Samo želim da svi osjetite radost duše, da osjetite radost srca jer radost duše je njena radost Bogu.

atma.hr – 52
Ne branim nikome ništa, prihvaćam svakoga srcem i dušom, puštam svakom da bude što hoće i da vjeruje u što hoće, ali isto tako nema nitko pravo da me programira namjerno ni nenamjerno, svjesno ni nesvjesno, pogotovo ne nasilno, nema nitko pravo da me gura u ponor tame niti bilo koga drugog.

Jer osjeti se svačija namjera, energija ne laže, ona kazuje istinu. Ne može nitko imati vlast nada mnom niti može spriječiti moju spoznaju, ona dolazi od Boga i od Svetoga Duha.

Informacija se treba podijeliti za sveopće dobro, a ne da se manipulira njome ili da se guši, ne smije utjecati na slobodnu volju niti treba akcent biti na samovažnosti.

Svakom se uvećano vraća ono što šalje drugima, zato pazite što odašiljete od sebe, kakve misli i kakvu energiju.

Svima šaljem ljubav, puno, puno ljubavi.

Dalibor Macan