Nemoj se bojati ostati pozitivan i cool u ovom svijetu. Da znam da je ponekad teško, znam da se svi pitamo kako, kome i zašto, ali na kraju se isplati. Isplati se biti nasmijan, sretan, voljeti i dopustiti si biti voljen. Započni dan fantastično!!! Poželi nekome dobro jutro sa puno pozitivne energije i velikim osmjehom na licu. Poželi nekome dobar dan ili ugodan san. Ispričaj djeci priču za laku noć. Povedi nekoga na ples. Iznenadi ga omiljenim filmom i večerom. Zagrli nekog tko se osjeća loše, traje samo trenutak, a osobi možeš zaista dati osjećaj ljubavi i moći. Udijeli nekome kompliment za neko njegovo postignuće.

Ne vjeruj svemu što misliš…

Lijepo je čuti da nas netko voli i prihvaća takve kakvi jesmo. Da netko vidi ljepotu kojom zračimo i da zna u nama prepoznati ono u čemu smo posebni. Reci ono što misliš ljudima, bez figa u džepu. Oaza ljubavi, ljubaznosti i lijepog ponašanja tinja duboko u svima nama, i zato podijeli svoje ushićenje, sreću i lijepe trenutke sa drugima i uljepšaj im dan, tjedan godinu. Ispričaj se ako si u krivu. Zamoli za pomoć i zahvali se kada ti netko nešto pomogne. Te sitnice zaista nije teško uraditi, a mogu imati jako velik i pozitivan utjecaj. Uljepšaj nekome dan!!!

Zbog ljubaznosti i dijeljenja sreće zaista nikada se ne može požaliti. Osmijeh i dobra volja otvaraju mnoga vrata, griju srca i čine naš život ljepšim, boljim i kvalitetnijim. Inspiriraj nekog duhovitošću, manirama i lijepim riječima i gledaj kako unosiš ljepotu u živote oko sebe.

Ne vjeruj svemu što misliš…

Učini svijet boljim i kvalitetnijim mjestom, samo svojom prisutnošću. Ne daj se smesti. Dugoročno ljubaznost koju daješ obasjat će tvoj život i tvoj duh. Ne dozvoli da ovaj ponekad surov i hladan svijet ugasi tvoje lijepe manire. Lijepe manire nas ne mogu dovesti u pregršt loših situacija, nego nam otvoriti vrata kvalitetnog bivstvovanja. Ljubav, ljubaznost, dobre emocije su iscjeljujuće, fantastične, a otvaraju nam mnoga vrata. Stoga podari ljubav, osmijeh, zagrljaj, kompliment, pomogni ljudima da se osjećaju voljeno i bitno. Voli i budi voljen.

Nera Crnčić

63 PLACEBO

Dr. Joe Dispenza: PLACEBO STE VI

Ozdravljenje umom je moguće!

Dr. Joe Dispenza smatra da smo placebo mi sami – naše misli, stavovi, uvjerenja i percepcije koje oblikuju našu stvarnost pa tako i zdravlje. Donosi potvrđene slučajeve ljudi koji su oboljeli pa čak i umrli jer su povjerovali u, pokazalo se, pogrešno postavljenu fatalnu dijagnozu. Ako je moguće da naše misli budu tako moćne, zašto ih ne iskoristiti za ozdravljenje i kvalitetniji život?

"Čitanje ove knjige je poput pretplate na najbolje moguće zdravstveno osiguranje na svijetu." - Sonia Choquette

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.